Κυριακή, Οκτωβρίου 6

Πρεμιέρα με το αριστερό για το αντρικό του Κεφαλληνιακού

Την εντός έδρας ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε το αντρικό τμήμα του Α.Σ. Κεφαλληνιακού, από τον πολύ δυνατό φέτος Π.Α.Σ. Ναυπάκτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η.. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Είχε ένταση και πολύ δυνατές μάχες και στα δύο καλάθια. 

Στο πρώτο ημίχρονο καμμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει διαφορά με τους γηπεδούχους να έχουν βραχεία κεφαλή στο σκορ του ημιχρόνου με 26 -24. 

Στην αρχή του 2ου οι παίκτες του coach Πανά με ένα ξέσπασμα τους κατάφεραν να πάρουν διαφορά έως και 12 πόντους, όμως οι αντίπαλοι της Ναυπάκτου, κατάφεραν να ροκανίσουν την εις βάρους τους διαφορά και τελικά να φύγουν από το νησί με το ροζ Φ.Α..

Το αποτέλεσμα επισκίασε ο τραυματισμός (εξάρθρωση κλείδας) του αθλητή του Α.Σ. Κεφαλληνιακού, Τραυλού Αλεξάνδρου που θα λείψει για 6 περίπου εβδομάδες.

Δεκάλεπτα: 12-10,14-14, 18-10, 9-22

Τελικό σκορ: 53-56

Διαιτητές: Πλέγας - Θεοδοσόπουλος.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός (Πανάς): Αντωνάτος 13 (1), Βαγγελάτος, Γαρμπής 2, Βασιλάτος 2, Τιμοθεάτος 7 (1), Θεοδωράτος 3, Κουνάδης, Κωνσταντάκος, Τραυλός 7(1), Παυλάτος, Καραπέτσας 1, Παπαδάτος 18.

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Ζησιμόπουλος): Κουκούλης 6 (2), Πολύχρονος 4, Γκρέκας, Άμπλας 10 (1), Ασημακόπουλος 7, Φούντας 2, Φρέγκου 4, Δαραμούσκας Ν. 14, Δαραμούσκας Π. 7 (1), Βαρελάς, Μήτσος, Θεοδώρου 2. 

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου