Σάββατο, Δεκεμβρίου 8

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α.Ο.Κ.Ι.-ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ)


Α.Ο.Κ.Ι. - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-1 

 ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ "10"........ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ" ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ Δ.Α.Κ.
  Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα το απόγευμα ο Α.Ο.Κ.Ι. ξεκινώντας και τελειώνοντας με δέκα ποδοσφαιριστές ήταν συγκλονιστικός και τελικά παίζοντας όπως έπρεπε δεν δυσκολεύθηκαν απέναντι στους έντεκα του Παλληξουριακού να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τους έφεραν μόνους στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
  Οι παίκτες του Γ. Τόγια με αυτή την νίκη τους έδωσαν συγχρόνως και απάντηση σε όσους πίστεψαν σε τυχαία επικράτηση την προηγούμενη αγωνιστική αφού "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"!!!!
   Ο Παλληξουριακός ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά μέχρι εκεί. Παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενόμενου και θα μπορούσε στο τέλος να φύγει με πιο βαριά ήττα αν οι Βουκελάτος και Μπαζάρογλου ήταν πιο προσεκτικοί. 
    Κομβικό σημείο ο τραυματισμός και η αποχώρηση του σκόρερ του μοναδικού γκολ και πολύ δραστήριου μέχρι εκείνη την ώρα Σπ. Μαρκάτου. 
    Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις είχε όμως καλό ρυθμό και μεγάλη αγωνία.      
  Το αποτέλεσμα σύμφωνα με ότι έδειξαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο επαναλαμβάνουμε είναι δίκαιο.
     Φάσεις και γκολ
    Στο ξεκίνημα του αγώνα και περίπου στο 5΄ ο Λυμπερόπουλος εκτελεί φάουλ από θέση πλάγια αριστερά έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα φθάνει στον Σπ. Μαρκάτο, ο οποίος προχωρεί και με ωραίο πλασέ σημειώνει το 0-1 για την ομάδα του.
   Δυνατό σουτ στο 7΄ για τους γηπεδούχους με τον Μοντεσάντο από πλάγια αριστερά, στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Παλληξουριακού.
    Και πάλι στο 10΄ ο Μοντεσάντος κερδίζει την μπάλα μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, την πασάρει αριστερά στον Κανάκη και ο τελευταίος την στέλνει στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.
     Έτσι, το α΄ ημίχρονο στέλνει τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.
    Στο β΄ ημίχρονο ο Α.Ο.Κ.Ι. έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.
    Στο 65΄ο Μοντεσάντος παίρνει την μπάλα και πραγματοποιώντας κούρσα από αριστερά θα την κόψει στον Κόμητα, ο οποίος επιχειρεί σουτ που αποκρούεται στη γραμμή από τους αμυντικούς του Παλληξουριακού. Στη συνέχεια η μπάλα καταλήγει στον Μπαζάρογλου που με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή την στέλνει στα δίχτυα του Μοσχόπουλου σημειώνοντας το 2-1 για τον Α.Ο.Κ.Ι.
     Τέσσερα λεπτά αργότερα, περίπου στο 69΄ και πάλι ο Μπαζάρογλου επιχειρεί από αριστερά διαγώνιο πλασέ με την μπάλα να  περνάει σύρριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
   Στο 85΄ ο Ι. Βουκελάτος επιχειρεί σουτ από καλή θέση που αποκρούει ο τερματοφύλακας του Παλληξουριακού.
    Τέλος, στο 88΄ ο Βουκελάτος παίρνει την μπάλα μετά από ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και επιχειρεί ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ που βρίσκει το επάνω μέρος του δοκαριού της εστίας του Δ. Μοσχόπουλου και καταλήγει άουτ.
   Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Νικ. και Λυμπερόπουλο Θ.
      Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Tanushaj, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Κόμητας (84' Βουκελάτος), Κανάκης (58' Μπαζάρογλου), Μοντεσάντος (84' Πολλάτος Αλεξ.), Λαμπρόπουλος, Μολφέτας.  
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Μοσχόπουλος Δ., Γαβαλάς, Μαυροειδής, Wolnicki R, Παπαδάτος, Λυμπερόπουλος, Ζερβός (46' Καμινάρης), Μαρκάτος Σωκρ., Μαρκάτος Σπ. (42' λ.τ. Κοσμάτος), Λυκούδης, Κοζομπόλης (56' Αραβαντινός).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου