Παρασκευή, Μαΐου 15

Ισόπαλη 0-0 με Ιονικό η Εθνική Νέων


Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, ενόψει των τελικών του Euro 2015, η Εθνική ομάδα των Νέων σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο της Νεάπολης αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ιωνικό.
Η προετοιμασία της ομάδας του Γ. Γκούμα θα συνεχιστεί με δυο δυνατά φιλικά με την αντίστοιχη της Δανίας στην Καβάλα 12 και 14 Ιουνίου.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Κατερίνη την Τρίτη 9 Ιουνίου και εκεί η Εθνική μας θα γνωρίσει τους αντιπάλους με τους οποίους θα αγωνιστεί.
Να αναφέρουμε ότι συμμετέχουν 8 ομάδες. Πρεμιέρα έχει προγραμματισθεί η 6η Ιουλίου, ενώ ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την 19η του ίδιου μήνα.
Η συγκέντρωση των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου στην Κατερίνη.
«Σήμερα δώσαμε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας. Επειδή έχουμε προκριθεί απευθείας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάθε αγώνας είναι πολύ χρήσιμος για εμάς. Έτσι και σήμερα βγάλαμε πολύτιμα συμπεράσματα. Συνολικά, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών. Προσπάθησαν πολύ, το μόνο που μας έλειψε είναι το γκολ. Οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο σε κάποιους τομείς και αυτό ακριβώς θα κάνουμε στο χρόνο που μας απομένει μέχρι το τουρνουά» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Γκούμα.
Εθνική Νέων: Κότσαρης (46΄ Θεοδωράκης), Σάλιακας (46΄ Τζιτζικαλάκης), Κυριακόπουλος (46΄ Τσιμίκας), Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης (46΄ Κουτσοποδιώτης), Καραχάλιος (46΄ Παπασπύρος), Τσατσόπουλος (70΄ Βεργος), Στάικος (46΄ Βελισάρης), Ορφανίδης, Τσολακίδης (46΄ Ξύδας), Γαρεφαλάκης (46΄ Δεληγιαννίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου