Κυριακή, Οκτωβρίου 6

Παλληξουριακός - Διλινάτα 3-3 τα "μοιράστηκαν" όλα σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη

 

Στο ένα από τα σημερινά ντέρμπι και πιο ενδιαφέρον της 2ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου στον Άγιο Αντώνη, ο Παλληξουριακός θα αναδειχθεί ισόπαλος του Α.Ο. Διλινάτων με σκορ 3-3!

Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρά το σημερινό "Χ" συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του ομίλου, ενώ τα Διλινάτα έπεσαν στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 1ου ομίλου.

Σε γενικές γραμμές, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι που μπορεί να του έλειπε η ποιότητα, όμως οι συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, το πάθος, η δύναμη και τα 6 γκολ, 3 για κάθε ομάδα, αποζημίωσαν όσους προτίμησαν το σημερινό τους απόγευμα να το περάσουν στον Άγιο Αντώνη.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι στο 26' θα "παγώσουν" το "Α.Ο. Παλληξουριακός" αφού θα πετύχουν το 0-1 με δυνατό σουτ του Τανουσάι, μέσα από την περιοχή, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γεωργόπουλου.

Ο Αλ. Λυκούδης με μία εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα εκτός περιοχής στο 40' θα στείλει την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μαγδαληνού και στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.

Ισόπαλες οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58' η ομάδα του "μεγάλου" χωριού θα πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ 1-2 με κοντινό πλασέ του Γεωργόπουλου, ύστερα από την πάσα του Αγγελόπουλου από αριστερά.

Στο 64' οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι, αφού στο σουτ του Μελιγγιώτη η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μαγδαληνού.

4' λεπτά αργότερα όμως θα φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα και στο 2-2 με κοντινό πλασέ του Γαβαλά, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Μπράτι και το πλεονέκτημα που σωστά άφησε ο διαιτητής κ. Πλαχούρας σε φάουλ που έγινε στον επιθετικό του Παλληξουριακού.

Όμως, οι συγκινήσεις θα συνεχιστούν στο Ληξούρι, αφού και πάλι τα Διλινάτα θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 2-3 στο 75' με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Ο Πολυδωράτος πιεζόμενος θα γυρίσει την μπάλα στον Βλάχο, ο τελευταίος θα καθυστερήσει να την απομακρύνει με τα πόδια με αποτέλεσμα να μπει στη φάση ο Ντόστι, να κοντράρει η μπάλα στα πόδια του και να καταλήξει στα δίχτυα!

Και στο 83' ο Γεωργάκης θα ισοφαρίσει για τρίτη φορά το παιχνίδι με ωραίο πλασέ στην κίνηση, μετά το φάουλ – γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή του Λυκούδη πετυχαίνοντας το τελικό 3-3!

Μια δίκαιη τελικά "μοιρασιά" που φυσιολογικά δεν δημιουργεί πρόβλημα σε καμία ομάδα και σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση της.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τον κ. Κ. Πατσίκα και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Γαβαλάς, Πυλαρινός, Πολυδωράτος, Λυκούδης, Κορσιάνος, Σαμακοβλής (46' Γεωργάκης), Ρεμούντης (78' Λιάβας), Μπράτι, Χατζιάι, Θωμάς (46' Μελιγγιώτης).

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Μαγδαληνός Τζωρτζάτος Δ., Καλαφάτης, Γκερβένη (80' Κουράνης), Μάρκου, Αγγελόπουλος (58' λ.τ. Τζωρτζάτος Κ.), Λαμπρόπουλος, Τανουσάι, Χασάι (44' λ.τ. Ντόστι), Γεωργόπουλος, Τζωρτζάτος Φ..

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου