Κυριακή, Μαρτίου 29

"Άσφαιροι" στον Άγιο Αντώνη Παλληξουριακός - Παγκεφαλληνιακός (Φώτο)


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  0-0
                                                            
Μοιράστηκαν τους βαθμούς ολοκληρώνοντας τις φετινές τους υποχρεώσεις
Παλληξουριακός – Παγκεφαλληνιακός «άσφαιροι» στον Άγιο Αντώνη σήμερα το απόγευμα ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος ισόπαλοι χωρίς σκορ.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν την κατοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία αλλά ήταν άστοχοι χωρίς να μπορούν να πετύχουν κάποιο και να πάρουν τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μη δεχθούν κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να ρίξουν όλο το βάρος στην άμυνα. Έτσι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να απειλήσουν την εστία του Καραίσκου.
Φάσεις και γκολ
Ο Ζάβαλης στο 7’ θα πιάσει από καλή θέση το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
Στο 15’ ο Ζάβαλης από αριστερά με ωραία σέντρα θα βρει στην περιοχή τον Ηλ. Αντωνάτο που πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Κομπορόζου.
Στο 21’ ο Λούλουδας θα νικηθεί από τον νεαρό τερματοφύλακα του Πάγκε που θα στείλει την μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ζάβαλης με την μπάλα να διαγράφει μια περίεργη τροχιά λόγω του ανέμου, να ξεγελάει τον Κομπορόζο και να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό του δοκάρι.
Μια κεφαλιά πάσα του Μαρινάκη στο 24’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, προς τον Λούλουδα στην μικρή περιοχή με το σουτ που επιχειρεί από κοντά καταλήγει άουτ.
Ο Κομπορόζος στη συνέχεια θα αποκρούσει δυο σουτ του Ζάβαλη κρατώντας το 0-0. Το ίδιο όμως θα κάνει και στο 33’ σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αδηλίνη.
Στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας του Παγκέ με έγκαιρη έξοδο θα προλάβει τον Ζερβό που κινούταν επικίνδυνα προς την εστία του.
Στο 40’ ο Ζερβός εκτελεί το φάουλ απ’ ευθείας αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Χωρίς άλλες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο παρέμενε η ίδια.
Οι φιλοξενούμενοι όμως στην πρώτη επίσκεψη τους στα καρέ του Παλληξουριακού σε μια ατομική ενέργεια του Ντεντλάλα θα προλάβει ο Καραίσκος και θα απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 52’ Ο Βολνίσκι θα αστοχήσει στην κεφαλιά που πραγματοποιεί, μετά την σέντρα του Σωκ. Μαρκάτου, αφού η μπάλα θα καταλήξει ελάχιστα άουτ.
Μετά από το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 70’ ο Ζάβαλης δεν εκμεταλλεύεται την ευκαιρία με το σουτ που θα πιάνει από το ύψος της περιοχής να καταλήγει άουτ.
Οι γηπεδούχοι πίεζαν όλο και περισσότερο για την ισοφάριση αλλά με λάθος επιλογές και όχι καθαρό μυαλό.
Στο 76’ ο Λούλουδας θα βρει έξυπνα τον Μαυροειδή στην περιοχή  με τον τελευταίο όμως να σουτάρει άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κομπορόζος αποκρούει το πλασέ του Ζάβαλη.
Ο Ηλ. Αντωνάτος στο 78’ μόνος μέσα στην περιοχή μετά την σέντρα του Λούλουδα, θα πλασάρει άουτ.
Ο Κομπορόζος είχε κατεβάσει για τα καλά τα «ρολά» και στο 82’ και 83’ θα πει όχι σε σουτ του Ζάβαλη και σε μια κεφαλιά του Λούλουδα.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων και με τον αέρα υπέρ τους θα έρθει με δυο εκτελεσμένα φάουλ, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ και στις δυο περιπτώσεις.
Τελευταία φάση για το παιχνίδι στο 90+2’ όταν ο Ζερβός εκτελεί το φάουλ που θα φέρει την μπάλα στην περιοχή στον αμαρκάριστο Ζάβαλη με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει άουτ.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Α. Σπυράτο.
Παλληξουριακός: (Π. Μαρκέτος), Καραΐσκος, Μπούρας (46' Αντωνάτος Κ.), Λούλουδας, Μαρκάτος Σωκ., Πρεντάνος, Μαρινάκης (46' Βολνίσκι), Αντωνάτος Η., Καμινάρης (67' Μαυροειδής), Ζάβαλης, Αδηλίνης, Ζερβός.
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Βασιλάκης, Μεγαδούκας, Θωμάς, Αντωνίου (73' Τζάκης), Τριανταφυλλίδης, Δραγούτας (46' Τσιγαρίδας), Κοτίνης (55' Ράκκας), Ντεντλάλα, Τούρλας, Κατσιγιώργης.
Φώτο από το παιχνίδι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου