Παρασκευή, Μαρτίου 20

Η Pre game της 21ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας το Σαββατοκύριακο με την 21η αγωνιστική και πολύ ενδιαφέροντες αγώνες σε όλα τα γήπεδα  τόσο για την κορυφή όσο και για την "ουρά".
Δύσκολη αγωνιστική για τους κυπελλούχους και πρωτοπόρους της Α' κατηγορίας
Μια στροφή πριν την ολοκλήρωση και της φετινής "κούρσας" του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας για την κανονική περίοδο και είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσουν όλα, τόσο σε κορυφή, όσο και "ουρά". Περισσότερο θα λέγαμε ότι το ενδιαφέρον πέφτει στα κάτω "πατώματα" μιας και εκεί φαίνεται να φουντώνει η μάχη για να ξεκαθαρίσει η μια και μοναδική ομάδα που θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.
Εδώ λοιπόν, και εμείς ξεκινώντας αντίστροφα, θα έχουμε τις δυνατές "μάχες", τις δυνατές αν θέλετε συγκινήσεις αφού κατά κύριο λόγο Πρόννοι, Πυλαριακός και λιγότερο Φωκάτα Οδυσσέας θα είναι η μια ομάδα που θα αποχωριστεί τις υπόλοιπες.
Φυσικά μια πιθανή ήττα των Πρόννων από τον Παλληξουριακό με παράλληλα νίκη του Πυλαριακού επί της Σάμης τα πάντα τελειώνουν και η ομάδα από τους Πρόννους υποβιβάζεται. Αν τώρα τα αποτελέσματα είναι αντίθετα τότε τα πράγματα μπλέκουν αρκετά και μάλλον ο Πυλαριακός θα πιει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Οι υπόλοιποι δυο θα πρέπει να γίνουν πολλά για να κινδυνέψουν έστω και αν ηττηθούν στα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής.
Σίγουρα θα μπορούσαμε πάντα μαθηματικά να κάνουμε πολλούς υπολογισμούς αλλά θα μείνουμε σε αυτά που είναι και τα πιο πιθανά. Τα άλλα μάλλον κουράζουν.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτων αφού με νίκη των πρωτοπόρων η παράσταση λαμβάνει τέλος και ανακηρύσσονται πρωταθλητές κανονικής περιόδου. Και η Εικοσιμία αν περάσει από το Δ.Α.Κ. ξαναμπαίνει στο κόλπο της 3ης θέσης, τουλάχιστον μαθηματικά.  Όσο για τις ισοβαθμίες και ποιοι ευνοούνται ας τις αφήσουμε για την επόμενη αγωνιστική αν και εμείς πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με αυτές.
Υπάρχει βέβαια πιθανότητα ακόμη και να δούμε 4αδα μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Υπομονή!!
Ας δούμε τα παιχνίδια της αγωνιστικής:
Τα πρωτοπόρα Διλινάτα όπως είπαμε και παραπάνω με νίκη τελειώνουν με την πρωτιά. Με τον Α.Ο.Κ.Ι. αντίπαλο βέβαια δεν θα είναι και εύκολο. Βέβαια μιλάμε για μια ομάδα που τα ντέρμπι τα "καθαρίζει" εύκολα ή δύσκολα (έχει μόνο μια ήττα από την Α.Ε.Κ. με σκορ 2-4).  Οι "μελανόλευκοι" θέλουν νίκη για να καθαρίσουν και αυτοί με την 3η θέση και να πάνε Ιθάκη πιο χαλαρά την τελευταία αγωνιστική.
Η 2η Α.Ε.Κ. δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι στον Οδυσσέα αλλά ούτε και την 2η θέση στη συνέχεια.
Η Εικοσιμία, η άλλη ομάδα που συμπληρώνει την 4αδα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Παγκεφαλληνιακό στο Δ.Α.Κ. αλλά όπως και να έχει δεν φαίνεται να αλλάζει η τύχη της όσον αφορά την θέση, αφού αν δεν έχουμε κάτι εξαιρετικό στη συνέχεια, θα τερματίσει σε αυτήν (4η).
Ο 5ος της βαθμολογίας Παλληξουριακός, είναι αυτός που του έπεσε ο "κλήρος" να.... ξεκαθαρίσει τα πράγματα στην ουρά. Αν νικήσει και παράλληλα το ίδιο κάνουν και οι Πυλαρινοί τότε όλα τελειώνουν. Αν όμως ηττηθεί τότε τα πράγματα μπλέκουν και η ομάδα των Πρόννων θα συνεχίσει να έχει "ανάσα"!
Από εκεί και κάτω Σάμη και Παγκεφαλληνιακός θέλουν νίκες για τον τερματισμό τους στην εξάδα. Μάλιστα η πρώτη, σε κάτι αντίστοιχο με τον Παλληξουριακό ίσως και αυτή γίνει ρυθμιστής (το πως και τα γιατί τα εξηγήσαμε παραπάνω).
Τέλος στην Ιθάκη η Πρόοδος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στα Φωκάτα των πολλών προβλημάτων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας – ημερομηνία – ώρα - γήπεδο
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ 
Σάββατο  21-3-2015 ώρα: 11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Αβάζαρος
Χρήστος
Καπογιαννόπουλος Ι.
Μοσχονά Ε.
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Σάββατο  21-3-2015 ώρα: 12:00
Δημοτικό Ιθάκης
Κιόσης
Κώστας
Σπυράτος Αλ.
Μυρσίνιας Γ.
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Σάββατο  21-3-2015 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μαγουλάς
Σπύρος
Βασιλόπουλος Δ.
Μοσχονά Ε.
4.
ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Σάββατο  21-3-2015 ώρα  18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Γασπαράτος Γ.
Μαγουλάς Σπ.
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Κυριακή 22-3-2015  ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Ματιάτος
Διονύσης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Μυρσίνιας Γ.
6.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Κυριακή 22-3-2015  ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μενεγάτος
Λευτέρης
Βασιλόπουλος Δ.
Μαγουλάς Σπ.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
                         
Έτοιμη για μια ακόμη νίκη η Α.Ε.Κ...... Για το καλύτερο οι Θιακοί
Με τον αγώνα ανάμεσα στην Α.Ε. Κεφαλονιάς και τον Οδυσσέα Ιθάκης το Σάββατο το πρωί και ώρα 11:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανοίγει η αυλαία της 21ης προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Οι «κιτρινόμαυροι με ελάχιστες πλέον πιθανότητες διεκδίκησης της πρωτιάς και μένοντας 4 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τα Διλινάτα θέλουν σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο προκειμένου να κρατήσουν την 2η θέση της τελικής κατάταξης. Μιας θέσης που τους στέλνει στα playoffs με bonus 2 βαθμών απέναντι στους 4 του πρωταθλητή της κανονικής περιόδου.
Η ομάδα του Γ. Τόγια σαφώς και είναι το απόλυτο φαβορί για μια εύκολη νίκη απέναντι στους Θιακούς με το έμπειρο κόουτς να θέλει, μια καλή εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι όπως και στο τελευταίο πάλι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τον Πυλαριακό ώστε να δώσει καλή ψυχολογία στην ομάδα για τη συνέχεια. Εκεί που όλα θα κριθούν αφού η σειρά αυτή κρίνει τον πρωταθλητή.
Ο Οδυσσέας τον τελευταίο καιρό με μεταπτώσεις στην αγωνιστική του παρουσία, δεν δείχνει ικανός να κάνει την ζημιά απέναντι σε ένα κατά πολύ καλύτερο και με περισσότερες λύσεις αντίπαλο. Έτσι θα του είναι αρκετή μια καλή εμφάνιση και ίσως σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων να πανηγυρίσει την παραμονή του στην Α’ κατηγορία.
Φαβορί:Δεν μπορεί να είναι άλλο από τους γηπεδούχους.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 48 βαθμούς (15 Ν., 3 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 9η με 15 βαθμούς (4 Ν., 3 Ι., και 13 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει εύκολα στο Βαθύ, σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Συγκεκριμένα 6 αφού το σκορ ήταν 6-0!
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και την κα Ε. Μοσχονά.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                         
Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι...... "Καίγονται" για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι που ταξιδεύουν στην Ιθάκη με πολλά προβλήματα
Στις 12:00 στο Βαθύ της Ιθάκης η τοπική Πρόοδος φιλοξενεί τα Φωκάτα με στόχο την επιστροφή της στις νίκες. Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο για τους Θιακούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να κερδίσουν την παραμονή τους και μαθηματικά χρειάζονται το τρίποντο ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα Πυλαριακού-Πρόννων.
Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ίδιο γήπεδο από τον Παγκεφαλληνιακό θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες με στόχο, ένα καλύτερο από την 8η θέση, που βρίσκεται σήμερα, πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. 
Η ομάδα του Κ. Πίππου με πολύ καλή ομολογουμένως παρουσία παίζοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο είναι μέσα στις καλύτερες «μικρομεσαίες» ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό θέλει να το αποδείξει στο αυριανό της παιχνίδι.
Τα Φωκάτα του Μιχ. Αθηναίου μετά την εντός έδρας ήττα τους, την προηγούμενη αγωνιστική, έμπλεξαν σε περιπέτειες με αποτέλεσμα η αγωνία και το άγχος να βαρύνει πλέον στα πόδια των ποδοσφαιριστών τους. Σίγουρα αν και στην Ιθάκη θα ταξιδέψουν με αρκετές απουσίες, εντούτοις θα πάνε με στόχο να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από αυτό το παιχνίδι.
Στην αποστολή για το Βαθύ σίγουρα δεν θα είναι οι Γαρμπής και Ντουκάι που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον Πυλαριακό και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη «μάχη» της Ιθάκης.
Φαβορί: Με μια πρώτη εκτίμηση σίγουρα το φαβορί είναι οι Ιθακήσιοι, όμως οι Λακηθρινοί θα παλέψουν με πάθος για το καλύτερο και για αυτό είναι επικίνδυνοι.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση, με 22 βαθμούς (6 Ν., 4 Ι. και 10 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 10η, με 14 βαθμούς (4 Ν., 2 Ι., και 14 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α΄ γύρου: Οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στις Κεραμειές με σκορ 1-1!
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Σπυράτο και Γ. Μυσίνια. 
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                           
Όλα για τη νίκη παραμονής οι Πυλαρινοί στο μεγάλο ντέρμπι με τους γείτονες.... Οι Σαμικοί όμως θέλουν 6η θέση
Η συνέχεια της 21ης αγωνιστικής μεταφέρεται το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τοπικό ντέρμπι του οποίου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, και ο Πυλαριακός τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί την Σάμη.
Είναι ένας αγώνας που για τους γηπεδούχους αποτελεί έναν μεγάλο τελικό για την παραμονή τους. Έτσι αν θέλουν να "καθαρίσουν" με αυτή και επίσης δεν θέλουν να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων, την εντυπωσιακή τους νίκη επί των Φωκάτων την προηγούμενη αγωνιστική στις Κεραμειές, θα πρέπει να μπουν στον αγωνιστικό χώρο παθιασμένοι δυνατοί  και με ψυχή ώστε να πάρουν το τρίποντο, που κατά μεγάλο ποσοστό θα τους φέρει, με το ένα πόδι και την επόμενη περίοδο στην ίδια κατηγορία.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι της Σάμης κυρίως για λόγους γοήτρου, αλλά και για το «κυνήγι» της 6ης θέσης σίγουρα θα κατέβουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με στόχο τη νίκη και το τρίποντο ώστε τα δυο τελευταία παιχνίδια να τα κλείσουν νικηφόρα ολοκληρώνοντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο μια καλή και παραγωγική χρονιά παρά τις ατυχίες και τα πολλά αγωνιστικά λόγω απουσιών ή τραυματισμών προβλήματα.
Ο Γ. Καρελάκης στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Σάμης έκτισε μια πολύ καλή ομάδα και κυρίως με την φιλοσοφία να χαίρονται τα παιδιά κάθε στιγμή στο γήπεδο.
Φαβορί: Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να έχει φαβορί για πολλούς λόγους. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και εδώ θα παίξουν και άλλα πράγματα το ρόλο τους. Η ψυχή, η δύναμη και το πάθος θα είναι μέρος αυτών. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς και αναμένεται να τα δώσουν όλα...
Οι θέσεις των ομάδων:Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση, με 11 βαθμούς (3 Ν., 2 Ι. και 15 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 6η, με 25 βαθμούς (7 Ν., 4 Ι., και 9 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα από την Σάμη επικράτησε με σκορ 2-0!
Διαιτητής ο κ. Σ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Δ. Βασιλόπουλο και την κα Ε. Μοσχονά.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                 
Σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι..... και οι δυο θέλουν τη νίκη κυρίως για το γόητρο
Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 6 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο σε ένα παιχνίδι με μικρό έως καθόλου βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί την πολύ δυνατή Εικοσιμία στο οποίο και οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη εξαντλώντας κάθε πιθανότητα για κάτι καλύτερο στην τελική κατάταξη (θα περιμένει το ντέρμπι), αν και φαντάζει αρκετά δύσκολο.
Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση αφού προέρχονται από νίκες. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι από το μεγάλο «2» της Ιθάκης και το 1-0 επί της Προόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι από μια άνετη εντός έδρας νίκη 4-0 επί των ουραγών Πρόννων.
Όπως και να έχει εμείς περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι από δυο ποιοτικές ομάδες με θέαμα αλλά και γκολ.
Οι γηπεδούχοι με ένα νεανικό κυρίως σχήμα, έχουν σαν στόχο την 6αδα και θα παίξουν για τη νίκη. Μια νίκη που θα τους φέρει κοντά στον στόχο τους.
Αλλά και οι φιλοξενούμενοι όπως είπαμε θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Με δεδομένα τα παραπάνω αισιοδοξούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι!
Φαβορί:Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους ένα βήμα παραπάνω για τη νίκη. Φυσικά δεν αποκλείουμε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση με 25 βαθμούς (7 Ν., 4 Ι. και 9 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 43 βαθμούς (13 Ν., 4 Ι., και 3 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Στις Κεραμειές η φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Σ. Μαγουλά.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                         
Το τελευταίο τους "χαρτί" για παραμονή παίζουν οι γηπεδούχοι και όπως είναι φυσικό "καίγονται" για το τρίποντο
Είναι το τελευταίο χαρτί σε ότι αφορά την παραμονή των γηπεδούχων στην Α’ κατηγορία το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 3 μ.μ. στα Τζανάτα μεταξύ Πρόννων – Παλληξουριακού.
Αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι μπορούν να ελπίζουν στην παραμονή. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και στην περίπτωση που ο Πυλαριακός επικρατήσει της Σάμης, αποχαιρετούν οριστικά τη «μεγάλη» κατηγορία και επιστρέφουν μετά από δυο σεζόν στην Β’!!
Διαβάζοντας όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς πόσο καίγεται η ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη για το τρίποντο που σίγουρα δεν την εξασφαλίζει στην Α΄κατηγορία όμως θα της δώσει ελπίδες για να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική. 
Βέβαια όλα τα παραπάνω πάντα σε περίπτωση νίκης των Πυλαρινών. Βλέπετε οι Πρόννοι δεν κρατούν στα δικά τους χέρια την τύχη τους για παραμονή.
Το σίγουρο είναι ότι  θα κατέβουν με πάθος και δύναμη να εκμεταλλευτούν τη δυνατή τους έδρα, αν και ο αντίπαλος τους Παλληξουριακός μόνο εύκολος δεν θα είναι και θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς αν θέλουν να τα καταφέρουν.
Οι Ληξουριώτες με εξασφαλισμένη την 5η θέση αν και βαθμολογικά αδιάφοροι, όχι όμως αγωνιστικά, θα πάνε στα Τζανάτα να διεκδικήσουν το τρίποντο και να παίξουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Φαβορί: Σε αυτό το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι σαφώς πιο ποιοτικοί, σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως αν αναλογιστούμε την αναγκαιότητα των βαθμών από πλευράς γηπεδούχων και το πάθος που αναμένεται να έχουν, ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Όλα μπορούν να συμβούν!
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 10 βαθμούς (3 Ν., 1 Ι. και 16 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 5η με 31 βαθμούς (9 Ν., 4 Ι., και 7 Η.). 
Αποτέλεσμα αγώνα α' γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει εύκολα στο Άγιο Αντώνη με σκορ 7-0!!
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Γ. Μυρσίνια.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                    
Μεγάλο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ.... Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να τελειώσουν την "δουλειά" και οι γηπεδούχοι με την 3η θέση
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα στο ντέρμπι της αγωνιστικής φιλοξενούνται από τον τυπικά γηπεδούχο Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δυο ομάδες, για τους δικούς της ξεχωριστούς λόγους η κάθε μια θέλει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Για τους φιλοξενούμενους, που φέτος στα ντέρμπι μετρούν μόνο μια ήττα (από Α.Ε.Κ.), πιθανή νίκη τους δίνει και μαθηματικά την πρωτιά στη κανονική περίοδο και πάνε στα playoffs με το bonus των +4 βαθμών που δίνει η θέση αυτή. Σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος, αφού η Α.Ε.Κ. αναμένεται να επικρατήσει του Οδυσσέα, θα πρέπει να περιμένουν  ακόμη μια αγωνιστική και συγκεκριμένα την τελευταία με τους Πρόννους για να το πετύχουν.
Από την άλλη και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για το ίδιο αποτέλεσμα, με στόχο να το πάνε μέχρι τέλους, αν και είναι απίθανο να κερδίσει την 2η θέση από την περυσινή πρωταθλήτρια που έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα και μόνο μετά από μια μεγάλη έκπληξη δεν θα τα καταφέρει.
Πέραν όμως των βαθμών υπάρχει και το γόητρο. Κάτι το οποίο είναι σίγουρο ότι θα έχει «θέση» στον συγκεκριμένο αγώνα. Άλλωστε μια νίκη θα δώσει και ψυχολογικές «ντόπες» ενόψει των playoffs δηλαδή εκεί που θα κριθούν τα πάντα.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και τόσο ο Σπ. Παπαδάτος όσο και ο Γκ. Ρέντσι θα παρατάξουν στο «χορτάρι» του Δ.Α.Κ. ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη.
Αναμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι από δυο ομάδες που αναμφίβολα είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος
Φαβορί: Δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια από τις δυο ομάδες. Επομένως εμείς θεωρούμε τα πάντα ανοικτά.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση, με 46 βαθμούς (14 Ν., 4 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 1η με 52 βαθμούς (17 Ν., 1 Ι., και 2 Η.). 
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με νικήτρια και σκορ 1-0 την ομάδα από το "Μεγάλο χωριό". 
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτο με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Σπ. Μαγουλά.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
52
20
17
1
2
45
18
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
48
20
15
3
2
65
21
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
46
20
14
4
2
58
12
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
43
20
13
4
3
62
18
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
31
20
9
4
7
38
21
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
25
20
7
4
9
31
28
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
25
20
7
4
9
33
34
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
22
20
6
4
10
28
37
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
15
20
4
3
13
25
56
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
14
20
4
2
14
16
59
11.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
11
20
3
2
15
18
50
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
20
3
1
16
18
82
 
Η επόμενη τελευταία αγωνιστική
(22η 28 & 29/3/2015
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
6.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
***** Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου