Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗ" Α.Ε.Κ. ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ 9ΑΡΑ

    Άστραψε και βρόντηξε στην Ιθάκη η Α.Ε.Κ. και επικράτησε πανεύκολα του τοπικού Οδυσσέα Ιθάκης με το εκκωφαντικό σκορ των 9-0!!!!! Έτσι συνέχισε το αήττητο σερί της και με ενεργητικό 6 νίκες και μια ισοπαλία στις επτά πρώτες αγωνιστικές οδηγεί εκ του ασφαλούς το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
   Ο Α.Ο.Κ.Ι., τι και αν αγωνίζεται με δέκα δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα και εκτός από την μεγάλη νίκη που πρόσθεσε στο ενεργητικό του στο ντέρμπι της αγωνιστικής, συγχρόνως ανέβηκε στην 2η του βαθμολογικού πίνακα αφαιρώντας την από τον αντίπαλο του. 
   Η Εικοσιμία επικράτησε, έστω και αγωνιζόμενη από το 51΄με δέκα ποδοσφαιριστές , σχετικά εύκολα των Ομαλών στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 2-0 και ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά βαθμολογικά αφού πέρασε στην 3η θέση.
   Ήττα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για τον Παγκεφαλληνιακό 2-1 μέσα σε παράπονα για ένα ακυρωθέν τέρμα, από τα Διλινάτα και ακόμη "ψάχνουν" την χαρά που θα τους δώσει η πρώτη τους νίκη. Αντίθετα για τους γηπεδούχους του Τ. Φωή που ανέβηκαν στην 5η θέση και καταδιώκουν τους "τέσσαρους" των Playoffs.
    Τέλος ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι μεταξύ Σάμης και Προόδου στο Αργοστόλι όπου σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες αλλά και την εξέλιξη του αγώνα θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι.
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.....
   Το Σάββατο το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Σάμη και Πρόοδος Ιθάκης τα μοιράστηκαν όλα και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Ένα αποτέλεσμα που φάνηκε να ικανοποιεί και τις δυο ομάδες.
     Για άλλη μια αγωνιστική ο Α.Ο.Κ.Ι. δεν κατάφερε να συμπληρώσει ενδεκάδα αφού δεν είχε και πάλι 94αρη στην διάθεση του προπονητή Γ. Τόγια..... Ε! και τι έγινε..... ξέρει πολύ καλά να κάνει την "δουλειά" ακόμη και με αυτούς. "Θύμα"  του στην 7η αγωνιστική ο Παλληξουριακός τον οποίο ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε με σκορ 2-1. Μια νίκη δίκαιη και πεντακάθαρη για τους "μαυρόασπρους" του Αργοστολίου.
  Οι Ληξουριώτες εγκλωβίστηκαν από το παιχνίδι των γηπεδούχων και δεν φάνηκαν καθόλου απειλητικοί και σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα.
  Έτσι ο Α.Ο.Κ.Ι. βρέθηκε μόνος πια στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας.

   Εκκωφαντικό πέρασμα και νέα επίδειξη δύναμης στην Ιθάκη από την πρωτοπόρο και αήττητη Α.Ε.Κ. με την νίκη της αυτή την φορά να φτάνει σε υψηλά επίπεδα 9-0!!! επί του "ουραγού" Οδυσσέα Ιθάκης συνεχίζοντας να χαίρεται την "μοναξιά" που της δίνει η πρώτη θέση και η κορυφή.
  
   Σπουδαίο διπλό για την Εικοσιμία που πέρασε από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επικρατώντας των 2-0 των Ομαλών που παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου αγωνιζόταν από το 51' με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Π. Στεφανάτου. Σίγουρα μια αυστηρή αποβολή για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

   Τέλος στο Αργοστόλι ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε ο Παγκεφαλληνιακός να σπάσει το "ρόδι" αφού έχασε από τα Διλινάτα 2-1 και παραμένει σε πολύ χαμηλές "πτήσεις" φέτος. Τα Διλινάτα με την εμπειρία τους κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και τελικά να πάρουν μια σημαντική νίκη που τα έφερε κοντά στην "τετράδα".
   Να πούμε εδώ ότι ο "Παγκέ" διαμαρτύρεται για ένα γκολ που του ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. Μια πολύ δύσκολη φάση που όλα μπορεί να έχουν συμβεί, ενώ ήταν και αρκετά άτυχος στην φάση του δοκαριού.
Τα Αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
A.O.K.I. - A.O. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 
2 - 1 
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 
1 - 1 
3.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
0 - 9 
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 
0 - 2 
5.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
2 – 1
Η  Βαθμολογία
(Σε  7 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
19
25 - 02 
2.
Α.Ο.Κ.Ι. 
15
15 - 04
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
14
17 - 02 
4.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
13
15 - 13
5.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
10
06 - 12
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
07
05 - 08 
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
07
11 - 16 
8.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
04
05 - 12 
9.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
03
04 - 08
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
01
07 - 34 
                      * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                 Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                 Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                 Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.
Η Επόμενη αγωνιστική (8η)
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - A.O.K.I.
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Στην 7η αγωνιστική ξεχωρίζει η μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη της Α.Ε.Κ. 9-0 τον Οδυσσέα στην Ιθάκη...... 
Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι μοιράστηκαν τις επιτυχίες αφού είχαν από δυο νίκες, ενώ υπήρξε και μια ισοπαλία......
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
    Στους πέντε αγώνες της 7ης αγωνιστικής το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε:
2  νίκες για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους, ενώ υπήρξε και ένα ισόπαλο παιχνίδι. 
Καλή παραγωγικά από άποψη γκολ ημέρα........  Επιτεύχθηκαν συνολικά 19 γκολ!!!! 
Σε όλα τα παιχνίδια υπήρξε σκορ!!!
   Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 5 τέρματα και οι φιλοξενούμενοι 14!!!!!!!! 
 Συνολικά σημειώθηκαν 19 τέρματα, μ.ο. 3,8% γκολ ανά αγώνα, 5 περισσότερα από την προηγούμενη αγωνιστική.
   Καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής είναι αυτή της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ., με 25 τέρματα στο ενεργητικό της.
   Καλύτερες άμυνες παραμένουν και αυτή την αγωνιστική, της Εικοσιμίας και της Α.Ε.Κ. με 2 τέρματα παθητικό αφού δεν είδαν τις εστίες τους να παραβιάζονται.
   Χειρότερη επίθεση ο Παγκεφαλληνιακός με 4 μόνο γκολ στο ενεργητικό του.
  Χειρότερη άμυνα συνεχίζει όχι μόνο να κρατά το αρνητικό ρεκόρ ο Οδυσσέας Ιθάκης με 34 γκολ στο παθητικό του αλλά αυτή την αγωνιστική το παράκανε κιόλας.
    Μέχρι τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα έχουν βρει δίχτυα 60 ποδοσφαιριστές ενώ προηγούνται οι Αντ. Κορσιάνος, Π. Κουμαριώτης και Νικ. Κοσμάτος της Εικοσιμίας, της Α.Ε.Κ. και του Παλληξουριακού αντίστοιχα με 5 τέρματα.
    Στα συν της αγωνιστικής 
Η πολύ σημαντική πρόσκληση του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Β. Μαζαράκη από την FIFA για να παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο Βeach Soccer, που θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2013. Κεντρικό θέμα συζήτησης του σεμιναρίου θα αποτελέσει η τρέχουσα θέση που κατέχει το Ποδόσφαιρο Άμμου σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης οι προκλήσεις και ευκαιρίες που προκύπτουν από την ανάπτυξη του αθλήματος. 
Η νέα κατάθεση ψυχής και πάλι στον αγωνιστικό χώρο των "10" ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ.Ι. που επανέλαβαν τον άθλο τους και επικράτησαν 2-1 του Παλληξουριακού. Και δεν ήταν ένας απλός αγώνας αυτός. Έπαιζαν με τον 2ο της βαθμολογίας όπου και τη θέση του "έκλεψαν" αλλά τον έστειλαν και στην 4η.
Οι 9 "κανονιές" της Α.Ε.Κ. στο "αμήχανο" Οδυσσέα Ιθάκης. 
* Στην Πρόοδο Ιθάκης που όπως και ο συντοπίτης της Οδυσσέας καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες να δηλώνει παρόν με αξιοπρέπεια η ομάδα τους στα γήπεδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
* Η σταθερή ανάκαμψη της Εικοσιμίας μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Α.Ε.Κ. κάνοντας στην συνέχεια το 2Χ2.
    Στα πλην της αγωνιστικής 
Στην για άλλη μια αγωνιστική απουσία νίκης από τα "καρνέ" των ομάδων  Παγκεφαλληνιακού και Ομαλών.
* Στην άρνηση (αν είναι σωστή η πληροφορία) κάποιων Σωματείων να δηλώσουν σαν έδρα το Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων με αποτέλεσμα να γίνεται αυτό το απαράδεκτο "μποτιλιάρισμα" στον βούρκο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το οποίο επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο με τους συνεχείς αγώνες με κίνδυνο σοβαρούς τραυματισμούς!!!!
Αν είναι όντως έτσι μη ξανακούσω πάλι παράπονα....
* Η μετριότατη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα μας...... Μόνο οι γνωστοί παραδοσιακοί (αν προτιμάτε"τρελοί") είναι πιστοί κάθε Σαββατοκύριακο στις θέσεις τους.
* Η ευκολία κάποιων "μαύρων" που με το παραμικρό αποβάλλουν τους ανθρώπους των πάγκων και την πληρώνουν με πρόστιμο τα "έρμα" τα Σωματεία".
* Οι πολλές, πότε δίκαιες και πότε άδικες, διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις των διαιτητών. Η αλήθεια είναι ότι τα ίδια παραπτώματα δεν τιμωρούνται με τις ίδιες ποινές. Έτσι εκτός των άλλων γίνονται άδικες οι αποφάσεις τους.
* Η απαράδεκτη (επαναλαμβάνουμε) κατάσταση των γηπέδων μας και ειδικά του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου που πλέον πρέπει να απαγορευθεί η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων σε αυτό..... Θα τσακιστεί κόσμος... Κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν ότι έφαγε τα "ψωμιά του. Θέλει αλλαγή ή κλείσιμο!!!
* Η έλλειψη ενός υποτυπώδους κτίσματος δημοσιογραφικών θεωριών για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι ανάγκες έγιναν μεγάλες και τα Μ.Μ.Ε. είναι αρκετά. Και μη μιλήσει κανείς για πολυτέλεια!!!! Κάποιοι κρατούν στα χέρια τους πανάκριβα "εργαλεία" που είναι απροστάτευτα από την βροχή.
Οι βαριές ήττες των μικτών μας στο Μεσολόγγι που δυστυχώς για το ποδόσφαιρο μας αυτές είναι ο καθρέφτης του.
ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Συνέχισαν με νίκες και παραμένουν στην κορυφή Πρόννοι και Φωκάτα











  Συνεχίζουν την "συγκατοίκηση" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας Πρόννοι και Φωκάτα, αλλά πλέον αισθάνονται την καυτή ανάσα του Πυλαριακού. 

   Νέα ήττα για τον συμπαθή Ηρακλή Πρόννων που φαίνεται να αγωνίζεται χωρίς το "ρόπαλο" του. Αυτή την φορά έχασε στα Μακρυώτικα από τον Πυλαριακό 2-1.    Πάντως η εμφάνιση του ήταν ελπιδοφόρα για την συνέχεια και κάθε παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Από την άλλη οι Πυλαρινοί με την πολύ καλή τους φετινή πορεία βρίσκονται στην 3η θέση και σε απόσταση ανάσας από τους δυο πρωτοπόρους.
     Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχαν τα Φωκάτα που επικράτησαν εύκολα της Ερύσσου στα Μακρυώτικα με σκορ 7-1 και βρίσκονται στην 1η θέση μαζί με τους Πρόννους. Ήταν μια σημαντική νίκη αφού την Κυριακή δεν αγωνίζονται κάνοντας το δικό τους ρεπό.
   Οι Ρυσσιάνοι πλέον με μια μόνο ισοπαλία στο ενεργητικό τους φαίνεται ότι θα δώσουν μεγάλη μάχη με τον Ηρακλή μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή τους.
 
    Τέλος στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, εν μέσω παραπόνων για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, οι Πρόννοι αφαίρεσαν το αήττητο των γηπεδούχων και το κράτησαν μόνο για πάρτι τους παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα του "μικρού" πρωταθλήματος. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παπυργιακού τους δυσκόλεψαν πάρα πολύ και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
2 - 1 
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
1 - 2 
3.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
1 - 7 
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
    Η  Βαθμολογία
    (Σε 5 αγώνες)
    Α/Α
    ΟΜΑΔΕΣ
    ΒΑΘΜΟΙ
    ΤΕΡΜΑΤΑ
    1.
    Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
    10
    10 - 03
    2.
    Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
    10
           18 - 06 
    3.
    Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
    9
           08 - 05 
    4.
    ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
    5
           08 - 07 
    5.
    Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
    4
           05 - 11 
    6.
    Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
    1
           02 – 07
    7.
    Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
    1
           03 - 15
                              ·  Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
    Η επόμενη αγωνιστική (6η) 
    Α/Α
    ΑΓΩΝΑΣ
    1.
    Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
    2.
    ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ Π.Ο.Κ.Α.Π. - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
    3.
    Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
    4.
    ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
    Ημέρα φιλοξενούμενων και αυτή η αγωνιστική, στην οποία δείχνουν να τα καταφέρνουν καλύτερα στην Β' κατηγορία αφού είχαμε 
    δυο νίκες για αυτούς και μια για τους γηπεδούχους κάτι που είχε συμβεί και την προηγούμενη
     Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
      Στους τρεις αγώνες της 5ης αγωνιστικής το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε:
    1 νίκη για τους γηπεδούχους, 2 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία.
    Υπήρχε σκορ σε όλα τα παιχνίδια!!!
       Οι φιλοξενούμενοι αρκετά παραγωγικοί πέτυχαν 10 τέρματα και οι γηπεδούχοι μόνο 4. 
      Καλύτερη επίθεση παραμένει αυτή των Φωκάτων με 18 τέρματα στο ενεργητικό τους.
      Καλύτερη άμυνα των Πρόννων με 3 γκολ παθητικό.
      Χειρότερη επίθεση ο Ηρακλής Πρόννων με 2 γκολ στο ενεργητικό τους.
      Χειρότερη άμυνα η Έρυσσος με 15 γκολ στο παθητικό της.   
     Συνολικά επιτεύχθηκαν 14 τέρματα μ.ο. 4,6% γκολ ανά αγώνα, 5 περισσότερα από την προηγούμενη αγωνιστική.
       Μέχρι τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα έχουν σκοράρει 33 ποδοσφαιριστές ενώ  στο πίνακα των σκόρερ προηγούνται οι: Σταμένης Νικ., Ντεμάϊ Αλβ. και Σταμούλης Νικ. των Φωκάτων, Πρόννων και Πυλαριακού αντίστοιχα με 3 τέρματα.
        Στα συν της αγωνιστικής 
    Η ασταμάτητη πορεία προς τον τίτλο των Πρόννων αφού παραμένουν πια η μοναδική ομάδα της κατηγορίας με απόλυτο επιτυχιών έχοντας μέχρι στιγμής το εξαιρετικό 4Χ4!!! αφαιρώντας συγχρόνως από τον Παπυργιακό το αήττητο στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα.
    * Η πολύ καλή παρουσία του Πυλαριακού στο φετινό πρωτάθλημα που είναι μια από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του στην Β' κατηγορία και μάλιστα ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τους δυο πρωτοπόρους!!!!
    * Η προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι παράγοντες των ντόπιων ποδοσφαιρικών Σωματείων να βλέπουν κάθε Κυριακή τις αγαπημένες τους ομάδες να αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και η τεράστια αγωνία τους να εξοικονομήσουν τα χρήματα που απαιτούνται για αυτήν τους την συμμετοχή.... Μήπως θα έπρεπε να γίνει κάποια μείωση στα εξοδολόγια των διαιτητών... Σε άλλες Ενώσεις έχει γίνει το αυτονόητο. Εδώ δεν θα έπρεπε να ακολουθηθεί το ίδιο παράδειγμα; Οι εποχές είναι ούτως ή άλλως δύσκολες οικονομικά!!!!! Όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο για αυτό είμαστε εκεί. Κανείς δεν πλούτισε από αυτό. Επομένως ας το αποδείξουν και από την πλευρά τους και οι διαιτητές μας.
        Στα πλην της αγωνιστικής
    Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Παπυργιακού Δημ. Κλωνή στο παιχνίδι της ομάδας του με τους Πρόννους την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο Αργοστολίου.
     Από την πρώτη στιγμή που βγάλαμε αυτό το blog στο διαδίκτυο δηλώσαμε ότι δεν θα ρίξουμε νερό σε κανέναν "μύλο" ούτε θα "σπρώξουμε" κανέναν. Αν αυτό δεν αρέσει λυπούμαστε αλλά δεν θα πάρουμε!!! Η αγάπη και η στήριξη που έχουμε από τον κόσμο μας φτάνει και μας περισσεύει.
    * Η συνεχιζόμενη απουσία νίκης μέχρι στιγμής από Έρυσσο και Ηρακλή.
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΠΟΛΟ
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ 5Χ5
      Συνέχισαν "αγκαλιά" στην κορυφή και αυτή την αγωνιστική μετά τις εύκολες νίκες τους η Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός και η Χίος. Ο Π.Α.Ο.Κ. κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα και έφτασε στην 3η θέση τον Παναθηναϊκό.
    12-12 Ο Ν.Ο.Α. ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ..... ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 1' 
      Μετά από ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη, οι ομάδα μας είχε καταφέρει να προηγηθεί με 12-10 λίγο πριν το φινάλε. 
      Στο 1.22 πριν τη λήξη του αγώνα, ο Ανδρέας Φλώρος μείωσε σε 11-12 και 38 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Τσαγκάρης ισοφάρισε για το Π. Φάληρο στο τελικό 12-12.   
    629532
    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
    Α/Α
    ΑΓΩΝΑΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    1.
    Π.Α.Ο.Κ. – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
    15 - 7 
    2.
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
    15 - 4 
    3.
    Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
    12 - 12 
    4.
    Ν.Ο. ΧΙΟΥ - Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
    13 - 3 
    5.
    Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
    18 - 3 
     6. 
    Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
    19-12-2012

    Η  Βαθμολογία
    (Σε 5 αγώνες)
    Α/Α
    ΟΜΑΔΕΣ
    ΒΑΘΜΟΙ
    ΤΕΡΜΑΤΑ
    1.
    Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 
    15
    88 - 27
    -
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
    15
    75 - 21
    -
    Ν.Ο. ΧΙΟΥ 
    15
    66 - 27
    4.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
    9
    67 - 44
    -
    Π.Α.Ο.Κ.
    9
    41 – 37
    6.
    Π. ΦΑΛΗΡΟ
    5
    35 - 47 
    7.
    Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
    4
    41 - 47 
    8.
    Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
    3
    26– 48
    9.
    Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    2
    24 – 26
    10.
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
    1
    28 – 54
    11.
    Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
    0
    19 – 60
    -
    Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
    0
    20 - 73
    Η EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)
    Αγώνας
    Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
    Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Π.Α.Ο.Κ.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
    Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.Σ.Κ.Α.Η 
    ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο Ν.Ε.Ο.Λ..........  ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ
    ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΣΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΤΗ Β' ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ  ΤΟΥ Ν.Ε.Ο.Λ. ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ 63-27 ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ!!!!!
    ΑΝΔΡΙΚΟ Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η.
     Για ακόμη μια φορά η ομάδα του Ληξουρίου στάθηκε άτυχη αφού και πάλι γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τα Αραχωβίτικα στο καλάθι 63-61.
    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
    Ομάδα
    Βαθμ
    Αγων
    Νικ
    Ηττ
    Μηδ
    ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
    18
    9
    8
    0
    0
    ΣΦΗΚΑ ΑΣ
    16
    9
    7
    2
    0
    ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
    16
    9
    7
    2
    0
    ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
    15
    9
    6
    3
    0
    Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚΤΑΙ
    15
    10
    5
    5
    0
    ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
    14
    9
    5
    4
    0
    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
    13
    9
    4
    5
    0
    ΠΥΡΓΟΣ 99
    13
    9
    4
    5
    0
    ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
    13
    9
    4
    5
    0
    ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
    13
    9
    4
    5
    0
    ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
    13
    10
    3
    7
    0
    ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο
    11
    9
    2
    7
    0
    ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ
    11
    9
    2
    7
    0
    ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ
    11
    9
    2
    7
    0  
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11η)
    Ημ/νία
    Ωρα
    Γήπεδο
    Αγώνας
    19/12/12
    9:00:
    ΡΟΙΤΙΚΩΝ
    ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
    19/12/12
    9:00:
    ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
    ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
    19/12/12
    8:00:
    ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
    ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π - ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο
    19/12/12
    8:30:
    Ε.Α.Π
    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
    19/12/12
    8:30:
    ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
    ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99
    15/12/12
    ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
    ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
    19/12/12
    7:00:
    ΡΟΙΤΙΚΩΝ
    ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ
    ΑΝΔΡΙΚΟ Β' Ε.Σ.Κ.Α.Η.
            Δεν αγωνίστηκε αυτή την Κυριακή ο Α.Σ.Κ. αφού έκανε το ρεπό του.
    Βαθμολογία
    Ομάδα
    Βαθμ
    Αγων
    Νικ
    Ηττ
    Μηδ
    ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
    7
    4
    3
    1
    0
    ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π
    5
    3
    2
    1
    0
    ΑΕΚ Κ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ
    5
    3
    2
    1
    0
    ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΡΦ ΑΓΣ
    4
    3
    1
    2
    0
    ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
    4
    2
    2
    0
    0
    ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ
    4
    4
    0
    4
    0
    ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
    4
    3
    1
    2
    0
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)
    Ημ/νία
    Ωρα
    Γήπεδο
    Αγώνας
    16/12/12
    2:00:
    ΡΟΙΤΙΚΩΝ
    ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
    16/12/12
    4:00:
    ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
    ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π - ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΡΦ ΑΓΣ
    15/12/12
    12:30
    ΑΕΘΛΕΙΟΝ
    ΑΕΚ Κ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
    ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΦΑΣΗ
        Πραγματικό "τρένο" χωρίς σταματημό η ομάδα του Μανώλη Δούλια όχι απλά κατέκτησε το δεύτερο σερί "ροζ" φύλο αγώνος στην 2η φάση, αλλά εξασφάλισε από την δεύτερη αγωνιστική!!!! την συμμετοχή της στην επόμενη, τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων της Ε.Σ.Κ.Α.Η.
       Στο προχθεσινό παιχνίδι, όπως δείχνει και το σκορ, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και η επικράτηση της ομάδας μας πανεύκολη. 
    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
    Ομάδα
    Βαθμ
    Αγων
    Νικ
    Ηττ
    Μηδ
    Επιθ
    Αμυν
    Διαφ
    ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
    4
    2
    2
    0
    0
    83
    27
    56
    ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ
    2
    1
    1
    0
    0
    70
    43
    27
    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣ
    2
    2
    0
    2
    0
    70
    133
    -63
    ΓΛΑΥΚΟΣ Α.Ο.
    0
    1
    0
    0
    1
    0
    20
    -20
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)
    Ημ/νία
    Ωρα
    Γήπεδο
    Αγώνας
    15/12/12
    2:30:
    ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
     ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
    15/12/12
    5:00:
    ΤΑΡΑΜΠΟΥΡΑ
    ΓΛΑΥΚΟΣ Α.Ο. - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣ
       ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ e-mails ΣΑΣ ΣΤΟ SPORTSTHEA.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου