Σάββατο, Μαΐου 30

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι αγώνες στίβου "Τρίτσεια 2015"


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο πρωί και απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με την παρουσία αρκετού κόσμου στις κερκίδες, οι αγώνες «Τρίτσεια 2015» μεταξύ βετεράνων αθλητών και μαθητών Δημοτικών Σχολείων, με μεγάλη επιτυχία.
Οι φετινοί αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα «Δικαιώματα και στην Απελευθέρωση των Λαών» μιας και   ο συμπατριώτης μας Αντώνης Τρίτσης τον οποίο τιμούμε, άφησε τελευταία του επιθυμία την κινητή και ακίνητη περιουσία του στην υπηρέτηση αυτού του σκοπού διαμέσου του Ιδρύματος του.
Ήταν μια διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (Ο.Ε.Β.Α.Σ.), την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) και το Ίδρυμα «Αντώνης Τρίτσης».
Πριν την έναρξη των αγώνων έγινε παρέλαση όλων των αθλητών και των Συλλόγων με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Αργοστολίου “Διονύσιος Λαυράγκας” υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Περλικίδη. Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ανταλλαγή αναμνηστικών από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, Διονύση Λυκούδη, τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Α.Σ., Συμεών Συμεωνίδη, τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Θοδωρή Μπαγιώκη και τον εκπρόσωπο του Ιδρύματος “Αντώνης Τρίτσης”, Θανάση Μοσχόπουλο ενώ την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Αγγελος Κωνσταντάκης.
Στη συνέχεια είχαμε την έπαρση της ελληνικής σημαίας που έγινε από την Αννα Βερούλη με τη συνοδεία μικρών παιδιών και υπό τους ήχους του ελληνικού ύμνου ενώ τον όρκο του αθλητή εκφώνησε ο Παρίσης Κουλουμπής. Στη συνέχεια έγινε μια όμορφη αναπαράσταση που αφορούσε την Ειρήνη και ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τους πολιτιστικούς συλλόγους της Κεφαλονιάς.
Το παρών δεν μπόρεσε να δώσει ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες, αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου κ. Διονύσης Λυκούδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σοφία Γαρμπή, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος, ο εκπρόσωπος της Βουλευτή, Γιάννης Βαρούχας κ.α.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες διαγωνίστηκαν στα παρακάτω αθλήματα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 30 ετών και άνω.
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 100 μ., 200 μ., 400 μ., 800 μ., 1500 μ., 5000 μ., Τριπλούν, Ύψος, Μήκος, Δίσκος, Σφαίρα, Ακόντιο.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ: 35 ετών και άνω.
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ: Μήκος, Ύψος, Τριπλούν, 100 μ., 200 μ., 400 μ., 800 μ., 1500 μ., 5000 μ. Ανδρών (35 – 59) & (60+), Δίσκος, Σφύρα, Σφαίρα, Ακόντιο.
Επίσης συμμετείχαν και μαθητές Δημοτικών Σχολείων που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003, 2004, 2005, στα παρακάτω αγωνίσματα:
50 μ., άλμα σε μήκος, 600 μ.,  άλμα σε ύψος και ρίψη ελαστικής σφαίρας.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των σημερινών αγώνων θα ανακοινωθούν στη συνέχεια από τους διοργανωτές. 
Το πρωί έγιναν τα εξής αγωνίσματα: Τριπλούν Ανδρών & Γυναικών, 5000 μ. Ανδρών (35 – 59), Δίσκος- Ανδρών & Γυναικών, Σφύρα Ανδρών και όλα τα υπόλοιπα το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου