Παρασκευή, Δεκεμβρίου 7

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ..... 
με παιχνίδια που θα δημιουργήσουν πιθανές ανακατατάξεις
    Με το ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Παλληξουριακού να ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δραστηριότητα των ομάδων μας της Α΄ κατηγορίας. 

  Μεγάλο το ενδιαφέρον στα παιχνίδια του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ Ομαλών-Εικοσιμίας, Διλινάτων-Παγκεφαλληνιακού και Σάμης-Προόδου Ιθάκης. Τέλος, η πρωτοπόρος και αήττητη  Α.Ε.Κ. σε μια δύσκολη έδρα και με αντίπαλο τον ουραγό Οδυσσέα φαίνεται να είναι το φαβορί της συνάντησης. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 8-12-12 ώρα 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Γασπαράτος Γ.
Αβάζαρος Χρ.
2.
Σάββατο 8-12-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Βουτσινάς Νικ.
Λυμπερόπουλος Θ.
3.
Κυριακή 9-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Ιθάκης
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.
Βουτσινάς Αγγ.
Λυμπερόπουλος Θ.
4.
Κυριακή   9-12-12 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝ.
Βασιλόπουλος Δημ.
Γασπαράτος Γ.
5.
Κυριακή 9-12-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΜΟΛΦΕΤΑΣ
ΠΑΝ.
Κομητόπουλος Π.
Αβάζαρος Χρ. 
A.O. ΣΑΜΗΣ  - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ










ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.
   Το Σάββατο το πρωί 11:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής με το παιχνίδι μεταξύ Σάμης και Προόδου Ιθάκης. Ένα παιχνίδι που θεωρείται ντέρμπι αφού και οι δυο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Το καλό ποδόσφαιρο και την διάκριση σε ένα πρωτάθλημα που επανήλθαν μετά το σύντομο πέρασμα τους από την Β' κατηγορία.
   Η Σάμη τον τελευταίο καιρό δείχνει μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές είναι αήττητη έχοντας 3 ισοπαλίες και μια νίκη στο ενεργητικό της.
 Από την άλλη, η Πρόοδος τις τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα παρά την καλή της παρουσία, έχοντας έτσι δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, ενώ αγνοεί τη νίκη από την 2η αγωνιστική και το 2-1 επί του συντοπίτη της Οδυσσέα.
   Τόσο ο Θ. Βουκελάτος όσο και ο Ό. Κωστόπουλος δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ως προς την συγκρότηση της ενδεκάδας και στις ομάδες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νίκη. Έτσι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα δυνατό ντέρμπι με πλούσιο θέαμα.
  Φαβορί: Ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα με τις δυο ομάδες ικανές για τη νίκη και το τρίποντο. 
  Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Χρ. Αβάζαρο.
Α.Ο.Κ.Ι. - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

ΚΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την 2η θέση

    Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται για το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο ίδιο γήπεδο και ώρα 3 μ.μ. στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, με τον Α.Ο.Κ.Ι. να φιλοξενεί τον Παλληξουριακό, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να δώσει αλλαγή κατόχου στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ή ακόμη να αυξήσει την διαφορά μεταξύ δεύτερου και τρίτου.
    Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους την 3η αγωνιστική από την Εικοσιμία έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες με καλές εμφανίσεις και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους ώστε με μια νέα να ανέβουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να συνεχίσουν το κυνήγι της πρώτης.
   Οι φιλοξενούμενοι μετά την μοναδική και βαριά ήττα 5-0 από την Α.Ε.Κ. την 4η αγωνιστική, έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία στη συνέχεια. Φυσικά και οι ίδιοι θέλουν νίκη ώστε να αποκτήσουν σοβαρό προβάδισμα κατ' αρχήν για την κατάκτηση της 2ης θέσης αλλά και να παρακολουθούν από κοντά την πρώτη Α.Ε.Κ.
   Το πρόβλημα για τον Γ. Τόγια είναι η έλλειψη 96άρη και μένει να δούμε αν αυτή την φορά θα βρει τρόπο να συμπληρώσει ενδεκάδα, κάτι που δεν κατάφερε την προηγούμενη.
  Ο Γ. Θωμάς εκτός του τραυματία Ηλ. Ζερβού δε φαίνεται να αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα. 
  Φαβορί: Αν οι ομάδες αγωνισθούν με έντεκα παίκτες θα έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Α.Ο.Κ.Ι. να έχει ένα προβάδισμα, αν όμως η Αργοστολιώτικη ομάδα κατέβει πάλι με δέκα, όλα μπορούν να ανατραπούν και τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά.
  Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Νικ. και Λυμπερόπουλο Θ.
    
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 

ΚΡΥΒΕΙ "ΠΑΓΙΔΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 






   Την επόμενη μέρα και ώρα 12:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα Ομαλά  με στόχο την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, υποδέχονται την Εικοσιμία σε ένα παιχνίδι από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πολλά στην συνέχεια.

   Οι γηπεδούχοι που μέχρι στιγμής το αγαπημένο τους αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, η οποία όμως δεν δίνει τους βαθμούς, χρειάζονται τη νίκη για να επιτευχθούν οι στόχοι. Έτσι, σε αυτό το παιχνίδι είναι αποφασισμένοι απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο να κάνουν την έκπληξη.
    Από την άλλη,  η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου μετά την ήττα που ήταν η πρώτη της, από την Α.Ε.Κ δείχνει όπως και στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα να την έχει ξεπεράσει και να φαίνεται ικανή να διεκδικήσει και να πάρει το τρίποντο που της είναι απαραίτητο, μάλιστα αν το καταφέρει  με κάποιες προϋποθέσεις, δηλαδή αναλόγως του αποτελέσματος του παιχνιδιού Α.Ο.Κ.Ι – Παλληξουριακού, να βρεθεί ακόμη και στην δεύτερη θέση.
    Προβλήματα για τον Διον. Λιονάτο δεν υπάρχουν ενώ για τον Δ. Ζησιμάτο σοβαρό πρόβλημα αποτελεί η απουσία για άλλη μια αγωνιστική του αμυντικού της ομάδας Ντ. Ντουκάι .
     Φαβορί: 
Και οι δύο ομάδες δείχνουν ικανές για τη νίκη, όμως θεωρούμε την Εικοσιμία πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα και φυσιολογικά είναι το φαβορί σε αυτόν τον αγώνα.
     Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Γασπαράτο Γ.
    
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.


   Την ίδια ώρα, στο Βαθύ της Ιθάκης, η Α.Ε.Κ επιστρέφει μετά από μία εβδομάδα για να διεκδικήσει άλλη μία νίκη απέναντι σε ομάδα της Ιθάκης.    Αυτήν τη φορά αντίπαλός της θα είναι ο τοπικός Οδυσσέας.
Η ομάδα της Ιθάκης χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την δυναμικότητα της αντιπάλου του.
   Η Α.Ε.Κ από την πλευρά είναι αποφασισμένη να μην δώσει κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
   Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου μετά από έξι αγωνιστικές παραμένει αήττητη και στην κορυφή του τοπικού πρωταθλήματος της  Α' κατηγορίας έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία απέναντι στον αντίπαλό της που έχει μόνο μία ισοπαλία σε όλο αυτό το διάστημα.
   Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Κ. Κουτσουβέλη, ο οποίος κάνει μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει την ομάδα «όρθια».
   Από την άλλη, ο Σπ. Παπαδάτος βλέπει ότι δεν μπορεί να έχει ούτε αυτή την αγωνιστική τον Κ. Χασάη στην διάθεσή του και αυτό αποτελεί πρόβλημα στην σύνθεση της ομάδας. 
    Φαβορί: Θεωρούμε ότι σε αυτό το παιχνίδι η Α.Ε.Κ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.  
  Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Λυμπερόπουλο Θοδ.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΟΗΤΡΟΥ ΑΛΛΑ......... ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ
   
 Τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα σε Διλινάτα - Παγκεφαλληνιακό, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 3 μ.μ. Ένα πολύ σημαντικό για τη πορεία των δύο ομάδων αφού υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για είσοδο στην τετράδα τόσο για τους φιλοξενούμενους όσο και για τους γηπεδούχους. Φυσικά όποιος χάσει, χάνεται. 
  Τα Διλινάτα προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με τα Ομαλά και βρίσκονται στην 5η θέση με 7 βαθμούς, ενώ ο Παγκεφαλληνιακός που δεν έχει χαρεί φέτος κάποια νίκη, προέρχεται από ήττα με τον Α.Ο.Κ.Ι. 1-0 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς.
 Το παιχνίδι μετά τα παραπάνω αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον και αναμένουμε σπουδαίο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ..
 Ο Τ. Φωής δε έχει ιδιαίτερα προβλήματα και στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του νεαρού Γ. Φιοράτου που ξεπέρασε μετά από αρκετό καιρό τον τραυματισμό του και είναι πλέον θέμα του προπονητή του να τον ξεκινήσει.
 Ο Ν. Βουτσινάς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Θ. Τούρλα που είναι τιμωρημένος από την διοίκηση για πειθαρχικό του παράπτωμα.   
  Φαβορί: Παιχνίδι χωρίς προγνωστικά και δεν θα είναι έκπληξη όποιος είναι ο νικητής.
 Διαιτητής: Ο κ. Παν. Μολφέτας  με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Αβάζαρο Χρ. 
Η  Βαθμολογία
(Σε  6 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
1616 - 02 
2.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1315 - 12
3.
Α.Ο.Κ.Ι. 
1214 - 03 
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1115 - 02 
5.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
704 - 11 
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
604 - 07 
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
610 - 15 
8.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
405 - 10 
9.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
303 - 06
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
107 - 25 
                      * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                 * Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                 * Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                 Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου