Κυριακή, Οκτωβρίου 6

Με το δεξί η Εικοσιμία 2-1 την Εύγερο

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για τον 3ο όμιλο, ουσιαστικά πρεμιέρας των δύο ομάδων, η Εικοσιμία θα μπει με το δεξί στη διοργάνωση παίρνοντας τη νίκη από την Εύγερο με σκορ 2-1 και με το καλημέρα θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της.

Ενός ομίλου των τριών ομάδων, εκ των οποίων προκρίνονται οι δύο.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο και μέτριο στο δεύτερο.

Γενικά ήταν ισορροπημένο και κρίθηκε στα πρώτα 45 λεπτά του!

Οι φιλοξενούμενοι πλέον ρίχνουν όλο το βάρος στην επόμενη (3η) αγωνιστική της διοργάνωσης και στο παιχνίδι τους με αντίπαλο τον Αστέρα Ληξουρίου στο ίδιο γήπεδο, το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και την υπόθεση πρόκρισςη στον επόμενο γύρο.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι της Εικοσιμίας θα προηγηθούν στο σκορ 1-0, με ένα γκολ από τα αποδυτήρια, ένα αυτογκόλ του Λασκαράτου στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα στη σέντρα από δεξιά του Πλατανίτη.

Οι "οράνιε" των Φαρακλάτων θα ισοφαρίσουν το σκορ 1-1 με τη συμπλήρωση 30' παιχνιδιού με τον έμπειρο επιθετικό της, τον Αλέκο Πολλάτο με κοντινό πλασέ, μετά την κάθετη του Ζαμπαύτη.

Στο 42' όμως, οι γηπεδούχοι θα ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα σε 2-1 με ένα καταπληκτικό γκολ του Στ. Πλατανίτη με σουτ, μέσα από την περιοχή και αριστερά, στο απέναντι "Γ" της εστίας του Μεσολωρά, ύστερα από τη σέντρα του Βλάντι.

Στην επανάληψη, έπεσε ο ρυθμός δεν είχαμε επικίνδυνες φάσεις στις αντίπαλες εστίες και φυσιολογικά παρέμεινε αυτό το 2-1 σαν τελικό σκορ!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλο και Ν. Ματιάτο.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(---), Παπαστεργίου, Πετρούτσος, Πίρρα (83' Κουμαριώτης), Καμπανός, Βλάντι, Αποστολάτος (55' Bushi), Κονόμη (83' Μινέτος Ι.), Βαλεντής, Αραβαντινός (70' Μεσσάρης), Ντρεγιάι (83' Τσιγαρίδας), Πλατανίτης.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(---), Μεσολωράς, Δρόσος (78' Μπούζος), Πολλάτος, Κοσμετάτος (78' Στρακάτος), Πολλάκης, Παπαναστασάτος Χ. (58' Ακριστινέι), Ζαμπαύτης, Θεοδωρόπουλος (58' Παπαναστασάτος Ν.), Φωκάς, Λασκαράτος, Ταβιανάτος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου