Κυριακή, Μαρτίου 22

Ίσως η πιο σημαντική νίκη της φετινής Ανωγής το 3-0 στα Μακρυώτικα επί της Ερύσσου (Φώτο)


Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ  0-3
Νίκησε και την Έρυσσο εκτός και περιμένει το ντέρμπι στο Αργοστόλι με τον Παπυργιακό
Σε ένα μέτριο και με πολλές δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου η Ανωγή πέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Ερύσσου με τη νίκη της 3-0 και συνεχίζει επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα της σειράς των playoffs, κρατώντας μάλιστα και την διαφορά των +2 βαθμών που προηγείτο του Παπυργιακού. 
Η ομάδα του Ν. Κουρούκλη καλύτερη σε γενικές γραμμές, πιο ποιοτική και έμπειρη, πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μια σκληρή έδρα. Γεγονός που την κάνει φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 12΄ οι πρωτοπόροι της Β΄ Κατηγορίας θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Παρίση μέσα στην περιοχή από αμυντικούς των γηπεδούχων. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Βώρος με τον Σιμάτο να αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα βάζοντας την ομάδα του μπροστά με σκορ 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 55΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αλ. Γαβαλάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σιμάτου που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ και θα πετύχει το 0-2.
Τέλος, στο 86΄ο Βώρος με πολύ ωραίο βολέ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το τελικό 0-3 για την Ανωγή δίνοντας της έτσι σοβαρό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη και ένα δοκάρι στο 75΄ και πάλι με το Βώρο.
Οι συνθέσεις
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Σπυράτο και Π. Κομητόπουλο.
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Ζαμπέλης Γ. (65΄ Καψάλης), Βασιλάτος, Καββαδίας Ν., Γιαννάτος, Κατριβέσης, Papa G. (56΄ Πατρίκιος), Tavani G. (86΄Μολφέτας), Παπαδημητράτος, Τραχάνης, Διακάτος.
Ανωγή:(Ν. Κουρούκλης), Λουκέρης, Κουρούκλης, Αραβαντινός Ανδρ. (75΄ Παπλάς), Λαδάς, Παρίσης, Αραβαντινός-Λεωνίδης Δημ., Αραβαντινός-Ζαφείρης Δημ. (46΄ Σιμωτάς Χρ.), Σιμωτάς Ι., Τσίγκανος (56΄Σούπας), Βώρος, Γαβαλάς. 
ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου