Σάββατο, Οκτωβρίου 5

Εύκολο 6-0 των Πρόννων επί του “Παγκέ”.... Και μόνοι στην κορυφή!

Δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα ο Α.Ο. Πρόννων σε σημερινό απογευματινό παιχνίδι στο Δημοτικό Σκάλας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα του 2ου, απέναντι στον ιστορικό Παγκεφαλληνιακό, ο οποίος επέστρεψε στο ποδόσφαιρο το νησιών μας, μετά από την περίοδο 2016 – 2017!!

Οι γηπεδούχοι, θα πάρουν την πρώτη νίκη τους στη διοργάνωση, εύκολα χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν ιδιαίτερα, με σκορ 6-0 και το νεαρό Σιμωτά να πετυχαίνει χατ τρικ!

Οι Πρόννοι, σαφώς πιο έτοιμοι απέναντι σε μία ομάδα χωρίς την ανάλογη προετοιμασία και η οποία δημιουργείται τώρα, θα έχουν την υπεροχή θα κυκλοφορήσουν μπάλα, πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες στην εστία του Λ. Καλαφάτη, μεταξύ των οποίων και τα 6 τέρματα της νίκης τους.

Έτσι, θα τεθούν επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου με 4 βαθμούς.

Ο "Παγκέ" στη δική του πρεμιέρα δεν τα κατάφερε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο και μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι από το τελικό αποτέλεσμα της επιστροφής του στην ποδοσφαιρική δράση.

Σίγουρα δικαιολογίες υπάρχουν, πλην όμως κανείς δεν στέκεται σε αυτές και ο στόχος είναι η συνέχιση της προετοιμασίας και το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, θα ανοίξουν το σκορ στο 13' και θα προηγηθούν 1-0 μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Κωνσταντόπουλου, από δεξιά, την παράλληλη πάσα στην περιοχή στον Κ. Ζαπάντη και τον τελευταίο να πασάρει στον νεαρό Σιμωτά, που από πολύ κοντά θα πλασάρει τον Καλαφάτη και θα στείλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού στη Σκάλα, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 και πάλι με τον Σιμωτά με διαγώνιο πλασέ, μέσα από την περιοχή και δεξιά, ύστερα από τη νέα σέντρα του Κωνσταντόπουλου.

Στο 33' ο Κ. Ζαπάντης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, εκεί ο Χρ. Κουρκουμέλης θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και από κοντά θα πλασάρει για το 3-0.

Αυτό θα είναι και το σκορ του πρώτου μισού στο παιχνίδι της Σκάλας.

Στην επανάληψη έπεσε κάπως ο ρυθμός, μετά και από τις πέντε αλλαγές των γηπεδούχων, όμως και πάλι οι Πρόννοι δεν κινδύνεψαν, ήταν καλύτεροι και πέτυχαν ακόμη τρία τέρματα.

Στο 65' θα κερδίσουν πέναλτι σε χέρι αμυντικού στην περιοχή, το οποίο στη συνέχεια θα μετατρέψει σε γκολ ο νεαρός Σιμωτάς με εύστοχη εκτέλεση, πετυχαίνοντας το 4-0 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ.

Ο Πολλάκης που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι από το 46', στο 73' θα πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ με σουτ, μέσα από την περιοχή και δεξιά, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα στο 5-0.

Και στο 86' μετά από πολύ ωραία συνεργασία Πολλάκη – Τσάκου από δεξιά, ο τελευταίος με σουτ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι θα πετύχει το 6-0 των Πρόννων.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της Σκάλας!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τον κ. Π. Μπαζάρογλου και την κ. Μ. Γιαννιώτη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννων:(----), Παπαβασιλείου (46' Καμπίτσης), Ρώσσης, Δημητράτος (46' Τσάκος), Κουρκουμέλης Αλ., Κουρκουμέλης Σπ. Κατσιλίδης (46' Ρασσιάς), Τραυλός (23' λ.τ. Κουρκουμέλης Χρ.), Κωνσταντόπουλος, Σιμωτάς, Αλιάι, Ζαπάντης (46' Πολλάκης).

Παγκεφαλληνιακός:(----), Καλαφάτης, Ποιμενίδης, Μπίντα, Ψάλτης, Χρυσανθακόπουλος Σπ., Λεωνιδάκης, Στρατιώτης, Κατσιγιάννης (46' λ.τ. Χρυσανθακόπουλος Ι.), Τριανταφύλη, Παπαναστασάτος, Βειζάι (75' Ρόντo).

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου