Σάββατο, Οκτωβρίου 12

“Σεφτέ” στις νίκες ο Α.Ο. Σάμης 1-0 τον Α.Ο. Πρόννων

Στο απογευματινό ντέρμπι του 2ου ομίλου στον Καραβόμυλο μεταξύ Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Πρόννων, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση και θα ανέβουν βαθμολογικά (έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο) και κυρίως ψυχολογικά.

Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, θα επικρατήσει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με σκορ 1-0, με την επικράτηση της αυτή να θεωρείται δίκαιη.

Οι Πρόννοι, σαφώς βελτιωμένοι φέτος, θα χάσουν εκτός των βαθμών και το αήττητο, αφού αυτή ήταν η πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Προσπάθησαν να μην φύγουν με άδεια χέρια από τον Καραβόμυλο, κάτι τελικά που δεν κατάφεραν και πλέον θα προετοιμαστούν για το άλλο μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα τους, με αντίπαλο τον Πυλαριακό.

Αγωνιστικά το θέαμα ήταν αρκετά καλό και οι δύο ομάδες πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο. 

Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφυγαν χαμογελαστοί!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 8' ο Παπαβασιλείου θα σώσει την εστία του, στο πλασέ του Δελαπόρτα, μετά την πάσα από δεξιά του Κ. Μωραΐτη.

Οι γηπεδούχοι στο 20' θα σταθούν άτυχοι, όταν στο μακρινό σουτ του Κ. Μωραΐτη, ο Παπαβασιλείου θα διώξει με τα ακροδάχτυλα, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και θα περάσει κόρνερ.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 31' με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Κ. Μωραΐτη, μετά από αμυντικό λάθος, να φεύγει άουτ λίγο πάνω από την εστία του Παπαβασιλείου.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων στις ευκαιρίες των γηπεδούχων θα έρθει στο 33', με το δυνατό σουτ του Κωνσταντόπουλου να στέλνει την μπάλα άουτ, λίγο έξω από την εστία του Κιοράι.

Και στο 41' η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Δελαπόρτας με ωραία συρτή πάσα από αριστερά, θα βρει στην περιοχή και δεξιά τον Φιλιππάτο και αυτός με ένα εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου για το 1-0.

Αυτό το γκολ θα χωρίζει τις δύο ομάδες μετά τα πρώτα 45'

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και απειλητικά και στο 48' θα σταθούν άτυχοι, αφού στο φάουλ του Ζαπάντη από αριστερά η μπάλα θα περάσει από αμυντικούς – επιθετικούς – τερματοφύλακα και θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι, ενώ στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Νέο φάουλ στο επόμενο λεπτό από τον ίδιο ποδοσφαιριστή, αυτή την φορά από δεξιά και τον νεαρό Κιοράι με εντυπωσιακή επέμβαση στο αριστερό "Γ" της εστίας του, να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στη συνέχεια, η εικόνα του ματς ήταν ίδια με αυτή του πρώτου 45λεπτου.

Στο 74' ο Veizaj αμαρκάριστος στο β' δοκάρι θα πλασάρει άουτ, στη σέντρα από δεξιά, του πολύ καλού σήμερα Κ. Μωραΐτη.

Τέλος, ο Πολλάκης στο 87' θα φύγει στην κόντρα θα μπεί περιοχή, όμως πιεζόμενος από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, στην έξοδο του Κιοράι πλασάρει χλιαρά και στέλνει την μπάλα άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι του Καραβόμυλου, το οποίο κράτησε το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος και κρίθηκε στο γκολ!

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Πατσίκα  και την κ. Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Κιοράι, Παπαβασιλείου, Πολυχρονάτος, Τρίφι Μ. (46' Παπαδάτος), Κλαουδάτος (46' Στάβερης), Αλυσανδράτος Δ., Δελαπόρτας (80' Ζησιμάτος), Περιβολάρης, Φιλιππάτος (46' Μετάι), Veizaj, Μωραΐτης Κ. (80' Παππάς).

Α.Ο. Πρόννων:(----), Παπαβασιλείου, Τσοκαναρίδης, Ρώσσης (75' λ.τ. Μπάμπης), Κουρκουμέλης Χ., Κράσι, Κουρκουμέλης Σπ., Κατσιλίδης (64' Πολλάκης), Κωνσταντόπουλος (85' Βασιλόπουλος), Σιμωτάς (46' Αλιάι), Ζαπάντης, Xhelaj Α. (85' Τσάκος).

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου