Κυριακή, Μαΐου 17

Κεραυνοί έπεσαν σήμερα στην Πάτρα 4-1 τον Αστέρα και πρωτιά για τον Άγιο Βασίλη

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  4-1 
Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο








Τον τελείωσε ένας δυνατός... Κεραυνος
Ήταν Κεραυνός όνομα και πράγμα! Και μόλις ο Αστέρας πήγε να σηκώσει κεφάλι, Κεραυνός έπεσε πάνω του και τον έκανε λιώμα!
Σε απλά ποδοσφαιρικά: ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου καθάρισε χθες στον Άγιο Βασίλειο και τον Αστέρα Αμαλιάδας με 4-1, πήρε κεφάλι στη βαθμολογία του Ομίλου των μπαράζ και πάει φουλαριστός για τη Γ' Εθνική.
Και δεν ήταν μόνο η νίκη.
Ήταν ότι ο κόσμος που πήγε στο γήπεδο χόρτασε συγκινήσεις. Τα 'χουν αυτά οι ανατροπές. Και η ανατροπή που έκανε ο Κεραυνός ήταν εμφατική, χορταστική.  
Ας πρόσεχαν οι φιλοξενούμενοι... Μόνοι τους το 'φαγαν το κεφάλι τους. Εκεί που κέρδιζαν και είχαν τον έλεγχο, έχασαν έναν παίκτη τους και μετά έχασαν τ' αυγά και τα πασχάλια!
Στο α' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς πιο επικίνδυνοι. Είχαν σαφέστατη υπεροχή στην κατοχή μπάλας και έκαναν δύο-τρεις κλασικές ευκαιρίες (στο 18' σουτ από τον Π. Τσουκαλά, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χάχαλη, στο 21' εντυπωσιακή απόκρουση του Χάχαλη σε σουτ του Αντωνόπουλου και στο 45'+ πάλι ο Χάχαλης έδιωξε σωτήρια στη γωνία του σουτ του Αντωνόπουλου).
Μοναδική «γεμάτη» φάση για τον Κεραυνό στο 44', όταν το σουτ του Καραχανίδη πέρασε σύριζα έξω απ' το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Ο Σάββας Αντωνόπουλος στο 47' αξιοποίησε τη σέντρα του Π. Αντωνόπουλου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ηλειακή ομάδα, αλλά δεν ...κρατήθηκε, έβγαλε τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς και πήρε κίτρινη.
Και στο 59' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, ορθά, όταν έκανε θέατρο και πήγε να ξεγελάσει τον διαιτητή Κορδολαίμη, ο οποίος τον έστειλε στ' αποδυτήρια πρόωρα.
Από 'κει και μετά, το ματς έγινε... άλλο! Αλλαξαν τελείως οι ρόλοι. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους, μαζί πήραν και μέτρα στο γήπεδο, και άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση. Και παρότι από το 69' ο Μικελάτος έδειχνε να 'χει πρόβλημα τραυματισμού, με τον Πατρώνη να 'χει κλείσει τις αλλαγές του, στο 74' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπινιέρη, ο Νεκτάριος Μπερτσιάς με κεφαλιά έγραψε το 1-1.
Αυτό ήταν... Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να τα 'χουν χαμένα, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την ευκαιρία και μετά από 2 λεπτά, πάρ' το και το δεύτερο: κόρνερ ο Μπινιέρης, προβολή εξ επαφής ο Παπαζαφείρης και 2-1.
Ήταν ένα παράξενο γκολ, αλλά ας πρόσεχαν οι Αμαλιαδαίοι. Την ώρα που ετοιμαζόταν να εκτελέσει το κόρνερ ο Μπινιέρης, ακούστηκε σφύριγμα του διαιτητή, οι φιλοξενούμενοι κόλλησαν νομίζοντας πως κάτι είχε σφυρίξει ο ρέφερι, οι παίκτες του Θ. Πατρώνη συνέχισαν, και καλά έκαναν, και ήρθε το γκολ σαν σε προπόνηση!
Και στο 85' ήρθε το 3-1, με γκολ του Παπαζαφείρη.
Το κερασάκι δεν είχε μπει ακόμα.
Μπήκε στο 90', όταν ο Μπενέτος έκανε πλάκα στην άμυνα του Αστέρα, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μικελάτο και... 4-1. Νωρίτερα, στο 87', ο Αστέρας έχασε κι άλλο παίκτη του, τον Θ. Αντωνόπουλο, κι αυτόν με 2η κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής ο κ. Ευαγγ. Κορδολαίμης με βοηθούς τους κ.κ. Ηλ. Μυτάρη και Ρ. Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Ατική.
Κεραυνός:(Θ. Πατρώνης), Χάχαλης, Παναγόπουλος, Καραχανίδης, (46' Τζίφας), Μπερτσιάς, Μηλάτος, Παπαχριστόπουλος, (65' Ζαφειρόπουλος), Μικελάτος, Παπαζαφείρης, Παρίσης - (14'λ.τρ. Μπενέτος), Μπινιέρης, Καραχάλιος.
Αστέρας:(Ζ. Ανδριόλας), Αλεξανδρόπουλος, Μπουτσικάκης, Θ. Αντωνόπουλος, Μαρκόπουλος, Κουτελιέρης, Δ. Τσουκαλάς, Μπρης, (78' Παρασκευόπουλος), Δούλος, Σ. Αντωνόπουλος, Μπράβος, Π. Τσουκαλάς.
Ευχαριστούμε τον φίλο-δημοσιογράφο Βαγγέλη Γερογιάννη για το ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου