Τετάρτη, Μαΐου 13

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ στην Πάτρα και γνώρισε την ήττα 3-1 από τον Κεραυνό (Φώτο)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  3-1
                                    
Ψηλά το κεφάλι...... Νίκη και μόνο νίκη πλέον με Λεβάντε την προσεχή Κυριακή
Παρ’ ότι το πάλεψε πολύ η Α.Ε.Κ. στην Πάτρα απέναντι στον πρωταθλητή Αχαΐας Κεραυνό Αγίου Βασιλείου δεν κατάφερε να φύγει με κάποιον βαθμό από την πρωτεύουσα της Αχαΐας αφού ηττήθηκε τελικά με σκορ 3-1. Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσει σε 1-1 με ένα εντυπωσιακό γκολ του Εμιλιάνο, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να το κρατήσει αφού μετά από λίγα λεπτά δέχθηκε το 2-1 και στο τέλος όταν και βγήκε στην αντεπίθεση μήπως και καταφέρει να πετύχει την εκ νέου ισοφάριση δέχθηκε και το τελικό 3-1.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο και τον γηπεδούχο Κεραυνό να έχει την κατοχή της μπάλας.
Οι «κιτρινόμαυροι είχαν την ατυχία να χάσουν γύρω στο 30’ τον Κέβιν Χασάι που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.
Σίγουρα δεν έχει χαθεί τίποτε και άπαντες πρέπει να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι για τη συνέχεια. Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για «πισωγυρίσματα». Η ομάδα αξίζει και πρέπει να πάει μπροστά και μετά από αυτό το παιχνίδι να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή.
Την προσεχή Κυριακή η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί τον «γείτονα» και πρωτοπόρο Α.Ο. Λεβάντε σε ένα παιχνίδι πραγματικό τελικό και όλοι πρέπει να είναι πανέτοιμοι αφήνοντας πίσω μια ήττα που στο κάτω κάτω ήταν στην Πάτρα και από τον πρωταθλητή Αχαΐας.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση, στο 18' μετά από σέντρα του Μπινιέρη και μπέρδεμα ανάμεσα σε Τσιαουσντέλιο-Λαμπρόπουλο, ο Παπαζαφείρης με προβολή έκανε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν δυο πολύ καλές φάσεις αν ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ με τους Νάτση στο 31' και Μικελάτο στο 45', ενώ έχασε και τον πρώτο που τραυματίστηκε.
Έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο και τον κεραυνό μπροστά στο σκορ 1-0.
Στο δεύτερο η ΑΕ Κεφαλονιάς ανέβασε την απόδοση της με στόχο την ισοφάριση και στην πρώτη καλή της φάση στο παιχνίδι, θα το πετύχει με ένα καταπληκτικό βολέ του Εμιλιάνο στο 58' για το 1-1.
Για την ακρίβεια, ο υψηλόσωμος επιθετικός την έκανε ευκαιρία, αφού το σουτ στην απέναντι γωνία ήταν πραγματικά άπιαστο. Μετά από ένα διάστημα ψυχρολουσίας, ο Κεραυνός αντέδρασε και στο 74' θα πετύχει το 2-1 με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μηλάτου μετά από φάουλ του Ζαφειρόπουλου.
Στο 89' και ενώ η Α.Ε.Κ. φυσιολογικά ανέβηκε μήπως και ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσια, ο Μπινιέρης έκανε την σέντρα, πρώτα ο Καραχάλιος, μετά ο Τζίφας δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκανε με κοντινή προβολή ο Μπερτσιάς για το τελικό 3-1.
Διαιτητής ο κ. Ν. Ρατσιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Νενεκούμη Χαρ. και Καραγεώργο Ανδρ. από την Αργολίδα.
Οι συνθέσεις
Κεραυνός (Θ. Πατρώνης): Χάχαλης, Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος (91' Μπίρης), Καραχάλιος, Μηλάτος, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος (67' Τζίφας), Μικελάτος, Μπινιέρης, Νάτσης (44' λ.τ. Παρίσης), Παπαζαφείρης.
ΑΕ Κεφαλονιάς (Γ. Τόγιας): Τσιαουσντέλιο, Στεφανάτος, Σπανός, Χασάι (27' λ.τ. Κορσιάνος), Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Ζαμπαύτης (87' Δρόσος), Κρούτη, Μουτσάι, Μπαζάρογλου, Κουμαριώτης (77' Κόμητας).
Ευχαριστούμε τον φίλο δημοσιογράφο Βαγγέλη Γερογιάννη για την πολύτιμη βοήθεια του
Φώτο από τον αγώνα






           ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ  1-1               
Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο










Στην κορυφή ο Λεβάντες ισοπαλία 1-1 στην Αμαλιάδα
Στο άλλο ματς του Ομίλου, Αστέρας και ΑΟ Λεβάντε αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Αμαλιάδα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 57' με τον Ι. Κομιώτη, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 67' λόγω αποβολής του Λυμπέρη, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 81' με τον Μπρη.
Ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαρκόπουλο (15', 19').
Διαιτητής ο κ. Σπ. Σελίμος (Λακωνία) με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Λαμία από την Μεσσηνία και Γ. Σταματάκο από την Λακωνία.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ., Μαρκόπουλος, Κουτελιέρης, Δ. Τσουκαλάς, Λυμπέρης, Δούλος, Σ. Αντωνόπουλος, Μπράβος (70’ Π. Τσουκαλάς), Παρασκευόπουλος (46’ Μπρης).
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ανδρέου, Αριστομενόπουλος, Δ. Σοφός, Λογοθέτης, Α. Κομιώτης, Μαρίνος, Ματαράγκας (83’ Μαρούδας), Ι. Κομιώτης, Τζαφέρης (46’ Τριανταφυλλίδης), Χ. Κομιώτης (92' Πατήρης), Μπινιχάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου