Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ: Μια κυψέλη παραγωγής ποδοσφαιρικών ταλέντων

   Σήμερα στο γήπεδο 5X5 του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου έγινε φωτογράφιση των νεαρών αθλητών της ακαδημίας του ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΠΑΟ που θα κοσμήσουν το ημερολόγιο της ιστορικής αυτής ομάδας για το έτος 2013.
   Αξιοσημείωτο ότι  σύλλογος φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια προσφοράς στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο. Ιδρύθηκε το 1923.
   Η ακαδημία του ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΠΑΟ διατηρεί 4 ομάδες ανά ηλικία. Η πρώτη είναι αυτή των προτζούνιορ με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2005 έως το 2007.
Η δεύτερη η ομάδα τζούνιορ με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2003 έως το 2004.
   Η τρίτη ομάδα είναι των προπαίδων με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 έως  το 2002 και η τέταρτη των παίδων με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2000 έως το 1999.
   Εδώ είναι απαραίτητο να τονίσουμε από την πλευρά μας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται διαχρονικά στις Ακαδημίες του Παγκεφαλληνιακού και η τεράστια προσπάθεια των παραγόντων που γίνεται σε αυτές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την ανδρική ομάδα αποτελούν κατά το πλείστον νεαρά παιδιά από τα "σπλάχνα" της ομάδας αλλά και η παρουσία αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν τις μικτές μας ομάδες δείχνει αυτό.
   Θεωρούμε ότι τα δικαιολογημένα παράπονα που θα δείτε παρακάτω στις δηλώσεις των παραγόντων πρέπει να βρουν άμεσα λύση από τους υπεύθυνους του Δήμου. Επιτέλους πρέπει να επιβραβεύονται τέτοιες προσπάθειες που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ο Παγκεφαλληνιακός είναι ένα ποδοσφαιρικό σχολείο και αποτελεί κυψέλη αθλητισμού για τους νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές. 
   Ας δούμε τι δήλωσαν στο sportsthea παράγοντες του Παγκεφαλληνιακού:
   «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τους υποσχόμαστε ότι πάντα θα είμαστε αρωγοί στην πρόοδο τους στον υγιή αθλητισμό και στην παιδεία.
   Επίσης να επαναλάβουμε την παράκλησή μας στο Δήμο Αργοστολίου και ιδιαίτερα στους  κ.κ. Άγγελο Κωσταντάκη πρόεδρο ΚΕΔΗΚΕ, Νίκο Ανουσάκη πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Κεφαλονιάς και στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση για την μεριμνά τους και την υλοποίηση χώρου αποδυτηρίων για το 5Χ5 γιατί οι λιλιπούτειοι αθλητές μας δεν έχουν που να αλλάξουν και όταν βρέχει δεν έχουν χώρο προφύλαξης.
   Τέλος η οικογένεια του ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ευημερία».






  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου