Τρίτη, Μαΐου 19

Νίκησε 61-55 τα Αστέρια ο Κεφαλληνιακός για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ


Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο υποδέχθηκε χθες, Κυριακή 17 Μαΐου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου ‘Αντώνης Τρίτσης’ την ομάδα του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ2 ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς πήρε την νίκη με 61 – 55, απέναντι σε μια αξιόμαχη και νεανική ομάδα. Η ΚΑΟ δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη αλλά τελικά η εμπειρία κέρδισε την φρεσκάδα των Αστεριών. Στο παιχνίδι ο Γιώργος Αντωνάτος έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στους νέους της ομάδας μας οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο κόσμος έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν στο γήπεδο προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του ΚΑΟ και να χειροκροτήσει τους Κεφαλονίτες στην πρώτη τους συμμετοχή σε πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η μετά από πολλά χρόνια. 
Συγχαρητήρια αξίζει και η προσπάθεια της ομάδας της Κάτω Αχαΐας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες, μιας και απαρτίζεται από παιδιά των ακαδημιών της ομάδας και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Αντωνάτος Γ., Βασιλάκης Ι., Βλασσόπουλος Π. - 10 [1], Παπαδημάτος Γ., Χατζηχρήστος Γ. - 6, Μανέντης Π. - 2, Πολλάτος Β. - 4, Παπαδημάτος Χ., Θωμάτος Γ..
Βαγγελάτος Δ. - 18 | Καλαφάτης Δ. - 15 [2] | Κρητικός Σ. - 6 [1]
Α.Ο. ΑΣΤΕΡΙΑ: Σαράντης Χ., Γκουργιώτης Α., Τσομάνι Η., Σοφιανός Ι. - 17, Λαμπρόπουλος Σ., Ζαννής Α. - 3, Σίτος Ε. - 2, Κωνσταντινόπουλος Σ. - 12, Σέρμπος Ι. - 6, Καρκούλιας Σ. - 15,Παλαχατζής Γ..
Η φώτο είναι από το:http://www.kefalonitis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου