Κυριακή, Δεκεμβρίου 2

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ-ΣΑΜΗ)

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 2-2

ΔΙΚΑΙΟ "Χ"
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΣΑΜΗ
   Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και σε ένα ακατάλληλο γήπεδο που έγινε κάτω από συνεχή βροχή ο Παλληξουριακός με την Σάμη τα μοιράστηκαν όλα. Γκολ, βαθμούς, εντυπώσεις και τελικά με σκορ 2-2 αποχώρησαν από το γήπεδο μάλλον ευχαριστημένοι.
    Η Σάμη προηγήθηκε 0-2 αλλά ο Παλληξουριακός είχε την εμπειρία και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς και κατάφερε να το τελειώσει με σκορ 2-2.    
Φάσειςκαι γκολ
   Ένα μακρινό σουτ του Βιτωράτου στο 5' περνάει άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Λαδας.
   Στο 22' ο Δ. Παπαδάτος θα κερδίσει μια κόντρα, θα μπεί στην περιοχή αλλά θα τον νικήσει ο νεαρός Καλιβωκάς στο τετ-α-τετ απομακρύνοντας εντυπωσιακά.
  Ανατροπή του Λυμπερόπουλου στο 29' από τον Νικολοβιέννη με τον διαιτητή κ. Μενεγάτο να σφυρίζει πέναλντι το οποίο εκτελεί ο ίδιος ο “παθών” και το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καλιβωκάς σε κόρνερ.
  Το 0-1 για την Σάμη έρχεται στο 32' με σουτ έξω από την περιοχή του Αμούργη Γ. και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
   Στο 37' μία κάθετη πάσα του Βιτωράτου στον Ι. Αμούργη θα προλάβει ο Λαδάς και θα διώξει την μπάλα με τα πόδια.
  Ο Ι. Αμούργης στο 39' θα μπεί στην περιοχή και πλάγια αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρεί αποκρούεται με τα πόδια σε κόρνερ από τον Λαδά.
  Στο 40' σέντρα από δεξιά του Νικολοβιέννη ο Βιτωράτος με κοντινή κεφαλιά θα πετύχει το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
 Στο 45' φανταστική πάσα στην πλάτη της άμυνας της Σάμης από τον Μαρκάτο Σπ. θα βγάλει τετ-α-τετ τον Λυμπερόπουλο που θα πλασάρει με την μπάλα να κοντράρει στον Καλιβωκα και να πέρνει πορεία προς τα δίχτυα ο Μ. Μιχαλίτση δεν μπόρεσε να την διώξει με αποτέλεσμα ο Δ. Παπαδάτος με προβολή να την στείλει στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2.
   Στο 48' μακρινο ψιλοκρεμαστό σουτ του Παπαδάτου θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί “Γ” της εστίας του Καλιβωκά.
   Ο Δ. Παπαδάτος και πάλι στο 54' θα κατεβάσει έξυπνα με το κεφάλι την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του θα καταλήξει ψηλά άουτ.
   Στο 70' βαθιά μπαλιά του Λυμπερόπουλου, σύγχυση των αμυντικών της Σάμης, η μπάλα θα φτάσει στον Κοσμάτο που θα την “τσιμπήσει” στέλνοντας την να περάσει ελάχιστα άουτ.
  Στο 79' κόρνερ από δεξιά του Λυμπερόπουλου θα εκτελεστεί με πάσα στον Μαρκάτο, αυτός με ωραία σέντρα θα βρεί στο β' δοκάρι τον αμαρκάριστο Κοσμάτο ο οποίος με σουτ στην κίνηση θα την στείλει πρώτα στο οριζόντιο και στην συνέχεια στα δίχτυα για την ισοφάρισει και το 2-2.
Τέλος στο 83' σέντρα από δεξιά του Ι. Αμούργη, μόνος στο β' δοκάρι ο Άννινος-Χωραφάς δεν θα πιάσει σωστά το σουτ στην κίνηση ενώ έπεφτε στέλνοντας την μπάλα άουτ.
   Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Γασπαράτο Γ.
   Συνθέσεις
Παλληξουριακος: (Θωμάς Γερ.), Λαδάς, Γαβαλάς, Μαυροειδής, Wolnicki, Καμνινάρης (46' Μαρκέτος), Λυμπερόπουλος, Αραβαντινός (70' Κοζομπόλης), Φαρακλός (46' Κοσμάτος), Παπαδάτος, Μαρκάτος Σωκρ., Μαρκάτος Σπ.
Σάμη: (Βουκελάτος Θ.), Καλιβωκάς, Τουλάτος, Αμούργης, Μιχαλίτσης Μ., Καππάτος, Δευτεραίος, Σταμούλης (92' Αυγερινός), Νικολοβιέννης, Αραβαντινός (87' Μιχαλίτσης Αγγ.), Αμούργης, Βιτωράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου