Σάββατο, Μαρτίου 21

Η Παραμονή "σφραγίστηκε" στην Ιθάκη.... Τα Φωκάτα νίκη παραμονής 1-0 την Πρόοδο


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  0-1
                                         
Έκλεισαν θέση για το επόμενο πρωτάθλημα και την Α' κατηγορία τα Φωκάτα μέσω Ιθάκης
Την κατάλληλη στιγμή και παρά τα προβλήματα απουσιών τους τα Φωκάτα με τη νίκη τους 1-0 μέσα στην Ιθάκη επί της Προόδου κέρδισαν πανάξια την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία.
Η ομάδα της Λακήθρας ήθελε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γινόταν με την παραμονή της και να μην πάει με άγχος στο τελευταίο παιχνίδι με την Εικοσιμία. Φάνηκε στο γήπεδο ότι το ήθελε πολύ και τα κατάφερε παίρνοντας τελικά τη νίκη.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι που σε αρκετά σημεία του αγώνα είχαν τον έλεγχο αγωνίστηκαν με αρκετές και αυτοί ελλείψεις λόγω τραυματισμών.
Έτσι η ομάδα του Μ. Αθηναίου έκλεισε θέση για το επόμενο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας ενώ αυτή του Κ. Πίππου την ευκαιρία να διεκδικήσει την 6η θέση της τελικής κατάταξης.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες φάσεις και «φτωχό» σκορ.
Φάσεις και γκολ
Στο 2’ οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν να τους μετρηθεί γκολ όταν ο Φραντζής με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα προς την εστία της Προόδου, ο Αθηναίος εκεί θα πλασάρει και ο Παπαδόπουλος (έπαιξε σήμερα κάτω από τα δοκάρια λόγω απουσίας του Γ. Τσιντήλα) αποκρούει. Οι παίκτες του Μ. Αθηναίου διαμαρτύρονται ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή τέρματος κάτι που δεν συμφώνησαν διαιτητής και βοηθός που έδειξαν «παίζεται».
Στο 25’ οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι αφού μετά τον ωραίο συνδυασμό Αρταβάνη-Τσίρου ο δεύτερος θα πλασάρει τον Δίλλαλο, όμως η μπάλα δεν του κάνει το χατήρι και θα σταματήσει στο δοκάρι.
Αυτές και μια ακόμη από τον Χρυσανθακόπουλο ήταν όλες και όλες οι καλές φάσεις για το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το «χρυσό» γκολ στον αγώνα. Ύστερα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων η μπάλα καταλήγει στον Παν. Σέρρα ο οποίος θα την σπρώξει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-1.
Η απάντηση των γηπεδούχων θα είναι στο 70’ όταν στην σέντρα του Τσάμη ο Αρταβάνης θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Δίλλαλος θα αποκρούσει.
Στο 72’ σουτ του Τσίρου αποκρούεται από τον Δίλαλο.
Στο 74’ νέα απόκρουση από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο σουτ του Βασιλάκη.
Στο 75’ οι ποδοσφαιριστές του Κ. Πίππου θα διαμαρτυρηθούν με τη σειρά τους για μια ανατροπή του Αρταβάνη μέσα στην περιοχή των Φωκάτων και τον διαιτητή να δείχνει και πάλι «παίζεται».
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Σπυράτο και Γ. Μυσίνια. 
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Παπαδόπουλος, Τσιντήλας Τ., Τσίρος, Τσάμης, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Κωστόπουλος, Αμίτσης (63’ Ηλιόπουλος), Βασιλάκης, Αρταβάνης, Βλασσόπουλος (83’ Κουλούρης).
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλλαλος, Μάστορας, Σέρρας Παν., Μπουγάς, Φραντζής, Χρίστο, Σαλαπάτας, Βαγγελάτος, Ψυμούλης (Μπαζάρογλου), Χρυσανθακόπουλος, Αθηναίος.
Οι φώτο είναι από την επίσημη σελίδα της Ποόδου στο F/B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου