Σάββατο, Μαΐου 23

Η Επιστολή FIFA-UEFA

Αποτέλεσμα εικόνας για FIFA-UEFA

Από την FIFA και την UEFA κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Την επιστολή υπογράφουν οι γενικοί γραμματείς της FIFA Ζερόμ Βάλκε και της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο και το πλήρες περιεχόμενό της είναι το ακόλουθο:
Αποτέλεσμα εικόνας για FIFA-UEFA«Αγαπητέ κ. Κοντονή,
Επιβεβαιώνουμε παραλαβή της επιστολής σας με ημερομηνία 8 Μαΐου 2015 με την οποία αποστείλατε στη FIFA και την UEFA αντίγραφο στην Ελληνική γλώσσα του προαναφερόμενου νόμου, όπως τελικά υιοθετήθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και μία μετάφραση στα Αγγλικά του Άρθρου 5 και Άρθρου 15 παρ.2.
Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι στην τελική εκδοχή του νόμου φαίνεται να λαμβάνονται υπόψη οι προτάσεις που προηγουμένως έγιναν από την FIFA και την UEFA. Συγχρόνως, και προς αποφυγή αμφιβολιών, θα επαναλάβουμε ότι κάθε περαιτέρω απόπειρα υπονόμευσης των νόμιμων αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα αντιμετωπιστεί με ισχυρή αντίσταση από τη FIFA και την UEFA.
Αποτέλεσμα εικόνας για FIFA-UEFAΣχετικώς, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η FIFA και η UEFA θα παρακολουθούν στενά την εφαρμογή του νέου νόμου προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ανεξαρτησία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας διατηρείται σε κάθε χρονική στιγμή και σε συμφωνία με τις αντίστοιχες διατάξεις των Καταστατικών της FIFA και της UEFA.
Σας ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη σας τα παραπάνω και για τη συνεργασία σας σε αυτή τη διαδικασία».
Παρακάτω η επιστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου