Τρίτη, Μαρτίου 31

Επιτυχής ο 5ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου (Ευχαριστήρια)


O «5ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ», στον οποίο συμμετείχαν περίπου 400 δρομείς, περιπατητές και παιδιά, σε όλα τα αγωνιστικά δρώμενα, οδηγήθηκε και φέτος αισίως στην λήξη του, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία.
Πριν αναφερθούμε αναλυτικά σε όλους όσους συνεισέφεραν στην διοργάνωση οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
·         Ο δρόμος (στο ύψος της διασταύρωσης προς Λάσση, Γραδάκια και φανάρι) έκλεισε μετά από συνεννόηση, ευθύνη και παρέμβαση της Τροχαίας και οι εκπρόσωποι  της S4S SECURITY απλά συνεπικουρούσαν το έργο της
·         Απονομές έλαβαν χώρα σε όλες τις ανακοινωθείσες κατηγορίες δρομέων και σε όλους τους παιδικούς αγώνες συμπεριλαμβανομένων και των Νηπίων. 
Το ανακοινώσαμε στα μεγάφωνα, πριν από την έναρξη του αγώνα των δέκα χιλιομέτρων. Λυπούμαστε εάν λόγω της πίεσης και των πολλαπλών παράλληλων γεγονότων δόθηκε διαφορετική πληροφόρηση από κάποιον εκπρόσωπο της διοργάνωσης. Αυτό που επισημάνθηκε απλώς είναι ότι τα παιδάκια που συμμετείχαν στον μεγάλο αγώνα, για τον οποίον δεν υπήρχαν κατηγορίες για παιδιά κάτω των 13 ετών, θα λάβουν μόνο μετάλλιο συμμετοχής, χωρίς περαιτέρω βράβευση. Για τους παιδικούς αγώνες η βράβευση διεξήχθη κανονικά μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών γεγονότων και ως εκ τούτου όσα παιδάκια διακρίθηκαν στις 3εις πρώτες θέσεις και δεν παρέστησαν στις απονομές , μπορούν να παραλάβουν το μετάλλιο τους (οι κηδεμόνες ας επικοινωνήσουν στο 6977050224).
·         Στα αποτελέσματα του μεγάλου αγώνα δεν συμπεριλαμβάνονται οι περιπατητές και τα παιδιά <13 ετών που συμμετείχαν. Ενώ οι συμμετοχές στους παιδικούς αγώνες ανήλθαν στις 120.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της εκδήλωση δηλαδή την ΚΕΔΗΚΕ και όλα τα μέλη της και  τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ με όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσους στήριξαν στην προσπάθεια μας, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε, να ψυχαγωγήσουμε, να κατακτήσουμε τους στόχους μας. 
Ειδικότερα και πιο αναλυτικά ευχαριστούμε (σε τυχαία σειρά):
·         Την ΚΕΔΗΚΕ και τον υπεύθυνο αυτής κο Κωνσταντάκη, για τις δημιουργία του υλικού της γραμματείας και τις εκτυπώσεις αυτού, τις την διάθεση της εξέδρας, τραπεζιών, σταντ, καρεκλών, του ισογείου του δημαρχείου (για την φύλαξη του ιματισμού των αθλητών) καθώς και για την διάθεση χώρου του θεάτρου για την διαδικασία παραλαβής  των αριθμών.
·         Το προσωπικό της ΚΕΔΗΚΕ  την Στάμω Στεργιώτη και την Ερασμία Μουστάκη, που ειλικρινά κάθε φορά υπερβάλλουν εαυτόν στην βοήθεια που μας προσφέρουν ξεπερνώντας κατά πολύ τις υπηρεσιακές τους δεσμεύσεις αλλά και τον Μάκη τον Βαγγελάτο που ακούραστα βοηθά για τις μεταφορές και την τοποθέτηση του υλικού, αν και του χρόνου ευελπιστούμε να τρέξει.
·         Τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς και τον πρόεδρο αυτού κ.Γ.Μαζαράκη, που συνεισέφερε στην διαδικασία της επίσημης μέτρησης του αγώνα από εντεταλμένο εκπρόσωπο της IAAF αλλά και στην διαδικασία που έπεται για την λήψη της αιγίδας του ΣΕΓΑΣ, στην χορήγηση υλικού (γιλέκα, κώνους), για τις ανάγκες της σήμανσης του αγώνα, ενώ συμμετείχε και με πλήθος αθλητών του στην διοργάνωση.
·         Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ που παραμένει επί τριετίας δίπλα μας και συνέβαλλε στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσης και απέδειξε ότι ο αθλητισμός συνιστά μία αξία η οποία οφείλει να αναγνωρισθεί και να  υποστηριχτεί από όλους
·         Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το Αντύπειο και Βαλλιάνειο κληροδότημα που επίσης προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό. Το κληροδότημα συνεισφέρει από γενέσεως του αγώνα ενώ τα ιχθυοτροφεία στέκονται δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική μας πρωτοβουλία.
·         Τις ναυτιλιακές εταιρείες KEFALONIAN LINES  και IONIAN FERRIES που παρείχαν διευκολύνσεις στην διακίνηση των αθλητών.
·         Το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
·         Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας για την διευκόλυνση της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας και της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας.
·         Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων που παρέστη σχεδόν σύσσωμο, μικροί και μεγάλοι, οι υπεύθυνοι, οι πρόσκοποι/ναυτοπρόσκοποι και τα λυκόπουλα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ομαλή διανομή μεταλλίων και προϊόντων στους μικρούς και μεγάλους αθλητές αλλά και στην οριοθέτηση της εκκίνησης των παιδικών αγώνων και προσωπικά την κα Ισμήνη Κρεμμύδα για την άρτια διαχείριση και διανομή του υλικού μας αλλά και την Ντόνα Παλημέρη για την παρουσία των μικρών λυκόπουλων  στην εκκίνηση των λιλιπούτειων αθλητών.
·         To Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του νησιού μας και όσους από το Σώμα ήρθαν να μας υποστηρίξουν για την παροχή πρώτων βοηθειών όπως κάνουν άλλωστε κάθε χρονιά και σε όλους τους αγώνες του νησιού μας, στην εποπτεία της διαδρομής και στην  διευθέτηση της ροής των αθλητών στην περιοχή από το φανάρι έως και τον τάφο των Ιταλών
·         Την ΕΠΑΣ Νοσηλευτών και τον Δ/ντη της τον κο Σακκαλή , οι οποίοι συνέδραμαν σε τυχόν νοσηλευτικές ανάγκες του αγώνα αλλά και μερίμνησαν πλέον των καθηκόντων τους για την διακοπή της κυκλοφορίας κατά το πέρασμα των αθλητών στην ριζοσπαστών και στην καταγραφή όσων εκ των δρομέων ή περιπατητών διερχόταν από το σημείο της επι τόπου αναστροφής των 5 κμ προς αποφυγή περιστατικών «κλεψίματος δρόμου»
·         Το ξενοδοχείο Mirabel  που ανταποκρίνεται στα αιτήματά μας για φιλοξενία ή οικονομικές διευκολύνσεις στους αθλητές αδειαλλείπτως από τον 1ο αγώνα μας έως και σήμερα.
·         Τις Σχολές της ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ (Ληξούρι) και της ΟΛΓΑΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ (ART &STYLE DANCE STUDIO-Αργοστόλι), για το εξαιρετικό χορευτικό θέαμα που μας παρουσίασαν τόσο με τις μαζορέτες τους όσο και γενικά με την χορευτική τους ομάδα, στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων.
·         Το ξενοδοχείο Μouikis, το οποίο φέτος εντάχθηκε στους χορηγούς κατάλυσης των αθλητών μας.
·         Τους Παθολόγους Αικατερίνη Μαρκουλάτου  και Ανδρέα Τσιμάρα που παρέστησαν για την αντιμετώπιση τυχόν εκτάκτων ιατρικών περιστατικών
·         Τον Παρίση Κουλουμπή για την παργματικά άψογη σήμανση της διαδρομής των 10 κμ  και πάλι τον Παρίση Κουλουμπή και τον Μάκη Κουλουμπή για την σήμανση των παιδικών αγώνων, τις μεταφορές του υλικού (νερά, καρέκλες, αψίδες), το στήσιμο και το ξε-στήσιμο των αψίδων αλλά και της συγκέντρωσης όλου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε για την διεξαγωγή του αγώνα μετά το πέρας αυτού.
·         Τον Chris Phillips και τους Άγγλους της ομάδας του οι οποίοι μερίμνησαν για την παραλαβή τους σχετικού υλικού και την δημιουργία των σταθμών τροφοδοσίας των αθλητών με νερό κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα.
·         Τον Γιώργο τον Φωκά για την διάθεση του ποδηλάτου για την μέτρηση της διαδρομής και την παροχή νερών-χυμών.
·         Τον Διονύση Μεταξά και τον Σύλλογο Πάλης Κεφαλληνίας για την διανομή των αφισών, την άρτια διεξαγωγή των παιδικών αγώνων και την εντυπωσιακή επίδειξη πολεμικών τεχνών.
·         Την εταιρεία S4S και τον Διονύση Σταθάτο για την φύλαξη του ιματισμού των αθλητών, την παρακολούθηση του αγώνα και την διάθεση προσωπικού για την υποστήριξη της τροχαίας.
·         Την εταιρεία «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ» από την Ήπειρο για την διάθεση 480 νερών
·         Την ζωγράφο ΕΒΙΤΑ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ για την έμπνευση και την δημιουργία του σήματος του αγώνα
·         Το σουπερ-μάρκετ Πανταζάτος για την διάθεση 150 χυμών και 150 γκοφρετών για τους λιλιπούτειους συμμετέχοντές μας  και το οποίο μας στηρίζει από τον 1ο Βαλλιάνειο.
·         Τον Πολλάτο με την αγορά φρούτων, που διέθεσε 1 κιβώτιο μπανάνες για τους αθλητές και που πάντα ανταποκρίνεται στα ζητούμενά μας.
·         Την HERBAL LIFE και την ανεξάρτητη συνεργάτη της κα Μαίρη Ιωαννίδου για την προσφορά ροφημάτων, λιπομετρήσεων και περιποιήσεων προσώπου στους συμμετέχοντες.
·         Το «CAPTAINS TABLE» για την παροχή δύο δωρεάν γευμάτων σε 4 αθλητές
·         Το ζαχαροπλαστείο PREMIER, για την παροχή 3 δίσκων με γλυκά, επί της πλατείας για τους δρομείς.
·         Τον Βασίλη Λουκάτο για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα και την διάθεση φωτογραφικής μηχανής στην τελευταία συμμετέχουσα του αγώνα για την προαγωγή της αξίας της συμμετοχής.
·         Τους προσφιλέστατους και άρρηκτα συνδεδεμένους πλέον με τον Βαλλιάνειο Θωμά Βουτσινά και Αγη Κονιδάρη που διανθίζουν μουσικά τον αγώνα σχεδόν «εργολαβικά» από τον πρώτο κιόλας χρόνο διεξαγωγής του μέχρι σήμερα.
·         Τους Παρίση Κουλουμπή, Ευγενία Βασιλάτου (εργάστηκε και στην γαρμματεία), Μαρία Αυγουστάτου, Ρούλα Βώρου, Σοφία Μαραβέγια που με ιδιαίτερο ζήλο, μεθοδικότητα και οργάνωση συνέβαλλαν στην διεξαγωγή των παράλληλων αγώνων, ειδικά των παιδικών που απαιτούν μεγάλη σοβαρότητα και ευθύνη, καθώς και στην εποπτεία του αγώνα των μεγάλων αθλητών.
·         Την Λένα την Μαρκάτου που μαζί με την Στάμω Στεργιώτου ανέλαβαν το εξαιρετικά υπεύθυνο και απαιτητικό έργο της ταυτοποίησης και παραχώρησης των τσιπ χρονομέτρησης στους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές.
·         Την  Βίκυ Σίμου για την κοπιαστική εργασία της στην παιδική γραμματεία και την Ευγενία Μπεκατώρου για τους περιπατητές.
·         Τον Παύλο Γοργιανίτη «EPATHLA OLYMPUS» για τις διευκολύνσεις, τις προσφορές και την άριστη συνεργασία του.
·         Τον Παναγή Μαζαράκη για το δημιουργικό της αφίσας του αγώνα.
·         Τον Μιχάλη Ανδρεαδάκη για τα ρεπορτάζ του
·         Τους: Α.Σ.«RED TIGER», ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, Ν.Ο.ΚΙ, ΕΟΣ-ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ, KANGOO CLUB, ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ( GYMLAND, GENESIS, ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ), που συμμετείχαν ως ομάδες με τους αθλητές τους στην διοργάνωση.
·         Την ομάδα «ΜΑΘΗΤΕΙΑ»  για την ουσιαστική συμβολή της στην απομάκρυνση των πλαστικών μπουκαλιών νερών από τους δρόμους του αγώνα και τον κο Κώστα Πρέντζα.
·         Τον Αλέξανδρο Βουτσινά που επόπτευε με το ποδήλατο την διοργάνωση και την Χριστιάνα την Μιχαλιτσιάνου για όλη την προσφορά της
·         Τον Σάκη Βούτο και την Γιάννα Κουλουμπή, τον Σάκη μας και την Γιάννα μας, όπως τους ξέρουμε όλοι και τους αγαπάμε, οι οποίοι με το μπρίο και το ταμπεραμέντο τους συνέβαλλαν ακούραστα στην διατήρηση αμείωτου του ενδιαφέροντος του κοινού και στην συνολική επιτυχία της διοργάνωσης.
Για την οικονομική τους βοήθειά τους:
1.    Χ.Τσιμάρα ξενοδοχείο «EMELYSEE»
2.    τον κο.Κατσιβέλη «INTERNET KAFE “Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ”»
3.    τον Γ.Καμπίση  «PHOTOLAND»
4.    το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κας Ειρήνης Μπενετάτου
5.    το κομμωτήριο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΩ»
6.    Τον φούρνο «Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ-Δ&Β.ΜΕΤΑΞΑΣ»
7.    το Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Γ&Π Βασιλάτου
8.    Το γυμναστήριο «GENESIS»
9.    Ξιφίτας τεχνικό μάρκετ
10. Αρτοποιείο ο «Καλούρης»
11. Ποδηλατάδικο και σέρβις ο «Αίνος»
12. Το γυμναστήριο «GYMLAND»
13. την «NISSAN» Αφού Μπεκατώρου
14. την SEA KAYAKING KEFALONIA
15. Το κατάστημα «OZZIE FASHION»
16. Το κατάστημα «VIKATOU»
17. Το εστιατόριο των αδελφών Τζιβρά
Όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια μας, το www.inkefalonia.gr http://www.kefalonitikanea.gr/ www.kefaloniamas.gr, www.kefalonizw.gr, www.e-kefalonia.net, , www.kefalonitis.com, http://sportsthea.blogspot.gr/, www.kefaloniapress.gr, www.efhmeridakefalonia.gr (έντυπα και ηλεκτρονικά), http://anexarttitosblog.gr/, http://voutospress.blogspot.gr/,  την εφημερίδα ημερήσιος, www.portoni.gr., www.runningnews.gr, www.runnermagazine.gr http://porosnews.blogspot.gr/, τον ραδιοφωνικό σταθμό  Ionian Galaxy, το Ionian channel και τον διαδυκτυακό σταθμό Epta.tv (http://epta.tv) και όλους τους συντελεστές του, για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά, όλους του επισήμους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αθλοθέτησαν τους νικητές.Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας. Και κυρίως ευχαριστούμε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε, να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας. Χωρίς εσάς δεν θα είχε νόημα και ουσία η όποια προσπάθεια καταβάλλουμε κάθε χρόνο.Ελπίζουμε να περάσατε όμορφά και ζητούμε συγνώμη για ότι παραλείψαμε .
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΦΩΚΑΣ Δ, ΦΩΚΑ Α.,ΣΑΜΟΛΗ Ε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου