Πέμπτη, Μαΐου 14

Κοντονής: Ζητάει 13 εκατ. ευρώ από τη Super League!

Ζητά 13 εκατ. ευρώ από τη Super League ο Κοντονής | onsports.gr

Οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους χτυπούν και την πόρτα της Super League. Ο Σταύρος Κοντονής έστειλε έγγραφο στα γραφεία της λίγκας αξιώνοντας τα χρήματα που δαπάνησε η πολιτεία (μέσω της ΓΓΑ) για να τοποθετηθούν κάμερες και σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα γήπεδα.
Στην οδό Αστροναυτών βέβαια θορυβήθηκαν, αλλά δεν κατελήφθησαν εξαπίνης. Βλέπετε, η επιστροφή του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού (13 εκατ. ευρώ) προβλέπεται και στο αθλητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε προ ημερών. Όπως επίσης αναφέρεται ότι εάν ένα γήπεδο δεν έχει κάμερες και σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα φιλοξενεί μόνο αγώνες χωρίς θεατές. Και όπως έχει προκύψει από την τελευταία καταγραφή, είναι κάμποσα τα γήπεδα με τέτοιες ελλείψεις και μάλιστα δύσκολα θα προλάβουν (και για οικονομικούς λόγους) να εξοπλιστούν μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Κατόπιν αυτών, λοιπόν, στη Super League (που δεν έχουν καμία διάθεση να καταβάλουν 13 εκατ.) αποφάσισαν να συσταθεί επιτροπή για να συναντηθεί εκτάκτως με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, ώστε να καταθέσει προβληματισμούς, να αναλύσει τις οικονομικές δυσκολίες και να ζητήσει κατ' επέκταση να γίνει πιο «ελαστική» η κυβέρνηση.

ΠΛΑΤ
http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου