Παρασκευή, Μαρτίου 20

Pregame: Playoffs Β΄κατηγορίας 3η αγωνιστική


Σημαντικά και τα δυο παιχνίδια για την 3η αγωνιστική των playoffs της Β' κατηγορίας...
 Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο Ανωγή στα μακρυώτικα
Ενδιαφέρον το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ.... "Καίγεται" το Πυργί για το τρίποντο απέναντι στα αδιάφορα βαθμολογικά Ομαλά
Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής των playoffs συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
Μετά τις νίκες τους,  το καλό ποδαρικό σε αυτή την φάση και την μεταξύ τους ισοπαλία Ανωγή-Παπυργιακός θα  συνεχίσουν τη δική τους "μάχη" για την τελική επικράτηση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την παράλληλη άνοδο της μιας από τις δυο ομάδες  στην Α' κατηγορία!!!! 
Ιδιαίτερα οι Ληξουριώτες, πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, δοκιμάζονται την Κυριακή το απόγευμα σε μια δύσκολη έδρα με πολλές ιδιαιτερότητες κυρίως λόγω γηπέδου και η αποστολή τους δεν θα είναι καθόλου εύκολη. 
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής που θα προηγηθεί, επίσης την Κυριακή στις 11:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα Παπυργιακός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τα αδιάφορα βαθμολογικά Ομαλά και θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο το οποίο μπορεί σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα των Μακρυωτίκων να τον φέρει ακόμη ψηλότερα αλλά στην χειρότερη περίπτωση να συνεχίσει το κυνήγι των "ερυθρόλευκων" του Ληξουριού και να τα παίξει όλα για όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και τους διαιτητές: 
 Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Κυριακή  22-3-2015  ώρα: 11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Γασπαράτος
Γιώργος
Σπυράτος Αλ.
Καπογιαννόπουλος Ι.
2.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Κυριακή  22-3-2015  ώρα: 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Κιόσης
Κώστας
Σπυράτος Αλ.
Κομητόπουλος Π.
  
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Θέλει νίκη για να μείνει στο "κόλπο" ο Παπυργιακός
Συνέχεια στα playoffs με τον πολύ ενδιαφέροντα αγώνα μεταξύ Παπυργιακού-Ομαλών το πρωί της Κυριακής και ώρα 11:30 να ανοίγει την αυλαία στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Η ομάδα του Πυργιού με νέο πρόσωπο στο πάγκο της, τον Ανδ. Κοκκόση που διαδέχθηκε τον πετυχημένο Σπ. Τζωρτζάτο.
Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο αφού οι γηπεδούχοι θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα συνεχίσουν το κυνήγι της πρωτοπόρου Ανωγής ή ακόμη και να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα της στα Μακρυώτικα για κάτι παραπάνω.
Από την άλλη τα Ομαλά τυπικά φιλοξενούμενα, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και άγχος, μιας και βρίσκονται πολύ πίσω και είναι δύσκολο να προλάβουν, θα παραταχθούν στο Δ.Α.Κ. για μια καλή εμφάνιση αλλά και μια νίκη γοήτρου, όσο δύσκολο και να φαντάζει αυτό απέναντι στην ομάδα από το Πυργί.
Θεωρούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το φαβορί.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι ομάδες είχαν τα παρακάτω μεταξύ τους αποτελέσματα: Στα πλαίσια του α' γύρου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενώ στον β' οι γηπεδούχοι, είχαν επικρατήσει εύκολα με σκορ 4-0!
Διαιτητής ο κ.  με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Σπυράτο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
  
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Η "στέψη" για την Ανωγή περνάει από τα Μακρυώτικα
Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ίδια ημέρα και στις 3 μ.μ. απόγευμα στα Μακρυώτικα. Και εδώ σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι όπου η ευχάριστη φετινή έκπληξη της Β’ κατηγορίας Έρυσσος φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ανωγή.
Οι γηπεδούχοι με μόλις έναν βαθμό στη σειρά δεν έχουν πλέον πιθανότητα για κάτι καλύτερο εκτός της διεκδίκησης της 3ης τιμητικής θέσης.
Στην έδρα τους παρουσιάζονται πολύ δυνατοί και επικίνδυνοι για κάθε αντίπαλο. Θα παίξουν για το γόητρο και την καλή εμφάνιση.
Οι φιλοξενούμενοι πρωτοπόροι στη σειρά το μόνο που δεν θέλουν να σκέπτονται είναι η οποιαδήποτε απώλεια, αφού σε περίπτωση νίκης του Παπυργιακού θα μπει σε αμφισβήτηση η πρωτιά στην τελική κατάταξη αφού έχει να ταξιδέψει και στο Δ.Α.Κ. με αντίπαλο την ομάδα του Α. Κοκκόση.
Και εδώ θεωρούμε ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και το «ξερό» τους γήπεδο και τους φιλοξενούμενους ανώτερους και πιο ποιοτικούς να θέλουν να το αποδείξουν, φεύγοντας από τα Μακρυώτικα με το «χρυσό» τρίποντο στις αποσκευές τους.
Οι δυο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα: Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι στον Άγιο Αντώνη είχαν επικρατήσει δια περιπάτου με σκορ 8-1 ενώ σε αυτό του δεύτερου στα Μακρυώτικα είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1. 
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Σπυράτο και Π. Κομητόπουλο.
  
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
8
2
1
1
0
4
0
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 
6
2
1
1
0
2
0
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
2
1
0
1
1
4
4.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1
2
0
0
2
0
3
Η επόμενη αγωνιστική 4η playoffs 
28 & 29-3-2015
Αγώνας
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου