Σάββατο, Ιουλίου 20

Euro Beach Soccer League 2013: Στα τελικά της διοργάνωσης η Εθνική!


Νέα νίκη για την Εθνική μας, πριν λίγο νίκησε τη Βουλγαρία με 7-5 και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου αύριο κόντρα στην Εσθονία.
Στην τελική φάση του Euro Beach Soccer League 2013 (Ισπανία, 8-11/8) προκρίθηκε η Εθνική Ανδρών Άμμου, ύστερα από νίκη επί της Βουλγαρίας (7-5) και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, στον οποίο η Εσθονία επικράτησε της Νορβηγίας (5-4). 
Η Εθνική μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε να προηγείται 2-0, σκορ που διατήρησε έως το τέλος του πρώτου δωδεκαλέπτου, ύστερα από γκολ των Κωνσταντακόπουλου και Τριανταφυλλίδη.
Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο η Ελλάδα αύξησε το υπέρ της σκορ και πάλι με τον Κωνσταντακόπουλο (3-0), ενώ η Βουλγαρία κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Ντιμίτροφ. Όμως, δύο λεπτά αργότερα ο Νίκος Μπερτσιάς σημείωσε το τέταρτο γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (4-1).

Στην τρίτη και τελευταία περίοδο, ο ρυθμός του ματς ήταν καταιγιστικός. Ο Τριανταφυλλόπουλος πέτυχε στο ξεκίνημα ένα εντυπωσιακό τέρμα (σχεδόν από το ύψος της αντίπαλης εστίας), όμως οι Βούλγαροι απάντησαν άμεσα σημειώνοντας 3 γκολ σε λίγα λεπτά, με τους Κριστόφ (5-2), Μπελίνοφ (5-3) και Τσβέτκοφ (5-4). Όμως, μια εξαιρετική απόκρουση από τον Νικολάου σε εκτέλεση πέναλτι του Τσβέτκοφ, ξανάδωσε φτερά στην ελληνική ομάδα, η οποία ένα λεπτό αργότερα σημείωσε το 6-4 με τον Καρακάση. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Νίκος Μπερτσιάς ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για την Εθνική (7-4), ενώ η Βουλγαρία απλώς διαμόρφωσε το τελικό 7-5 με τον Τσβέτκοφ. 


ΕΛΛΑΔΑ: Νικολάου, Νεκτάριος Μπερτσιάς, Παπασταθόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κωνσταντακόπουλος (αρχική πεντάδα), Καρακάσης, Νίκος Μπερτσιάς, Αμανατίδης, Σαλαπάτας.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή τους απόδοση. Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι, καθώς από το δεύτερο μας αγώνα κλειδώσαμε την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Για εμάς, το ότι θα συμμετάσχουμε σε ένα τουρνουά ανάμεσα στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι ήδη τεράστια επιτυχία και μας γεμίζει χαρά. Φυσικά, στον αυριανό αγώνα με την Εσθονία θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ολοκληρώσουμε αήττητοι τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στέφανος Σοϊλεμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου