Κυριακή, Μαρτίου 29

Και τώρα οι δυο τους... Πέρασε από την Έρυσσο το Πυργί 2-1 (Φώτο)


Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ  1-2
Ισόβαθμος στην 1η θέση ο Παπυργιακός... Όλα για όλα με την Ανωγή την επόμενη αγωνιστική
Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις σήμερα το απόγευμα ο Παπυργιακός καλύτερος επικράτησε 2-1 της Ερύσσου που από την αρχή ξεκίνησε με «δέκα» και από το 63’ συνέχισε ως το τέλος, με «εννιά» αφού θα δεχθεί κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) ο Παπαδημητράτος και θα αποβληθεί.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία 20λεπτο όπου και επιτεύχθηκαν όλα τα γκολ.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» του Πυργιού μετά από αυτό το σπουδαίο τρίποντο έφτασαν στην κορυφή την Ανωγή μετά την εντός έδρας γκέλα της τελευταίας και την ισοπαλία με τα Ομαλά και όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν στην μεταξύ τους αναμέτρηση την προσεχή αγωνιστική στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Τα γκολ
Στο 73’ ο Παπυργιακός θα κερδίσει πέναλτι σε χέρι Γ. Ζαμπέλη στην προσπάθεια του Γκίκα να περάσει την μπάλα στον Β. Μενεγάτο.     Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπ. Τζωρτζάτος που θα ευστοχήσει δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2 στο 86’. Μετά από συνδυασμένη επιθετική ενέργεια των παικτών του Παπυργιακού ο Σπ. Στρακάτος τελικός παραλήπτης θα πιάσει το σουτ στην απέναντι γωνία του Σιμάτου και στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 1-2 στο 88’ και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά κάπως αργά. Ο Ν. Καββαδίας θα εκτελέσει ψηλοκρεμαστά ένα πολύ μακρινό φάουλ στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα θα σκάσει στην περιοχή με τον Α. Μενεγάτο να αιφνιδιάζεται με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Σπυράτο και Γ. Μυρσίνια.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Ζαμπέλης Γ., Βασιλάτος, Καββαδίας Ν., Γιαννάτος, Tavani G 60’ Σκιαδαρέσης), Ζαμπέλης Α., Tavani, Πατρίκιος (40’ Τραχάνης), Παπαδημητράτος,
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης), Μενεγάτος Α., Σταθάτος, Τζωρτζάτος, Σαρλάνης, Κοψίνης (60’ κουγιανός Αλ.), Ίνγλις (30’ λ.τ. Στρακάτος Σπ.), Γκίκα, Τζάκης, Μενεγάτος Β., Στρακάτος Δ., Κοκκόσης Ν. (84’ Χαλιώτης). 
Φώτο από το παιχνίδι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου