Κυριακή, Μαΐου 17

Ο Μάριο Μπόνιτς με τον Αντώνη Βλάχο στην Κεφαλονιά για την τοπική σχολή της Άρσεναλ (Φώτο)


Επίσκεψη στο νησί μας πραγματοποίησαν οι Μάριο Μπόνιτς, παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Απόλλωνα, Παναχαϊκής και δυναμό Ζάγκρεπ, και νυν μέλος του προπονητικού team της Άρσεναλ στην Ελλάδα και Αντώνης Βλάχος διευθυντής των σχολών της Άρσεναλ στην Ελλάδα.
Η επίσκεψη είχε σκοπό την επιθεώρηση της προόδου της τοπικής ακαδημίας.
Έγιναν προπονήσεις σε όλα τα γκρουπ τόσο στο Αργοστόλι όσο και στις Κεραμειές, ενώ σειρά αύριο έχουν αυτά του Πόρου στα Τζανάτα.
Το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς έγινε συνάντηση των παραπάνω με τους γονείς των ποδοσφαιριστών με θέμα συζήτησης η ενημέρωση για την λειτουργία της σχολής σε θέματα που τους αφορούν.
Παρών στο πάνελ ακόμη, ο πρόεδρος κ. Θανάσης Μιχαλάτος και ο προπονητής Δημήτρης Ζησιμάτος.
Οι επισκέπτες μας έφυγαν ενθουσιασμένοι από την δουλειά που γίνεται στην τοπική σχολή αλλά και από το πολύ βελτιωμένο επίπεδο των ποδοσφαιριστών της!

Η σχολή της Άρσεναλ στην Κεφαλονιά με την ευκαιρία θέλει να ευχαριστήσει την Corner Park στον Δράπανο και ιδιαίτερα τον Θόδωρο Βουκελάτο για την δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων του 5Χ5 καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς για τις προπονήσεις των τμημάτων της. 
Φώτο από την συγκέντρωση-ενημέρωση


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου