Κυριακή, Μαρτίου 29

Δεν εκμεταλλεύτηκε το "δώρο" της Ιθάκης η Εικοσιμία (Φώτο))


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  0-0
                                              
Πηγαίνει 4η και χωρίς βαθμό στα playoffs η Εικοσιμία
Τελικά η Εικοσιμία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το χθεσινό δώρο του Οδυσσέα αφού σήμερα το απόγευμα στο τοπικό ντέρμπι της Λειβαθούς και στο γήπεδο των Κεραμειών έμεινε στο «στείρο» 0-0 απέναντι στα παθιασμένα Φωκάτα, που έτσι πήραν μια μικρή ρεβάνς της βαριάς τους ήττας στον πρώτο γύρο.
Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου μετά από αυτή της την γκέλα κατετάγη 4η στην τελική κατάταξη, ισόβαθμη του Α.Ο.Κ.Ι., ο οποίος όμως έχει το πλεονέκτημα υπέρ του με αποτέλεσμα να κρατάει αυτός την 3η θέση που οδηγεί στα playoffs με βαθμό.
Όσον αφορά το παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην εστία του Δίλλαλου.
Τα Φωκάτα χωρίς άγχος, παίζοντας για το γόητρο παρουσιάστηκαν πολύ σοβαρά στην άμυνα και έπαιξαν όπως έπρεπε τους αντιπάλους τους.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο με μόνο μια φάση και αυτή σε ένα στημένο!
Στο δεύτερο η Εικοσιμία θα χάσει δυο-τρεις ευκαιρίες να πάρει το ματς, ενώ θα έχει ένα ακυρωθέν γκολ και ένα δοκάρι.
Φάσεις και γκολ
Μοναδική φάση στα πρώτα 45’  του αγώνα ένα φάουλ εκτελεσμένο από τον Μπούσι και τον Δίλλαλο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει την μπάλα.
Ο Αλεξανδράτος στο 52’ από δεξιά θα κόψει την μπάλα στην περιοχή στον Μπούσι που θα πιάσει το δυνατό σουτ για να πέσει εντυπωσιακά και να διώξει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του σε κόρνερ ο Δίλαλος.
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί στο 70’ για τους τυπικά γηπεδούχους όταν ο Αποστολάτος με ωραία πάσα θα βρει τον Αντωνάτο λίγο έξω από την περιοχή, αυτός θα πιάσει ένα δυνατό γυριστό σουτ που θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Δίλλαλου.
Στο 79’ ο Μαρκαντωνάτος με ωραία σέντρα από αριστερά θα βρει στο δεύτερο δοκάρι τον Αποστόλου που δεν καταφέρνει να βρει στόχο.
Στο 81’ οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς θα διαμαρτυρηθούν έντονα για την ακύρωση ενός γκολ που πέτυχε ο Κουμαριώτης, με υπόδειξη του βοηθού κ. Π. Κομητόπουλου για φάουλ στην περιοχή των Φωκάτων.
Τελευταία από τις λίγες φάσεις του αγώνα όταν στο κόρνερ από δεξιά του Αντωνάτου, ο Ψάλτης θα πασάρει με το κεφάλι στον Κουμαριώτη και την νέα κεφαλιά του υψηλόσωμου αμυντικού των γηπεδούχων να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Δίλλαλου.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χ. Μιχαλιτσιάνου. 
Εικοσιμία: (Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Ψάλτης, Αλεξανδράτος (61’ Αντωνάτος), Μινέτος Γ. (77’ Μαρκαντωνάτος), Αποστολάτος Μπούσι, Αποστόλου, Χρηστάτος, Κοκοσης, Κουμαριώτης, Καπλάνι.
Φωκάτα: (Μ. Αθηναίος), Δίλλαλος, Αθηναίος, Σέρρας, Μπουγάς, Φραντζής, Ντουκάϊ, Σαλαπάτας, Χρίστο (77’ Μάλσι), Βαγγελάτος, Χρυσανθακόπουλος (89’ Μακρής) Μάστορας.
Φώτο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου