Τετάρτη, Μαΐου 20

Σπουδαίο θέαμα στον Άγιο Βασίλη..... Κεραυνός-Λεβάντες 2-2

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ  2-2
                                    
Παρέμεινε αήττητος μετά από 4 αγωνιστικές ο Λεβάντες
Το γκολ του Μικελάτου με πέναλτι στο 78' έσωσε την παρτίδα για τον Κεραυνό, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στο γήπεδό του με τον ΑΟ Λεβάντε και έμεινε ζωντανός στην υπόθεση της ανόδου στη Γ' Εθνική, αν και πλέον τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.
Πολύ καλό το χθεσινό ματς και σ' αυτό βοήθησε και η ομάδα της Ζακύνθου που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ με τον καλύτερό της παίκτη, τον Διονύση Μαλαφούρη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15' και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη να τελειώσουν το ματς.
Ο Κεραυνός «ξύπνησε» μετά το 15', είχε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με κεφαλιές του Καραχάλιου (δοκάρι) και Μπερτσιά (έδιωξε ο Ανδρέου) στην ίδια φάση, όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου στο 49' εκμεταλλευόμενοι μια ολιγωρία της άμυνας.
Η ομάδα του Αγ. Βασιλείου πίεσε για την ισοφάριση, όμως και ο ΑΟ Λεβάντε ήταν επικίνδυνος και έκανε φάσεις μπροστά στην εστία του Χάχαλη.
Τελικά το 2-2 ήρθε και πάλι με πέναλτι, όπως και το 1-1, πάλι σε χέρι του ίδιου παίκτη (Λογοθέτη)! Τη δεύτερη φορά το υπέδειξε ο β΄ βοηθός, Σινιοράκης, που ήταν σε καλύτερη θέση. Ακόμα μετά την ισοφάριση, ο Κεραυνός προσπάθησε να γυρίσει το ματς, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ανδρέου, που ήταν πολύ αποτελεσματικός όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει.
Η ουσία είναι ότι μετά τη χθεσινή ισοπαλία, το πράγμα μπλέκει, καθώς ο Κεραυνός δεν έχει άλλο παιχνίδι στο γήπεδό του. Την Κυριακή θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Α.Ε. Κεφαλονιάς, η οποία με νίκη μπαίνει για τα καλά στο κόλπο, ενώ την τελευταία αγωνιστική στην Αμαλιάδα.
Ο Αστέρας έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες, αλλά ούτε στους «βυσσινί» το πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.
Πάντως, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, η εκτίμησή μας είναι ότι έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι πιθανότητες του Α.Ο. Λεβάντε στη μάχη της ανόδου. Υποδέχεται την Κυριακή έναν αδιάφορο Αστέρα και την τελευταία αγωνιστική την Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Κεραυνός - ΑΟ Λεβάντε 2-2: (Μικελάτος πέναλτι 37', πέναλτι 78' - Μαλαφούρης 14', πέναλτι 49').
Διαιτητής ο κ. Κ. Καρυοφύλλης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Κουρομιχελάκη και Α. Σινιοράκη από τον Πειραιά.
Οι συνθέσεις
Κεραυνός:(Θ. Πατρώνης), Χάχαλης, Παπαχριστόπουλος (50’ Τζίφας), Μπερτσιάς, Καραχάλιος (28’ λ.τ. Μπουρνάκας), Μπενέτος, Μηλάτος, Μπινιέρης, Παναγόπουλος, Παπαζαφείρης, Μικελάτος (83’ Καραχανίδης), Ζαφειρόπουλος.
Α.Ο.:Λεβάντε:(Δ. Μουζάκης), Ανδρέου, Αριστομενόπουλος, Μπινιχάκης, Λογοθέτης, Α. Κομιώτης, Ι. Μαρίνος, Ματαράγκας (92’ Μαρούδας), Ι. Κομιώτης, Μαλαφούρης, Χ. Κομιώτης (95’ Τζιαφέρης), Τριανταφυλλίδης.
Ευχαριστούμε τον φίλο δημοσιογράφο Βαγγέλη Γερογιάννη για την πολύτιμη βοήθεια του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου