Σάββατο, Οκτωβρίου 5

Άνετη νίκη με φόντο 3αδας για την Πρόοδο Ιθάκης 8-0 την Αναγέννηση Ληξουρίου (Εικόνες - βίντεο)

Εύκολη όσο και πολύ σημαντική νίκη για την Πρόοδο Ιθάκης επί της Αναγέννησης Ληξουρίου με σκορ 8-0, σε σημερινό παιχνίδι του 1ου ομίλου στον Σταυρό, με το οποίο άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής, του τοπικού κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι του Κ. Πίππου, μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας στο Ληξούρι, ήθελαν μόνο νίκη και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, ρεφάροντας παράλληλα εκείνο το 0-7 της πρεμιέρας στο Ληξούρι, πετυχαίνοντας 8 τέρματα, ενώ είχαν και 2 δοκάρια σε σουτ των Κατσαμπίρη και Χαϊντάρι.

Οι φιλοξενούμενοι, παρατάχθηκαν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους έδινε προτεραιότητα και θα τους έχριζε φαβορί στην υπόθεση πρόκρισης. 

Όμως κάτι τέτοιο δεν στάθηκε ικανό να συμβεί, αφού δεν κατάφεραν ούτε να είναι ανταγωνιστικοί και πλέον, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα τα παίξουν όλα για όλα, με τον ίδιο αντίπαλο στο παιχνίδι του β' γύρου στην έδρα τους στον Άγιο Αντώνη.

Τα γκολ του αγώνα

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 15λεπτο και συγκεκριμένα στο 14' οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με κεφαλιά του Κατσαμπίρη, μετά από κόρνερ του Μαγριπή από αριστερά.

Στο 23' ο Γ. Μωραΐτης θα είναι ο επόμενος σκόρερ της Προόδου για το 2-0 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος.

Μετά από 5' ο Κατσαμπίρης θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 3-0 με νέα κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ από δεξιά του Χαϊντάρι.

Στο 33' ο Ν. Μανωλόπουλος θα πετύχει το 4-0 με κοντινή κεφαλιά σε νέα εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Τζάκα.

Αυτό το 4-0 θα είναι το αποτέλεσμα του πρώτου 45λέπτου.

Στην επανάληψη, η εικόνα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι θα σημειώσουν επίσης 4 τέρματα για το τελικό 8-0!

Στο 64' με πέναλτι που κέρδισε ο Στ. Βλησμάς και εκτέλεσε εύστοχα ο Χαϊντάρι για το 5-0.

Ο Τζάκας στο 72' με δυνατό σουτ, εκτός περιοχής και δεξιά και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Αλεξανδρόπουλου, θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 6-0.

Στη συνέχεια ο Α. Μαγριπής θα σημειώσει 2 τέρματα για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος των γηπεδούχων.

Αρχικά στο 75' μετά από προσωπική ενέργεια από αριστερά και ωραία συνεργασία με τον Βλησμά θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και θα πλασάρει για το 7-0!

Και στο 81' θα "κλέψει" την μπάλα από τους αμυντικούς της Αναγέννησης και με ωραίο σουτ θα την στείλει τα δίχτυα του Αλεξανδρόπουλου για το τελικό 8-0!!

Αυτό το 8-0 θα είναι το τελικό του Σταυρού με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Χ. Τοτάκης.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος Ν., Βρεττός (61' Τσιντήλας Τ.), Πάτερης, Μαγριπής Α., Πίππος Α., Κατσαμπίρης (46' Πόρτολος), Μανωλόπουλος, Τζάκας, Χαϊντάρι (75' Ηλιόπουλος Β.), Μωραΐτης (61' Πρίφτης), Μπαντούνας (55' Βλησμάς).

Αναγέννηση:(---), Γιακουμάτος (46' Αλεξανδρόπουλος), Μαρούλης (46' Βώρος), Bushaj, Παναγόπουλος, Μπαράκος, Μπουσάι, Μπράτι, Σιμωτάς, Τζουγανάτος, Παπαδάτος Δ., Μπουρλώτος (46' Λιναρδάτος).

Βίντεο



Εικόνες






Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου