Σάββατο, Δεκεμβρίου 8

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΣΑΜΗ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.)


Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 1-1 











ΔΙΚΑΙΗ "ΜΟΙΡΑΣΙΑ" ΣΤΟ 1-1 ΤΟΥ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

     Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο οποίο κατά διαστήματα έπεφτε και μια εκνευριστική ψιλή βροχή Σάμη και Πρόοδος αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
  Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να "κλέψουν" το τρίποντο κάτι που δεν κατάφεραν και  τελικά το 1-1 κρίνεται σαν δίκαιο αποτέλεσμα.
    Στο α΄ημίχρονο η Σάμη ήταν καλύτερη και προηγήθηκε 1-0. Στην επανάληψη η Πρόοδος μπήκε δυνατά και αποφασιστικά κάτι που της έδωσε άμεσα την ισοφάριση. Μετά την ισοφάριση φάνηκε να της αρκείται ο ένας βαθμός της ισοπαλίας, οπισθοχώρησε, δίνοντας την ευκαιρία στην Σάμη να ξαναπάρει την πρωτοβουλία, χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Τσιντήλα εκτός από αυτήν του 81'.
    Φάσεις και γκολ
   Στο 29΄ ο ωραίος συνδυασμός Βιτωράτου-Νικολοβγένη, βγάζει τον τελευταίο σε θέση τετ-α-τετ, περνάει τον Τσιντήλα και κάνει το 1-0 για τη Σάμη.
  Στο 43΄ κόρνερ από δεξιά του Κωστόπουλου, ο οποίος θα βρει στη μικρή περιοχή τον Βασιλάκη, που θα πιάσει μόνος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από την εστία του Παπαλάμπρου.
Το πρώτο ημίχρονο θα τελειώσει με τη Σάμη να προηγείται με σκορ 1-0.
   Περίπου στο 55΄ του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσίρος εκτελεί φάουλ από πλάγια δεξιά, δημιουργείται σύγχυση στην άμυνα της Σάμης την οποία εκμεταλλεύεται ο Χάνος, που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής θα ισοφαρίσει για την ομάδα του. Έτσι το σκορ διαμορφώνεται σε 1-1.
  Ο ίδιος παίκτης στο 68΄ επιχειρεί σέντρα από δεξιά, η μπάλα φθάνει στον αμαρκάριστο Βασιλάκη, το ψηλοκρεμαστό σουτ του οποίου καταλήγει άουτ.
   Στο 81΄ την σέντρα-σουτ του Σκιαδαρέση από δεξιά, αποκρούει με δυσκολία προσωρινά ο Τσιντήλας, η μπάλα καταλήγει στον αμαρκάριστο Σταμούλη, ο οποίος κάνει το πλασέ και η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του εξουδετερωμένου Τσιντήλα.
  Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Χρ. Αβάζαρο.
   Συνθέσεις
Α.Ο. Σάμης:(Θ.Βουκελάτος), Παπαλάμπρου, Μιχαλίτσης, Σκιαδαρέσης, Καππάτος, Κόκκαλης, Δευτεραίος, Σταμούλης, Νικολοβγένης, Αμούργης Αρ., Αραβαντινός, Βιτωράτος.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης:(Ομ. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Κωστόπουλος, Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Σολδάτος, Κιοράϊ, Χάνος, Βασιλάκης, Τσίρος, Αρταβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου