Κυριακή, Οκτωβρίου 6

Νικητής στο τοπικό ο Πυλαριακός 2-1 τον Α.Ο. Σάμης

Σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο Μακρυώτικων, διεξήχθη η αναμέτρηση του 2ου ομίλου της 2ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Πυλαριακό και τον Α.Ο. Σάμης στο τοπικό της περιοχής.

Η λήξη του 90λεπτου βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 2-1.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με την ομάδα της Σάμης να έχει καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα την κυκλοφορία της μπάλας και τον Πυλαριακό πολύ καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο, να χτυπά στην κόντρα επίθεση.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 4’ ο Πυλαριακός θα ευτυχήσει να προηγηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Noakes θα κλέψει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, θα κάνει την κάθετη και ο Γρηγοράτος αποφεύγοντας και τον τερματοφύλακα Παπαλεξάτο θα ανοίξει το σκορ 1-0.

Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 88’ θα έχουμε την ισοφάριση για τη Σάμη.

Ο Ζησιμάτος θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά και ο Αλυσανδράτος Δ. με ωραία καρφωτή κεφάλια θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 91’ ο Πυλαριακός θα πετύχει το δεύτερο και νικητήριο τέρμα του.

Ο Noakes θα μπει κάθετα και με πολύ ωραίο δεξί σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα δώσει την νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1.

Αυτό θα είναι και το τελικό στο τοπικό των Μακρυωτίκων.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς την κ. Μ. Γιαννιώτη και κ. Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Αλυσανδράτος Δ., Μπασδέκης, Κλειτογιάννης, Γονατάς, Σπανός, Saridaj (61' Σινάι), Αλυσανδράτος Α., Γρηγοράτος (85' Danushaj G), Noakes, Σταμούλης, Βασιλόπουλος (76' Παπαλεξάτος).

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Παπαλεξάτος, Παπαβασιλείου (52' Πολυχρονάτος), Στάβερης (60' Ζησιμάτος), Τρίφι Μ., Κλαουδάτος (80' Σιφνάκης), Αλυσανδράτος Δ., Καρασαββίδης, Περιβολάρης, Φιλιππάτος (60' Μανωλάτος), Veizaj, Μωραΐτης Κ. (60' Παπαδάτος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου