Τετάρτη, Μαΐου 20

Δυνατά στο "κόλπο" της ανόδου η Α.Ε.Κ..... Παλληκαρίσια ισοπαλία 1-1 στην Αμαλιάδα


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 1-1
Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο                                   
Έδειξε ότι μπορεί την άνοδο η ομάδα με τα κίτρινα
Μεγάλο όσο και παλικαρίσιο «Χ» για την Α.Ε.Κ. πριν από λίγο στην Αμαλιάδα απέναντι στον πρωταθλητή Ηλείας Αστέρα/Πανόπουλο.
Σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά, παρά τις σημαντικές της ελλείψεις της κατάφερε να πάρει έναν ακόμη «χρυσό» βαθμό και να μπει για τα καλά στο «κόλπο» της ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί απαραίτητα, να κερδίσει στο Αργοστόλι την προσεχή Κυριακή τον Κεραυνό αλλά και στη συνέχεια να κάνει μια νέα υπέρβαση (;) στη Ζάκυνθο και να φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο.
Όσον αφορά το παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ η ομάδα μας έξυπνα στημένη και με πολύ καλή άμυνα χτύπαγε στις αντεπιθέσεις.
Φάσεις και γκολ
Στο 5’ από μακρινό σουτ του Δούλου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 11’ ο Παρασκευόπουλος βγήκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Τσιαουσντέλιο, ο οποίος όμως πρόβαλε τον επιθετικό του Αστέρα και τον έκοψε πάνω στο σουτ.
Σε μια πανομοιότυπη φάση στο 16’ από πάσα του Π. Τσουκαλά ο Παρασκευόπουλος σε θέση τετ α τετ έδιωξε ο Τσαουντέλιο, Στο 19’ μονοκόμματο σουτ Μπουτσικάκη πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις μία φορά, όταν ο Φωκάς εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Ψυχογιού και σούταρε ελάχιστα άουτ.
Μεγάλη απόκρουση του Τσιαουσντέλιο στο 31’ τρομερό φάουλ Μπουτσικάκη.
Στο 42’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 1-0. Συγκεκριμένα, ο Μπρης σούταρε ο Τσαουντέλιο απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Δούλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη ο Αστέρας συνέχισε να έχει την καθολική υπεροχή, και στο 50’ οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι, όταν θα θεωρήσουν ότι η μπάλα σε σουτ του Κουτελιέρη βρήκε στο χέρι του Στεφανάτου, αλλά ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 65’ θα έρθει η ισοφάριση για την ομάδα του Γ. Τόγια όταν σε μια στιγμή αδράνειας και κακής συνεννόησης ο Αντ. Κορσιάνος βρέθηκε μπροστά από κενή εστία και εύκολα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 1-1.
Στο 72’ σουτ Μπράβου ελάχιστα άουτ από την εστία του Τσιαουσντέλιο.
Το φάουλ του Κουτελιέρη στο 75’ θα έχει την ίδια τύχη.
Κι ενώ η ομάδα μας αμύνονταν σαν «λιοντάρια», ο Αστέρας στο 90+ μετά από ωραίο γύρισμα του Μαρκόπουλου ο Σίνος δύο μέτρα προ της εστίας πιάνει κεφαλιά που σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα πέφτει μπροστά σε δυο παίκτες του Αστέρα που δεν μπορούν να την προωθήσουν στα δίχτυα κι εκεί έληξε και το ματς.
Διαιτητής ο κ. Α. Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βεργέτη και Κ. Δημογέροντα από την Αρκαδία.
Οι συνθέσεις
Αστέρας:(Ζ. Ανδριόλας), Ψυχογιός, Μπουτσικάκης, Διαμαντόπουλος (46’ Σταθάτος), Μαρκόπουλος, Κουτελιέρης, Δ. Τσουκαλάς, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Μπρης (80’ Σίνος), Μπράβος, Π. Τσουκαλάς.
Α.Ε. Κεφαλονιάς:(Γ. Τόγιας), Τσαουσντέλιο, Στεφανάτος, Σπανός, Χασάϊ, Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Ζαμπαύτης (65’ Κορσιάνος), Κρούτι, Θωμάς (35’ Κόμητας - 90+ Ανδρικόπουλος), Μπαζάρογλου, Δρόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου