Τρίτη, Δεκεμβρίου 11

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  
 







 Συνέχεια αύριο στο τοπικό κύπελλο με τον επαναληπτικό αγώνα για την Α΄φάση Β΄σειρά στο Δημοτικό Ιθάκης και ώρα 15:00 μεταξύ του Οδυσσέα Ιθάκης και της πρωτοπόρου και αήττητης στις φετινές διοργανώσεις ομάδας της Α.Ε.Κ..
    Η Αργοστολιώτικη ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο αφού η επικράτηση της στον πρώτο αγώνα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με διαφορά τεσσάρων τερμάτων (4-0) δεν αφήνει περιθώρια στους γηπεδούχους οι οποίοι θα αγωνισθούν για το καλύτερο, έχοντας σαν  μεγάλο κίνητρο να "ξεπλύνουν" την βαριά ήττα της προηγούμενης Κυριακής από την ίδια αντίπαλο. 
   Ο Σπ. Παπαδάτος θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές του, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε κάποιους οι οποίοι δεν έχουν μέχρι στιγμής πάρει παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να είναι έτοιμοι όποτε χρειασθεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφού η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη και πρέπει να είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι. 
  Από την άλλη ο Κ. Κουτσουβέλης ξέρει ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά και η δυναμικότητα του αντιπάλου του δεν του δίνουν πολλά περιθώρια για "όνειρα" πρόκρισης. Η ομάδα του όμως θα προσπαθήσει όπως είπαμε παραπάνω για το καλύτερο και συγχρόνως να αλλάξει την πολύ κακή εικόνα της, σε σχέση πάντα με τον αγώνα πρωταθλήματος της προηγούμενης αγωνιστικής.
   Τον αγώνα θα σφυρίξει ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κων. Κιόση και Χρ. Αβάζαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου