Παρασκευή, Μαρτίου 20

5ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου: Τρέχουμε ή περπατάμε μικροί και μεγάλοι


Η ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΤΑΝΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ.ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΥΓΕΝΗ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου