Τρίτη, Μαΐου 19

Διπλή γιορτή για τον Α.Σ.Κ. την Κυριακή... Σηκώνει κούπα και την τιμημένη φανέλα του Αλέξη στο ψηλότερο σημείο του Κλειστού


ΑΣΚ: Και την κούπα «σηκώνει» και τη φανέλα «κρεμάει» στις 24 του Μάη!
Ραντεβού με την ιστορία του θα έχει την Κυριακή 24 Μαΐου ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ο οποίος θα γιορτάσει παρέα με τους 220 αθλητές/τριες του  και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας, σημαντικά επιτεύγματα και θα τιμήσει τον σπουδαιότερο μπασκετμπολίστα που έβγαλε η Κεφαλονιά,  τον Αλέξη Παπαδάτο.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακή με διαγωνιστικά γκρουπ από όλες τις ηλικίες των τμημάτων υποδομής σε αγόρια και κορίτσια, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της σπουδαίας αθλητικής ιστορίας του Αλέξη Παπαδάτου, του οποίου η φανέλα θα «κρεμαστεί» στην οροφή του κλειστού Γυμναστηρίου Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η απονομή μεταλλίων στα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα του συλλόγου μας και η εκδήλωση θα κλείσει με την κορυφαία στιγμή της εφετινής αγωνιστικής σεζόν του συλλόγου, με την Αντρική ομάδα να σηκώνει το κύπελλο του Πρωταθλητή της Α2 ΕΣΚΑ-Η!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου