Τρίτη, Μαρτίου 31

Στην Πύλο για νέες επιτυχίες τα Διλινάτα απέναντι στον Τσικλητήρα

Α.Ο. ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                               
Για την πρόκριση στους "8" στην Πύλο τα Διλινάτα
Συνέχεια στο όνειρο αλλά και στην την αγωνία όλων μας, να δούμε που θα το πάνε φέτος οι ποδοσφαιριστές του «μεγάλου χωριού». Τα εντυπωσιακά Διλινάτα, αύριο το πρωί με νέα απόβαση στην Πύλο είναι έτοιμα για μια νέα ευχάριστη έκπληξη. 
Είναι πανέτοιμα να γυρίσουν από την Πύλο με την μεγάλη πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Μετά την Πάτρα και τον τοπικό Άρη σειρά έχει η Πύλος και ο Τσικλητήρας.
Η ομάδα μας μετά την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου και της τυπικής πρωτιάς στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, την τοποθέτηση επικεφαλής με +4 βαθμούς στην επόμενη σειρά και στα playoffs είναι πανέτοιμη να γράψει άλλη μια "χρυσή" σελίδα στην ιστορία της στην πρώτη συμμετοχή στον θεσμό.
Ο αντίπαλος της είναι περίπου στα μέτρα της και σίγουρα το έργο της σε μια δύσκολη έδρα συν το φυσιολογικό πρόβλημα της κούρασης από τις πολλές μετακινήσεις και τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όμως με πίστη στο σύνολο θα παλέψει για να μας κάνει και πάλι υπερήφανους.
Βέβαια τα Διλινόπουλα ποτέ δεν φοβήθηκαν έδρες και αντιπάλους και αυτό μας κάνει αρκετά αισιόδοξους.
Μοναδικό πρόβλημα στην ομάδα του Γκ. Ρέντσι ο τραυματισμός του επιθετικού της Γ. Αναλυτή. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι άλλο και ο έμπειρος κόουτς θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο της Πύλου στις 14:30 με διαιτητές τους κ.κ. Ι. Καλογεράκο, Κ. Ψάρρη από τη Ζάκυνθο και Γ. Καραμέρο από την Ηλεία.
Να θυμίσουμε ότι αγώνας είναι μονός και αν στην κανονική του διάρκεια δεν υπάρξει νικητής τότε οι ομάδες θα οδηγηθούν σε ημίωρη παράταση στην οποία αν δεν αλλάξει κάτι τότε η ομάδα που θα συνεχίσει στον θεσμό θα αναδειχθεί μέσα από την διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι.
Τσικλητήρας Πύλου
Ποιος είναι ο αντίπαλος των Διλινάτων
Η ομάδα του Α.Ο. Πύλου "Ολυμπιονίκης Κωστής Τσικλητήρας" ή εν συντομία Τσικλητήρας Πύλου αποτελεί μια απο τις ισχυρότερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Νομού Μεσσηνίας με συνεχή παρουσία στα πρωταθλήματα της από το 1968 όπου και ιδρύθηκε. Έχει ως βάση της την Πύλο και πήρε το όνομά της από τον γνωστό Πύλιο αθλητή και Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα.
Συμμετέχει στην Α' Κατηγορία Μεσσηνίας και αυτή την στιγμή στην 27η αγωνιστική, βρίσκεται στην 5η θέση με  41 βαθμούς (10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 8 ήττες). Τέρματα 36 υπέρ-32 κατά.
Είναι πλέον εκτός πρωταθλήματος αφού βρίσκεται 34 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία.
Προπονητής είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Μαύρης Θύελλας» Νίκος Κακαλέτρης.
Πως αγωνίστηκε με τον Πανθυρεατικό στη νίκη-πρόκριση του 1-0.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Κουτίβας, Γρ. Παπαγεωργίου, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Μουράτης, Νάτσης, Διακουμής (90+1’ Σεφεράσι), Καλδής (90+2’ Χίσα).
Το γκολ του αγώνα
54’ ο Γρ. Παπαγεωργίου έβγαλε την σέντρα, ο Διακουμής έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου