Παρασκευή, Μαρτίου 27

Pregame: Playoffs Β΄κατηγορίας 4η αγωνιστική




Στα Μακρυώτικα πέφτουν τα "φώτα" στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Β' κατηγορίας...
Δύσκολο παιχνίδι για το Πυργί στο "ξερό" της Πυλάρου με αντίπαλο την δυνατή εκεί Έρυσσο
Συνέχεια στις νίκες θέλουν οι Ληξουριώτες περιμένοντας τα καλά νέα από Μακρυώτικα
        
Με τους δυο αγώνες της 4ης αγωνιστικής των playoffs συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
Διατηρώντας μέχρι τώρα το αήττητο οι ομάδες της Ανωγής και του Παπυργιακού θέλουν να το επεκτείνουν και να λύσουν οριστικά τις "διαφορές" τους στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Αργοστόλι.
Για να συμβεί όμως αυτό θα χρειαστεί, τόσο ο Παπυργιακός, που έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Έρυσσο στα Μακρυώτικα, όσο και η Ανωγή να συνεχίσουν με νίκες.
Στο "ζευγάρι" του Αγίου Αντωνίου τα πράγματα φαίνονται κάπως πιο ξεκάθαρα και τους γηπεδούχους να έχουν πάρει τον αέρα των φιλοξενούμενων αφού σε τρία παιχνίδια φέτος, μεταξύ τους έχουν ισάριθμες νίκες.
Στο άλλο στα Μακρυώτικα είναι πολύ διαφορετικά και αναμένεται μάχη για τον νικητή και το τρίποντο!
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και τους διαιτητές: 
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Σάββατο  28-3-2015  ώρα: 15:30
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Κιόσης
Κώστας
Σπυράτος Αλ.
Μυρσίνιας Γ.
2.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Κυριακή  29-3-2015  ώρα: 15:30
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Κιόσης
Κώστας
Μυρσίνιας Γ.
Τούρλος Π.
  
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Τους έχει πάρει τον "αέρα" φέτος με το εντυπωσιακό 3Χ3 στις νίκες
Με το παιχνίδι Ανωγής - Ομαλών αύριο το απόγευμα και ώρα 15:30 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας
Οι πρωτοπόροι και αήττητοι στη σειρά «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής φιλοδοξούν να ξεπεράσουν ένα ακόμη εμπόδιο στον δρόμο τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ταυτόχρονη άνοδο τους στην Α’ κατηγορία. Έτσι με την διαφορά στους δυο βαθμούς (αν περάσει από την Έρυσσο το Πυργί) να πάνε στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για δυο αποτελέσματα. 
Αν ωστόσο δεν αλλάξει κάτι σε αυτή την αγωνιστική μια ισοπαλία την επόμενη στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα τους είναι αρκετή να πανηγυρίσουν την "κούπα" και την επιστροφή τους στην «μεγάλη» κατηγορία.
Τα Ομαλά θα πάνε στο Ληξούρι χωρίς άγχος, μιας και πλέον δεν διεκδικούν κάτι, για το καλύτερο. Η παρουσία τους μέχρι τώρα δεν δείχνει ικανή να ανατρέψει τα προγνωστικά απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα από αυτά.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και στον πρώτο των playoffs οι ομάδες είχαν τα παρακάτω μεταξύ τους αποτελέσματα: 
Οι γηπεδούχοι συνολικά έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα στον Άγιο Αντώνη 3-0, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 4-0, ενώ στον πρώτο των playoffs και πάλι 4-0.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόση με βοηθούς τους κ.κ. Μυρσίνια Γ. και Τούρλο Π..
  
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Όλα για όλα για τη νίκη ο Παπυργιακός στα Μακρυώτικα με Έρυσσο
Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή και ώρα 15:30 στα Μακρυώτικα όπου στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στη σειρά η Έρυσσος φιλοξενεί τον Παπυργιακό.
Οι γηπεδούχοι χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα αγωνιστούν για το γόητρο, χωρίς άγχος για τους βαθμούς και στο «ξερό» τους γήπεδο φιλοδοξούν να βάλουν «φωτιά» στο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αν θέλουν να παραμείνουν στο «κόλπο» και να τα παίξουν όλα για όλα με αντίπαλο την Ανωγή την επόμενη αγωνιστική στο Αργοστόλι.
Για να περάσουν όμως και αυτό το εμπόδιο οι παίκτες του Ανδρέα Κοκκόση, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Διονύση Παγουλάτο, θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια μιας και οι Ρυσσιάνοι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι για αυτούς.
Οι δυο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά και στον πρώτο αγώνα των playoffs είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα: 
Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στα Μακρυώτικα με σκορ 1-0 ενώ στον δεύτερο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τη ρεβάνς με σκορ 3-2. Στον πρώτο αγώνα των playoffs οι "ερυθρόλευκοι" από το Πυργί είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Σπυράτο και Γ. Μυρσίνια.
  
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
11
3
2
1
0
7
0
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
9
3
2
1
0
5
1
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
3
1
0
2
2
7
4.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1
3
0
0
3
0
6
Η επόμενη αγωνιστική 5η playoffs 
4 & 5-4-2015
Αγώνας
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου