Δευτέρα, Μαΐου 25

Η Κεφαλονιά τίμησε τον Αλέξη Παπαδάτο – Σήκωσαν την «κούπα» οι άνδρες


Στην κορυφή εκεί όπου ανήκει, βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (24.5) η φανέλα με το Νο 7 του Αλέξη Παπαδάτου!
Ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής που ανέδειξε ποτέ η Κεφαλονιά, τιμήθηκε από τον  Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, ο οποίος σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, οργάνωσε μία πολύ όμορφη γιορτή για να αποσύρει την φανέλα του στην οροφή  του κλειστού Γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης».
Στην εκδήλωση προβλήθηκε ένα εξαιρετικό βίντεο με τα κατορθώματα του σπουδαίου Κεφαλονίτη μπασκετμπολίστα.
Ο Αλέξης Παπαδάτος δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του και βουρκωμένος παρακολουθούσε την όμορφη «ταινία» της μπασκετικής ζωής του!
Άλλωστε, το κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, γέμισε ασφυκτικά για να τιμήσει και να χειροκροτήσει για τελευταία φορά έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή!
Οι γονείς του, η σύζυγός του, τα παιδιά του, ο αδελφός του Λεωνίδας, όλοι παρακολουθούσαν με συγκίνηση αυτή την σπουδαία τελετή!
Την «αποκάλυψη» της φανέλας στην οροφή του γηπέδου, την έκαναν οι δύο γιοί του, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Συλλόγου Θανάση Μουίκη, ενώ του απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για τις επιτυχίες του στον χώρο του μπάσκετ.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Κουρκουμέλης και Σπύρος Σαμούρης και ο αστυνομικός διευθυντής Κεφαλονιάς Ιωάννης Αγγελόπουλος, οι οποίοι εν συνεχεία έκαναν και τις απονομές στην ανδρική ομάδα του ΑΣΚ, (αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2- ΕΣΚΑ-Η), αλλά και στα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου!
Η γιορτή του ΑΣΚ συνεχίστηκε με την απονομή του πρωταθλήματος στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Παράλληλα ο ΑΣΚ βράβευσε και τα 220 παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Η «γιορτή» ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Κυριακής, με ασκήσεις δεξιοτήτων από τους αθλητές της ακαδημίας .
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για τον ΑΣΚ, οποίος μέσα σε τρία χρόνια βρίσκεται πλέον στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η και ένα βήμα πριν τη Γ΄ Εθνική και τις Εθνικές κατηγορίες.
Την απονομή στους πρωταθλητές, έκανε ο σπουδαίος Αλέξης Παπαδάτος, μαζί με την βουλευτή του νησιού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί την ΚΕΔΗΚΕ για την υλικοτεχνική βοήθειά της στην εκδήλωση, αλλά  και τον χορηγό στις φανέλες των ακαδημιών  του “RadioTAXI Kefalonia.gr  - 18300”. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου