Παρασκευή, Μαΐου 22

Άλλος ένας..... τελικός για την Α.Ε.Κ. ο αγώνας της Κυριακής με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου... Όλοι κοντά στην ομάδα μας

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
                                          
Α.Ε.Κ. μπορείς.... Αρκεί όλοι να το πιστέψουν
Με τελικό μοιάζει ο αγώνας της Κυριακής 25/5 για την Α.Ε. Κεφαλονιάς όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρωταθλητριών Ενώσεων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στις 3:30 μ.μ. το απόγευμα, φιλοξενεί τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Κεραυνό Αγίου βασιλείου.
Η ομάδα μας μετά την σπουδαία ισοπαλία στην Αμαλιάδα με τον Αστέρα/Πανόπουλο αλλά και την επίσης ισοπαλία των πρωτοπόρων στην Πάτρα μπήκε για τα καλά σε τροχιά διεκδίκησης της πρωτιάς και της ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι εκτός της νίκης για να πάνε την τελευταία αγωνιστική στη γειτονική Ζάκυνθο να τα παίξουν όλα για όλα κάνοντας την πολυπόθητη υπέρβαση.
Από την άλλη ο πρωταθλητής Αχαΐας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και έρχεται στο νησί μας να διεκδικήσει μια νίκη που θα τον φέρει με το ένα πόδι στην Γ’ Εθνική.
Είναι μια αρκετά καλή ομάδα, σίγουρα όμως δεν μπορεί να αποτελέσει φόβητρο σε ένα γήπεδο που η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου παραμένει αήττητη. Και εδώ είναι ένα σημείο που πρέπει η ομάδα μας να εκμεταλλευτεί, όπως φυσικά και την παρουσία του κόσμου ο οποίος μέχρι στιγμής είναι κοντά στην ομάδα και βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια τους.
Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Πάτρας είχε επικρατήσει στην έδρα της με σκορ 3-1.
Το πρόβλημα στην ομάδα με τα κίτρινα ακούει στο μεγάλο της επιθετικό όπλο, τον Εμιλιάνο ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα η παρουσία του και σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι για την Α.Ε.Κ. να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Για το αν χρησιμοποιηθεί ή όχι θα αποφασίσει ο Γ. Τόγιας την τελευταία στιγμή. 
Επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο Π. Κουμαριώτης ο οποίος λόγω πανελλήνιων δεν έπαιξε στην Αμαλιάδα.
Στην Πατρινή ομάδα θα απουσιάσει σίγουρα ο τραυματίας Γιάννης Παρίσης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρήστου Νάτση ο οποίος θα είναι μεν στην αποστολή αλλά πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί αφού και αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Αντίθετα, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τραυματισμών από το ματς κόντρα στον Α.Ο. Λεβάντε, όπως ο Κώστας Καραχάλιος και ο Σωτήρης Μικελάτος, είναι διαθέσιμοι και θα ταξιδέψουν στο Αργοστόλι, όπως και οι παίκτες που θα είναι εκτός 18άδας.
Η αποστολή του Κεραυνού θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (8.30) από την Πάτρα για την Κυλλήνη και από εκεί για τον Πόρο, όπου θα γευματίσει πριν ταξιδέψει στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για το ματς.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Σελίμος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Παλαμίδα και Γ. Σταματάκο από την Λακωνία.
Δηλώσεις:
Δηλώσεις για το παιχνίδι στο sportsthea έκανε ο πλάγιος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» Κέβιν Χασάι. Ας δούμε τι μας είπε:
«Πιστεύω το παιχνίδι τις Κυριακής ότι είναι το πιο σημαντικό στη φετινή περίοδο.
Είναι ο αγώνας που μπορεί να γράψει ιστορία για το νησί μας. Γνωρίζουμε καλά πλέον τον αντίπαλο μας, τον οποίο σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε.
Πιστεύω ακόμη ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς όμως έχουμε το πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στην έδρα μας, και με τη βοήθεια του κόσμου που τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ και βέβαια τον περιμένουμε να έρθει και αυτή την αγωνιστική στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου να γίνει ένα με εμάς. Με όλα αυτά νιώθω σιγουριά να τα καταφέρουμε και στη συνέχεια να πάμε στη Ζάκυνθο για να ολοκληρώσουμε μια ονειρεμένη χρονιά».
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
                                          Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο
Με νίκη οι Ζακυνθινοί γίνονται το μεγάλο φαβορί για άνοδο
Στο άλλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο. Λεβάντες φιλοξενεί, στις 3:30 μ.μ. το απόγευμα, στο γήπεδο των Αμπελοκήπων τον σχεδόν αδιάφορο και ουραγό Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο, σε έναν αγώνα με τον πρωταθλητή Ζακύνθου να επιδιώκει μόνο νίκη η οποία σε συνδυασμό με καλά νέα από την Κεφαλονιά, να τον φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να τον κάνει φαβορί για την άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Δ. Μουζάκη θέλει να κάνει το 2Χ2 στην έδρα της, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί σε αυτή την σειρά!
Μια νίκη που όπως προαναφέραμε θα την κάνει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Από την άλλη η ομάδα της Αμαλιάδας, με μαθηματικές μόνο πιθανότητες πλέον, θέλει να κάνει το "θαύμα". Παρά την απογοήτευση όλων στο "βυσσινί" στρατόπεδο, θα ταξιδέψει στο νησί του Σολωμού  με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα διασκεδάζοντας παράλληλα τα άσχημα μέχρι τώρα αποτέλεσμα που από φαβορί την έφεραν τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα μετά από τέσσερις αγώνες!!
Την προηγούμενη αγωνιστική οι νησιώτες είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι, αν και καλύτεροι,  με σκορ 2-2 στην Πάτρα με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ενώ ο Αστέρας και αυτός αναδείχθηκε ως γνωστόν ισόπαλος στην έδρα του με την Α.Ε.Κ. και σκορ 1-1.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Ρατσιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Καραγεώργο και Α. Νενεκούμη από την Αργολίδα.
                
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛ.
7
4
2
1
1
10
6
2.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ
6
4
1
3
0
5
4
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
5
4
1
2
1
5
4
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ΠΑΝΟΠ.
2
4
0
2
2
3
9
                
Η επόμενη 6η αγωνιστική των μπαράζ
(Κυριακή  31/5/2015)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου