Τρίτη, Ιουλίου 30

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Α.Ο.Κ.Ι.... Ήδη έκλεισε την Θέση του "1"


Μετά την οριστική συμφωνία της συνεργασίας του Γκόνι Ρέντσι με την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. πήραν μπροστά οι “μηχανές” για την ενίσχυση της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας στο οποίο θέλει να φανεί και πάλι ανταγωνιστική διεκδικώντας ό,τι έχασε πέρυσι την τελευταία στιγμή.
Έτσι, σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή για τους “μαυρόασπρους” του Αργοστολίου και ακούει στο όνομα του πρώην τερματοφύλακα της Α.Ε. Κεφαλονιάς, Λευτέρη Καλαφάτη.
Στη συνέχεια, σειρά πήρε το θέμα της παραμονής πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών που “έκαιγε” έχοντας αίσιο τέλος αφού παρέμειναν στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά οι Γιάννης Βουκελάτος, Χρήστος Φωκάς, Μάκης Χαλιώτης και Χάρης Λαμπρόπουλος.
Αντίθετα, την ελευθέρα τους έχουν από σήμερα στα χέρια τους και μπορούν να διαπραγματευτούν την μεταγραφή τους σε ομάδα της αρεσκείας τους, οι: Μάκης Κανάκης και Δημήτρης Μαρκαντωνάτος, με τον δεύτερο να κλείνει τις επόμενες μέρες στον Α.Ο. Λεβάντε Ζακύνθου, ενώ ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα αν δεν βρει κάτι πολύ ενδιαφέρον στη συνέχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sportsthea, η ομάδα του Ρέντσι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την απόκτηση του πολύ καλού επιθετικού ποδοσφαιριστή Πάνου Πλατανίτη από τον Παγκεφαλληνιακό ο οποίος πέρυσι είχε μια εξαιρετική χρονιά.
Επίσης, κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει και με τον έμπειρο επίσης επιθετικό Κωστή Αντωνάτο από την Εικοσιμία χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει κάτι μέχρι στιγμής σε αυτή την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου