Παρασκευή, Μαΐου 8

Πρεμιέρα για την Α.Ε.Κ. στο πρωτάθλημα Ενώσεων για άνοδο στην Γ' Εθνική


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜ./ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
                             Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο
Πρεμιέρα για νίκη και την υπέρβαση η Α.Ε.Κ.
Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του Γ. Τόγια, των ποδοσφαιριστών του αλλά και ολόκληρης της Κεφαλονιάς
Την Κυριακή το απόγευμα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού ρίχνεται στη «μάχη» των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής η πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης Α.Ε.Κ..
Η ομάδα του Γ. Τόγια είναι η παλαιότερη και με τις περισσότερες συμμετοχές στον θεσμό στον 12ο όμιλο, αφού είναι η τρίτη και μάλιστα συνεχόμενη που συμμετέχει σε αυτή την διαδικασία.
Η τρις πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς μπορεί να μην είναι το φαβορί αφού τα ρόστερ των υπολοίπων ομάδων δείχνουν πιο δυνατά. Όμως το σίγουρο είναι ότι θα παλέψει ψάχνοντας τη μεγάλη υπέρβαση. Ψάχνοντας την  έκπληξη έξω από τα στάνταρ. Η πρεμιέρα θα είναι το ορόσημο και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι νικηφόρα.
Θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του γηπέδου της και με την συμπαράσταση του κόσμου να μπει στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και δύναμη να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί και δεν είναι κάτι άλλο από την παρθενική της νίκη!.
Αγώνας δρόμου γίνεται για τη συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού της ομάδας Χρήστου Φωκά που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του από το παιχνίδι των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος με τα Διλινάτα, γεγονός που προβληματίζει αρκετά τον Γ. Τόγια που θέλει να πιστεύει στην συμμετοχή του. 
Επίσης και ο Αλ. Κρούτη αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. 
Κατά τα άλλα ο προπονητής της ομάδας του Αργοστολίου θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για την νίκη.
Από την άλλη ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο, μια πολύ δυνατή ομάδα και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς, έρχεται στο νησί για να κάνει καλό ποδαρικό στην πρεμιέρα μιας και όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να περάσουν από το Αργοστόλι με το «2». Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους.
Προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αμαλιάδα, στην ομάδα του Ζώη Ανδριόλα δεν υπάρχουν και θα την παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με ότι καλύτερο διαθέτει.
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι όλοι στο νησί να βρεθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και να στηρίξουν την προσπάθεια του Γ. Τόγια, των ποδοσφαιριστών του αλλά και ολόκληρης της Κεφαλονιάς.
Διαιτητής ο κ. Π. Κέκκελος με βοηθούς τους κ.κ. Αντωνόπουλο και Σπυριδόπουλο από την Αιτωλοακαρνανία.
Ας δούμε τι δήλωσαν για το παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός της "κιτρινόμαυρης" ομάδας, Χρ. Φωκάς και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Εμιλιάνο.
Χρήστος Φωκάς:
«Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τον προπονητή και όλους όσους βοήθησαν στο να καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει το στόχο της και στάθηκαν δίπλα μας και στα καλά και στα κακά!
Κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει να ονειρευόμαστε σε μια τέτοια διαδικασία αγώνων έχουμε πιθανότητες όσες και αν είναι αυτές και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο!
Ξέρουμε ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε θα τους σεβαστούμε αλλά δεν θα φοβηθούμε! Η ομάδα έδειξε ότι αντέχει στα δύσκολα όσο και να μας υποτίμησαν στην αρχή της χρονιάς αν έρθουν και οι αντίπαλοι με το ίδιο σκεπτικό σίγουρα θα βρεθούν προ εκπλήξεως!
Ελπίζω να ξεπεράσω το πρόβλημα τραυματισμού που με ταλαιπωρεί και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία!υγεία πάνω απ’ όλα και να μην χτυπήσει κανένας σε αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο»!
Εμιλιάνο:
«Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και για αυτό εμείς πρέπει να λειτουργήσουμε όπως λειτουργούσαμε μέχρι τώρα και ακόμα καλύτερα, γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά από του τοπικού μας αλλά το κυριότερο είναι να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας Γ. Τόγια.
Πιστεύω πως έχουμε πλεονέκτημα το πρώτο ματς επειδή είναι στην έδρα μας αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις...
Το σίγουρο βέβαια είναι ότι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη στην πρεμιέρα η οποία θα είναι σημαντική για τη συνέχεια της προσπάθειας μας.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει. Σε αυτή την προσπάθεια μας τον θέλουμε κοντά.
Καλή επιτυχία σε όλους».
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
                                                     
Το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά για την τύχη των δυο ομάδων στη συνέχεια
Στο άλλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου ο πρωταθλητής Ζακύνθου Α.Ο. Λεβάντες με νέο προπονητή στον πάγκο του, φιλοξενεί στο νησί τον αντίστοιχο της Αχαΐας Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ντέρμπι και τις δυο ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη για να μπουν με το δεξί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αλλά και να μείνουν στο "κόλπο" της ανόδου!
Να αναφέρουμε ότι είναι η παρθενική τους εμφάνιση σε τέτοιους αγώνες, αφού συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αυτή την σειρά.
Διαιτητής ο κ. Αρ. Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δημογέροντα και Χαραλαμπόπουλο από την Αρκαδία.
Η επόμενη 2η αγωνιστική μπαράζ
(Τετάρτη  13/5/2015)
α/α
Ομάδες
1.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου