Τρίτη, Μαΐου 12

Δύσκολη αποστολή για την Α.Ε.Κ. στην Πάτρα...... Πίστη και αποφασιστικότητα για το θετικό αποτέλεσμα


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                    
Με πίστη και πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα η Α.Ε.Κ.
Συνέχεια στις επιτυχίες της, για να βάλει γερές βάσεις διεκδίκησης του μοναδικού «εισιτηρίου» που οδηγεί στη Γ’ Εθνική, θα επιδιώξει αύριο η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Α.Ε. Κεφαλονιάς στο παιχνίδι της για την 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Ενώσεων στην Πάτρα με αντίπαλο τον πρωταθλητή Αχαΐας Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Η ομάδα του Γ. Τόγια με την ψυχολογία στα ύψη και πίστη ότι μπορεί να καταφέρει την υπέρβαση θα δώσει άλλη μια μεγάλη «μάχη» θέλοντας και εδώ να ανατρέψει τα προγνωστικά και τα δεδομένα και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στον μεγάλο της στόχο.
Ο Κεραυνός μια πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα του, μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής στη Ζάκυνθο, θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο με αποτέλεσμα να είναι αυτός που θα έχει το άγχος και την πίεση, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Κεφαλονιάς. Όλοι στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων γνωρίζουν ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, αφού με μια δεύτερη και μάλιστα συνεχόμενη ήττα σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγώνων στη συνέχεια θα είναι αδύνατον να καλύψουν το χαμένο έδαφος. 
Ουσιαστικά τίθενται εκτός στόχων και μάλιστα πολύ νωρίς, κάτι που δε θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να συμβεί. Αναγκαστικά λοιπόν θα παίξουν φουλ επιθετικά και από την αρχή δυνατά. Σε αυτό το σημείο πρέπει να προσέξει πολύ η ομάδα μας, η οποία με καθαρό μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι της να φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα της Αχαΐας.
Προβλήματα για τον Θ. Πατρώνη δεν υπάρχουν και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει προκειμένου η ομάδα του να ξαναμπεί σε τροχιά διεκδίκησης της πρωτιάς.
Όσον αφορά τον Γ. Τόγια, εκτός του γκολτζή της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος, Εμιλιάνο που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του την προηγούμενη αγωνιστική επί του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου, που όμως όπως δείχνουν τα πράγματα θα δώσει κανονικά το παρόν, άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει και θα παρατάξει την ομάδα του για το μεγάλο "διπλό"! 
Η αποστολή των "κιτρινόμαυρων" θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα από Πόρο και θα διανυκτερεύσει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού αυτό κρίθηκε σκόπιμο από τον ισχυρό άντρα του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημ. Κουμαριώτη, προκειμένου να οι ποδοσφαιριστές της Αργοστολιώτικης ομάδας να είναι πανέτοιμοι και ξεκούραστοι σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Ν. Ρατσιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Νενεκούμη Χαρ. και Καραγεώργο Ανδρ. από την Αργολίδα.
Δηλώσεις:
Ας δούμε τι δήλωσαν για το παιχνίδι ο αμυντικός μέσος της ομάδας Σάββας Ζαμπαύτης και ο κεντρικός μέσος Θανάσης Μπαζάρογλου.
Σάββας Ζαμπαύτης
«Ο Κεραυνός είναι καλή ομάδα και σίγουρα θα έχει ένα κίνητρο επιπλέον διότι προέρχεται από ήττα στην Ζάκυνθο.
Πλέον όμως μας σέβονται περισσότερο και μας υπολογίζουν μετά τη νίκη μας επί του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου.
Θα πάμε με την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο σεβασμό χωρίς φόβο και θα παλέψουμε έως το τέλος για το καλύτερο δυνατό. Εάν παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα και βγάλουμε το ίδιο πάθος αισιοδοξώ ότι θα φύγουμε με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γυρίσουμε πίσω στο νησί με ένα καλό αποτέλεσμα και πάνω από όλα υγιείς.
Τέλος καλώ από τώρα τον κόσμο να μας στηρίξει την Κυριακή στο Αργοστόλι, γιατί πραγματικά νιώσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι ότι είχαμε και δωδέκατο παίκτη και για αυτό τους ευχαριστούμε»!
Θανάσης Μπαζάρογλου
«Η ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία... δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν δείξουμε το πάθος και την θέληση του πρώτου παιχνιδιού...
Πάμε στην Πάτρα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε...
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας...»
Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο                    
ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ          
Νίκη για να μην τελειώσει πρόωρα το όνειρο για τον Αστέρα..… Επικίνδυνοι οι Ζακυνθινοί
Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο φιλοξενεί στην έδρα του τον Α.Ο. Λεβάντε σε έναν αγώνα χωρίς αύριο για τον πρωταθλητή Ηλείας.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Ζ. Ανδριόλα, αφού με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης το όνειρο της ανόδου στην Γ' Εθνική λογικά θα έχει πάρει τέλος και η χρονιά θα τελειώσει λίγο νωρίς!
Από την άλλη η Ζακυνθινή ομάδα που θα στερηθεί τη συμμετοχή, λόγω τιμωρίας, του σκόρερ της Διον. Μαλαφούρη, θέλει να συνεχίσει το σερί της κάνοντας πιο εφικτό το στόχο της ανόδου στη Γ΄Εθνική
Να θυμίσουμε ότι οι γηπεδούχοι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής γνώρισαν βαριά ήττα στο Αργοστόλι από την Α.Ε.Κ. ενώ ο Λεβάντες επικράτησε στην έδρα του του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Σελίμος (Λακωνία) με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Λαμία από την Μεσσηνία και Γ. Σταματάκο από την Λακωνία.
                
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
3
1
1
0
0
3
0
2.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ
3
1
1
0
0
2
1
3.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛ.
0
1
0
0
1
1
2
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠ.
0
1
0
0
1
0
3
                
Η επόμενη 3η αγωνιστική των μπαράζ
(Κυριακή  17/5/2015)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ
2.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου