Τρίτη, Μαΐου 19

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Α.Ε.Κ. ταξιδεύει την Τετάρτη στην Αμαλιάδα


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  
Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο                                   
Με νίκη στην Αμαλιάδα μπαίνει γερά στο κόλπο της ανόδου η Α.Ε.Κ.
Στην Αμαλιάδα συνεχίζεται η «μάχη» που δίνει η Α.Ε. Κεφαλονιάς στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών Ενώσεων όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής φιλοξενείται αύριο, στις 5 το απόγευμα  στο Δημοτικό στάδιο της πόλης από τον τοπικό Αστέρα/Πανόπουλο.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς θέλει μόνο νίκη ώστε να επανέλθει στις επιτυχίες αλλά και να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο στη Γ’ Εθνική. Σίγουρα μετά την ήττα στην Πάτρα από τον Κεραυνό και τη «λευκή» ισοπαλία στο Δ.Α.Κ. με τον Λεβάντε δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας, αν θέλει να συνεχίζει να ζει το όνειρο. Μάλιστα αν τα καταφέρει γίνεται και φαβορί της ανόδου αναστρέφοντας την μέχρι τώρα κατάσταση. Στην περίπτωση της θα την ικανοποιούσε και μια ισοπαλία στην Πάτρα!
Σίγουρα στο δρόμο της θα βρει έναν Αστέρα σαφώς πιο διαβασμένο ίσως και πιο έτοιμο αλλά με αρκετές ελλείψεις λόγω τιμωριών κάτι που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι τελικά θα τα καταφέρει.
Βέβαια η δυσκολία του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι σημαντική και θα χρειαστεί δύναμη, καθαρό μυαλό, σοβαρότητα και πάθος και στα 90’ του για να φύγει από την Ηλειακή μεγαλούπολη με το "χρυσό" τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι του Αστέρα σίγουρα δεν είναι μια τυχαία ομάδα, άσχετα από την μέχρι τώρα αρνητική τους παρουσία στα playoffs. Επίσης οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν και ένα επί πλέον κίνητρο να πάρουν τη ρεβάνς της ήττας τους, 0-3 του πρώτου γύρου στο Αργοστόλι. Μια ήττας που ουσιαστικά έβγαλε την ομάδα της Ηλείας εκτός στόχων τη φετινή περίοδο, ενώ έφερε και πολλούς τριγμούς. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η περίπτωση ταιριάζει γάντι εδώ αφού υπάρχουν ακόμη, έστω και ελάχιστες, αλλά υπάρχουν, μαθηματικές πιθανότητες για να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να αλλάξει την τελευταία στιγμή τα δεδομένα και όποιες είναι αυτές να τις εξαντλήσουν. 
Σίγουρα όμως δεν είναι αυτή η οποία κρατάει στα χέρια της την υπόθεση και θα χρειαστεί και άλλους συνδυασμούς για να γίνει η συγκεκριμένη ανατροπή.
Πρόβλημα για τους γηπεδούχους η απουσία των τιμωρημένων Θανάση - Σάββα Αντωνόπουλου και Πανίνου Λυμπέρη.
Αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχουν θέμα με την απουσία του νεαρού μαθητή τους Π. Κουμαριώτη που δε μπορεί να είναι στην αποστολή μιας και συμμετέχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις αλλά και του Εμιλιάνο ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του.
Διαιτητής ο κ. Α. Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βεργέτη και Κ. Δημογέροντα από την Αρκαδία.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ
                     
Και τώρα οι δυο τους..... Όποιος νικήσει γίνεται φαβορί
Στο άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου φιλοξενεί για τρίτο συνεχόμενο ματς στην έδρα του, στις 5 το απόγευμα, τον Λεβάντε σε έναν αγώνα με τον πρωταθλητή Αχαΐας να επιδιώκει τη νίκη που θα του δώσει διαφορά κάποιων βαθμών και θα τον κάνει φαβορί στη συνέχεια.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Θ. Πατρώνη θέλει να κάνει το 3Χ3 στην έδρα της συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της στη σειρά!
Μια νίκη που θα την κάνει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Από την άλλη η Ζακυνθινή ομάδα θέλει οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα, διατηρώντας το αήττητο, που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή παράλληλα δε θα την κάνει πια αυτή φαβορί για την άνοδο
Να θυμίσουμε ότι οι γηπεδούχοι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής επικράτησαν στην έδρα τους του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου με σκορ 4-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ως γνωστό ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Διαιτητής ο κ. Κ. Καρυοφύλλης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Κουρομιχελάκη και Α. Σινιοράκη από τον Πειραιά.
                
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛ.
6
3
2
0
1
8
4
2.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ
5
3
1
2
0
3
2
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4
3
1
1
1
4
3
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ΠΑΝΟΠ.
1
3
0
1
2
2
8
                
Η επόμενη 5η αγωνιστική των μπαράζ
(Κυριακή  24/5/2015)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου