Παρασκευή, Μαρτίου 27

Η Pre game της 22ης, τελευταίας αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Τελευταία "στροφή" στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας το Σαββατοκύριακο με την 22η αγωνιστική και το ενδιαφέρον στην 4αδα και την τελική κατάταξη των "4". Αν και εκτός κάποιας έκπληξης, δύσκολα θα αλλάξει η υφιστάμενη κατάσταση.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια παρουσιάζουν ενδιαφέρον μόνο αγωνιστικά αφού βαθμολογικά δεν έχουν το παραμικρό, μιας και από την προηγούμενη αγωνιστική οι Πρόννοι αποχαιρέτησαν την Α' κατηγορία
Με κεκτημένη ταχύτητα από την Πάτρα έτοιμα τα Διλινάτα να "σφραγίσουν" την πρωτιά
Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας μ σχεδόν όλα να έχουν ξεκαθαρίσει. Μπορεί μαθηματικά να παίζεται ακόμη και η 1η ή η 3η θέση όμως αν συμβεί κάτι διαφορετικό από ότι υπάρχει σήμερα σίγουρα θα πρόκειται περί μεγάλης "γκέλας" αυτού που θα την κάνει.
Φυσιολογικά θα έχουμε την τελική 4αδα με την τωρινή της μορφή. Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτε, καλό είναι κάποιες ομάδες να κρατήσουν καμιά "πισινή"!
Τα πρωτοπόρα Διλινάτα μετά τον θρίαμβο της Τετάρτης στην Πάτρα και τη νίκη - πρόκριση 1-0 επί του Άρη Πατρών για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, το μόνο που δεν περνάει από το μυαλό όλων στην ομάδα, είναι να χαθεί την τελευταία στιγμή η 1η προνομοιούχος θέση και μάλιστα με αντίπαλο την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος τον Πυλαριακό, έστω και αν τον τελευταίο καιρό κάνει πράγματα και θαύματα.
Η Α.Ε.Κ. που ακολουθεί μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί με την 2η τελική θέση. Οτιδήποτε άλλο συμβεί θα είναι "θαύμα".
Ο 3ος Α.Ο.Κ.Ι. έχει το ταξίδι στο Βαθύ με αντίπαλο τον επικίνδυνο στην έδρα του Οδυσσέα, όμως αν είναι σοβαρός και πιάσει το παιχνίδι που μπορεί δεν θα έχει πρόβλημα και εύκολα ή δύσκολα θα φύγει από το νησί του Οδυσσέα με το τρίποντο και τον 1 βαθμό στις αποσκευές του για τα playoffs!!
Η  Εικοσιμία στην 4η θέση δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει την τύχη της εκτός και αν ο Α.Ο.Κ.Ι. της προσφέρει ένα μεγάλο δώρο αφού αναμένεται η ίδια να επικρατήσει των Φωκάτων στο τοπικό ντέρμπι της Λειβαθούς. 
Να θυμίσουμε εδώ ότι ο πρώτος της τελικής κατάταξης ξεκινάει τα playoffs με +4 βαθμούς, ο δεύτερος με +2 ο τρίτος με +1 και ο τέταρτος χωρίς βαθμό.
Ο Παλληξουριακός δεν έχει πρόβλημα με την 5η θέση ότι και να γίνει στο παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό.
Από εκεί και πέρα η Σάμη που φιλοξενεί την Πρόοδο, δύσκολα θα χάσει την 6η θέση στην τελική κατάταξη ακόμη και αν πάει κάτι στραβά στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Πρόοδο Ιθάκης στο Αργοστόλι αφού ποντάρει και στη νίκη του Παλληξουριακού επί του Πάγκε.


Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Σάββατο  28-3-2015 ώρα: 11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μαγουλάς
Σπύρος
Κομητόπουλος Π.
Μοσχονά Ε.
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο.Κ.Ι.
Σάββατο  28-3-2015 ώρα: 11:30
Δημοτικό Ιθάκης
Γασπαράτος
Γιώργος
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Βλάχου Κ.
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Σάββατο  28-3-2015 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μενεγάτος
Λευτέρης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Θανάσης Ε.
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ –  ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Κυριακή  29-3-2015 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Ματιάτος
Διονύσης
Μενεγάτος Ε.
Θανάσης Ε.
5.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛ/ΚΟΣ
Κυριακή 29-3-2015  ώρα 15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Καπογιαννόπουλος Γιάννης
Γασπαράτος Γ.
Σπυράτος Αλ.
6.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Κυριακή 29-3-2015  ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Μαγουλάς
Σπύρος
Κομητόπουλος Π.
Μιχαλιτσιάνου Χ.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                         
Και οι δυο θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τις φετινές τους υποχρεώσεις 
Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Σάμη και Πρόοδο Ιθάκης το Σάββατο το πρωί στις 11:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανοίγει η αυλαία της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Ένα παιχνίδι με ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού μόνο η Σάμη είναι αυτή που θέλει να διατηρήσει την 6η τιμητική θέση που κρατάει μέχρι αυτή την στιγμή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν συμβιβαστεί με την 8η.
Η Πρόοδος μετά την εντός έδρας ήττα της από τα Φωκάτα την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να κλείσει με έναν καλύτερο τρόπο την χρονιά και αυτός φυσικά είναι μια νίκη.
Και για τις δυο ομάδες η χρονιά μπορεί να χαρακτηρισθεί καλή αφού σε πολλά από τα παιχνίδια τους αναγκάζονταν να παίζουν με πολλές και σημαντικές απουσίες ή σε κάποια άλλα να είναι άτυχες, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι.
Φαβορί:Ένα παιχνίδι αδιάφορο είναι πάντα επικίνδυνο για την μια ή την άλλη ομάδα και όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 25 βαθμούς (7 Ν., 4 Ι. και 10 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 8η με 22 βαθμούς (6 Ν., 4 Ι., και 11 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι παραπάνω ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Βαθύ.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Ε. Μοσχονά.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                 
Νίκη και μόνο νίκη ο Α.Ο.Κ.Ι. για να κρατήσει την 3η θέση......
Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι για την έκπληξη
Την ίδια ώρα στο Βαθύ, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την τελική του κατάταξη, ο Α.Ο.Κ.Ι.  φιλοξενείται εκεί από τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοπαλία τους την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο τα πρωτοπόρα Διλινάτα δεν έχουν κανένα απολύτως περιθώριο οποιασδήποτε άλλης βαθμολογικής απώλειας αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα χάσουν την 3η θέση από την Εικοσιμία (είναι το φαβορί στο παιχνίδι της με τα Φωκάτα).
Για αυτό θα ταξιδέψουν στην Ιθάκη με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης και του τρίποντου που θα τους στείλει στα playoffs με +1 βαθμό.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη μετά την οριστικοποίηση της παραμονής τους θέλουν να κλείσουν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, παρουσία των φιλάθλων τους, με μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για το καλύτερο.
Φαβορί: Εκεί που έφτασαν οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός της νίκης. Θεωρούμε την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου φαβορί σε αυτό το παιχνίδι
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση, με 15 βαθμούς (4 Ν., 3 Ι. και 14 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 3η, με 47 βαθμούς (14 Ν., 5 Ι., και 2 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α΄ γύρου: Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είχε πάρει μαι εύκολη νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 5-1.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τις κες Χ. Μιχαλιτσιάνου και Κ. Βλάχου.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                                
Να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να σφραγίσουν το "εισιτήριο που δίνει πρωτιά και βαθμούς ενόψει playoffs
Συνέχεια της αγωνιστικής το απόγευμα του Σαββάτου, στις 3 μ.μ. και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με τα πρωτοπόρα Διλινάτα να φιλοξενούν τους ήδη υποβιβασμένους Πρόννους.
Αν λέγαμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι ελάχιστο αφού οι πρωτοπόροι φυσιολογικά δεν θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη και αναμένεται να πάρουν το τρίποντο που θα τους δώσει την πρωτιά και θα τους στείλει στα playoffs με το +4. Πλεονέκτημα που δίνει η θέση.
Έτσι αν δεν θέλουν να «αυτοκτονήσουν» θα παραταχθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σοβαρότητα και αποκλειστικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
 Άλλωστε έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από την Πάτρα και την μεγάλη εκτός έδρας νίκη-πρόκριση τους στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.
Τώρα σε ότι αφορά τους φιλοξενούμενους σίγουρα δεν θα είναι στα καλύτερα τους αφού η απογοήτευση που έφερε ο υποβιβασμός αναμένεται να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές τους.
Η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο παιχνίδι το βλέπουν περισσότερο σαν μια αγωνιστική υποχρέωση αλλά και για την αποφυγή κάποιου σημαντικού προστίμου παρά για κάτι άλλο. Έτσι είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν για μια καλή εμφάνιση και να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με το καλύτερο. Ο Γ. Κουρκουμέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δ. Λιναρδάτο που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παλληξουριακό.
Φαβορί: Οι κυπελλούχοι-πρωτοπόροι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα από την ομάδα των Πρόννων και αναμένεται να «σφραγίσουν» την πρωτιά τους.
Οι θέσεις των ομάδων:Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η, με 53 βαθμούς (17 Ν., 2 Ι., και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 12η θέση, ήδη υποβιβασμένοι στην Β' κατηγορία με 10 βαθμούς (3 Ν., 1 Ι. και 17 Η.),.
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα από Διλινάτα επικράτησε μέσα στα Τζανάτα με σκορ 5-1!
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Ε. Θανάση.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                               
Δύσκολα μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο η Α.Ε.Κ. από την 2η θέση που έχει εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική
Η αγωνιστική πλέον μεταφέρεται την επομένη ημέρα, Κυριακή και ώρα 3 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο με την Α.Ε.Κ. να φιλοξενεί τον Πυλαριακό.
Και εδώ θεωρούμε ότι πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι, σε αυτή την αγωνιστική, που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι γηπεδούχοι δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι παραπάνω από την 2η θέση στην τελική κατάταξη (εκτός και την προηγούμενη ημέρα τα Διλινάτα έχουν τάσεις «αυτοκτονίας».
Οι φιλοξενούμενοι μια από τα ίδια. Μετά το εξαιρετικό ντεμαράζ τους και την ανατροπή όλων των προγνωστικών που τους έστελναν στην Β’ κατηγορία, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν τους βαθμούς που έπρεπε και να παραμείνουν τελικά για ακόμη μια χρονιά στην «μεγάλη» κατηγορία.
Έτσι και οι δυο απαλλαγμένοι από το άγχος θα αγωνιστούν με στόχο το καλό θέαμα.
Οι «κιτρινόμαυροι» σίγουρα καλύτεροι και πιο ποιοτικοί σαν ομάδα δεν φαίνεται ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι στους Πυλαρινούς και αναμένεται να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους ώστε να πάνε και με την καλή ψυχολογία στα playoffs.
Φαβορί:Δε νομίζουμε να υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί τους γηπεδούχος ως απόλυτο φαβορί.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 51 βαθμούς (16 Ν., 3 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 11η με 14 βαθμούς (4 Ν., 2 Ι., και 15 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Η Α.Ε.Κ. στο ίδιο γήπεδο τυπικά φιλοξενούμενη είχε επικρατήσει με σκορ 2-0.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Ε. Θανάση.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                                            
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη
Την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι ο Παλληξουριακός μετά την εντυπωσιακή του 7αρα στα Τζανάτα επί των Πρόννων, αυτή την αγωνιστική φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό σε έναν ακόμη αγώνα χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι με εξασφαλισμένη εδώ και καιρό την 5η θέση και εκτός τελικής 4αδας θέλουν να προσθέσουν μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους για να κλείσουν την φετινή περίοδο μετριάζοντας τις εντυπώσεις από τον αποκλεισμό τους από τα playoffs.
Αν κάποιος ήθελε να ψάξει έστω και ένα μικρό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αυτό θα το έκανε από την πλευρά των φιλοξενούμενων που με νίκη, εάν η Σάμη δεν έχει νικήσει την Πρόοδο την προηγούμενη ημέρα, μπορεί να τερματίσει στην 6η τιμητική θέση. Και αυτό όμως φαντάζει δύσκολο για τη νεανική ομάδα του Γ. Βασιλάκη, αφού η ομάδα του Π. Μαρκέτου στον Άγιο Αντώνη σπάνια δίνει το δικαίωμα να την αμφισβητήσουν.
Φαβορί: Θεωρούμε τους γηπεδούχους πιο ποιοτικούς και με το πλεονέκτημα της έδρας να είναι το φαβορί για τη νίκη στην τελευταία τους «παράσταση» στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 34 βαθμούς (10 Ν., 4 Ι. και 7 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 7η με 25 βαθμούς (7 Ν., 4 Ι., και 10 Η.). 
Αποτέλεσμα αγώνα α' γύρου: Οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 1-1.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Α. Σπυράτο.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                              
Δεν είναι στο χέρι της η 3η θέση

Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής με το οποίο πέφτει και η αυλαία της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, στις Κεραμειές, την ίδια ώρα και στο τοπικό ντέρμπι της Λειβαθούς η Εικοσιμία τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τα Φωκάτα.
Το παιχνίδι ίσως να είναι και αδιάφορο αφού οι γηπεδούχοι για να κατακτήσουν την 3η θέση της τελικής κατάταξης θα πρέπει να περιμένουν ένα μικρό δωράκι από την Ιθάκη και το παιχνίδι Οδυσσέα-Α.Ο.Κ.Ι. την προηγούμενη ημέρα.
Έτσι μια ημέρα πριν θα γνωρίζουν την τελική θέση που θα καταλάβουν και ανάλογα ο Δ. Ζησιμάτος θα συγκροτήσει την ομάδα που θα παρατάξει, δίνοντας παιχνίδια σε κάποιους ποδοσφαιριστές του που μέχρι τώρα είχαν μικρή συμμετοχή για να τους έχει ετοιμοπόλεμους εκεί που πρέπει. Και δεν είναι άλλο από τα playoffs και στη σειρά που βγάζει τον πρωταθλητή!!
Οι φιλοξενούμενοι εκτός από το γόητρο, μιας και είναι τοπικό ντέρμπι το παιχνίδι αυτό, θέλουν και κάτι παραπάνω ώστε να κλείσουν την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η αγωνιστική τους δραστηριότητα παίρνει τέλος.
Στο παιχνίδι αυτό επιστρέφουν οι Ντουκάι και Γαρμπής που εξέτισαν την ποινή τους.
Φαβορί: Θεωρούμε την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου ως το φαβορί του αγώνα, ιδιαίτερα αν υπάρξει τελικά και βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση, με 46 βαθμούς (14 Ν., 4 Ι. και 3 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 9η με 17 βαθμούς (5 Ν., 2 Ι., και 14 Η.). 
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με εύκολη νίκη την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου και σκορ 7-1. 
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χ. Μιχαλιτσιάνου. 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
53
21
17
2
2
46
19
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
51
21
16
3
2
70
22
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
47
21
14
5
2
59
13
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
46
21
14
4
3
65
19
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
34
21
10
4
7
45
21
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
25
21
7
4
10
31
30
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
25
21
7
4
10
33
37
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
22
21
6
4
11
28
38
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
17
21
5
2
14
17
59
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
15
21
4
3
14
26
61
11.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
14
21
4
2
15
20
50
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
21
3
1
17
18
89
 
Η επόμενη 1η αγωνιστική των playoffs
(4 & 5/4/2015)
____________________
Θα ορισθούν άμεσα από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ
Πως θα πάνε οι 4 ομάδες στα playoffs
α/α
Αγώνας
1.
1η ομάδα τελικής κατάταξης +4 βαθμούς
2.
2η ομάδα τελικής κατάταξης +2 βαθμούς
3.
3η ομάδα τελικής κατάταξης +1 βαθμούς
4.
3η ομάδαβ τελικής κατάταξης 0 βαθμούς
***** Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου