Τρίτη, Μαΐου 19

Προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα του Πανιωνίου ο Μάκης Βουκελάτος... Ένα βήμα πριν γίνει επαγγελματίας!! (Φώτο)


Η πολύ μεγάλη πρόοδος του Μάκη Βουκελάτου δεν άφησε ασυγκίνητο το προπονητικό team ακόμη και της επαγγελματικής ομάδας των κυανέρυθρων
Τα στοιχεία και το ταλέντο του Μάκη μέσα από το πρωτάθλημα τη Κ-17 αλλά και αυτό το πολύ πλούσιο ταλέντο που έβγαζε στο «χορτάρι» πολύ σύντομα τον έφεραν στην Κ-20. 
Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας το Σάββατο στην Ξάνθη ήταν εντυπωσιακός για 30’ που αγωνίστηκε, με αποτέλεσμα ο προπονητής της ανδρικής ομάδας που συμμετέχει στην Super League, Μαρίνος Ουζουνίδης να τον καλέσει για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της. Έτσι ο Μάκης μετά την Κ-17 και Κ-20 βρέθηκε ξαφνικά απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα προπονούμενος υπό τις οδηγίες του κ. Μαρίνου Ουζουνίδη μαζί με τα μεγάλα ονόματα της «κυανέρυθρης» επαγγελματικής ομάδας όπως των Ιμπαγάσα, Γιάννου, Κολοβού, Μπούμαλ κ.α.
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάκης Βουκελάτος έκανε μια πολύ γεμάτη και με καταπληκτικές εμφανίσεις σεζόν με την Κ-17 του Πανιωνίου. Μάλιστα ήταν ο πρώτος της σκόρερ σημειώνοντας συνολικά 14 τέρματα στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της Super League.
Το σίγουρο είναι ότι ο Μάκης Βουκελάτος έχει το ταλέντο, δουλεύει σκληρά και είναι σίγουρο ότι θα τον δούμε αγωνιζόμενο πολύ σύντομα σε υψηλό επίπεδο.
Άλλωστε το sportsthea και ο γράφων όταν κάναμε το ρεπορτάζ της μεταγραφής του στον Πανιώνιο στις 5 Σεμπτέμβρη του 2013, αυτό που λέμε τώρα και τότε το αναφέραμε και δικαιωθήκαμε ή καλύτερα ο Μάκης που πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε μας δικαίωσε!!
Δείτε τι γράφαμε:http://sportsthea.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4349.html
Ευχόμαστε στον Μάκη γρήγορα να τον δούμε στα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος της Super League και στον πατέρα του φίλο Θόδωρο Βουκελάτο να τον χαίρεται και να τον καμαρώσει όσο πιο ψηλά γίνεται ποδοσφαιρικά.
Φώτο με τα "κυανέρυθρα"


Οι 3 πρώτες φώτο είναι από τη σημερινή προπόνηση με την επαγγελματική ομάδα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου