Σάββατο, Δεκεμβρίου 1

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΓΚ/ΚΟΣ-A.O.K.I.)

Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  0-1


ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΙΚΕΣ
   Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι στο α' ημίχρονο και αρκετά ενδιαφέρον στο β' ο Α.Ο.Κ.Ι., που σημειωτέον ξεκίνησε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω του ότι δεν υπήρχε κάποιος παίχτης 94άρης στη διάθεση του Γ. Τόγια  επικράτησε δίκαια του Παγκεφαλληνιακού με σκορ 1-0. 
  Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παγκεφαλληνιακού με το δυναμικό τους παιχνίδι προσπάθησαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι κάτι που δεν κατάφεραν αφού τελικά μέτρησε η εμπειρία των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ.Ι. για την τελική έκβαση του αγώνα. Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με επτάλεπτη καθυστέρηση λόγω του ότι δεν προσήλθε ο ορισθείς παρατηρητής.
   Φάσεις και γκολ:
   Στο 15' ένα γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ι. Βουκελάτου θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γ. Πολλάκη.
   Νέα ευκαιρία στο 24' για τον Α.Ο.Κ.Ι. όταν στην σέντρα από αριστερά του Ι. Βουκελάτου η μπάλα θα φτάσει λίγο έξω από την μικρή περιοχή στον αμαρκάριστο Αλ. Πολλάτο με τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά και τον Πολλάκη να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
   Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις ενός κακού πρώτου ημιχρόνου με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν σκοράρει.
   Στο β' ημίχρονο, μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη, κυνήγησαν το γκολ και αυτός που τελικά το πέτυχε ήταν ο Α.Ο.Κ.Ι. ο οποίος θα είναι και ο νικητής.
   Στο 50' κόρνερ από δεξιά του Μπαζάρογλου θα φέρει την μπάλα στην περιοχή με τον Αλ. Πολλάτο να πιάνει την κεφαλιά και τον Ο. Κουλουμπή να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.
   Σημαντική ευκαιρία θα χάσει ο Μπαζάρογλου στο 57' όταν στην παράλληλη σέντρα του Αλ. Πολλάτου μόνος με τον Πολλάκη και λίγο έξω από την μικρή περιοχή θα πλασάρει άουτ πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των τυπικά γηπεδούχων.
   Στο 59' ο Ι. Βουκελάτος με ωραία κάθετη πάσα θα βρει μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια τον Κλειτογιάννη το δυνατό σουτ του οποίου θα απομακρύνει εξαιρετικά σε κόρνερ ο Πολλάκης.
   Στο 70' ο Α.Ο.Κ.Ι. θα πετύχει το γκολ το οποίο θα κρίνει την αναμέτρηση όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπαζάρογλου μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής θα βρει τον Λαμπρόπουλο αμαρκάριστο μέσα στην μικρή περιοχή. Αυτός εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών του Παγκεφαλληνιακού και με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
   Στην μοναδική φάση στον αγώνα που ο Παγκεφαλληνιακός θα φανεί απειλητικός και συγκεκριμένα στο 84' ο Ζαίμι από αριστερά με ωραία σέντρα θα βρει τον Πλατανίτη έξω από την περιοχή αυτός όμως θα πλασάρει άουτ τον εξερχόμενο Αγκούσι.
   Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στον Α.Ο.Κ.Ι. και συγκεκριμένα στο 90+3' με τον Μοντεσάτο να βρίσκει τον Κανάκη με παράλληλη πάσα το εν κινήσει σουτ του οποίου θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πολλάκης.
   Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο και Ματιάτο.
   Οι συνθέσεις:
Παγκεφαλληνιακος (Ν. Βουτσινάς): Πολλάκης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Κουλουμπής Ορ., Τσιγαρίδας (46' Βουκελάτος Γ.), Κίριο (58' Μίσκα), Ζαίμι, Μερολάι, Πλατανίτης.
Α.Ο.Κ.Ι. (Γ. Τόγιας): Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Πολλάτος Αλ. (66' Κανάκης), Μπαζάρογλου (87' Κόμητας), Βουκελάτος Ι (66' Μοντεσάντος), Λαμπρόπουλος, Μολφέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου