Κυριακή, Μαΐου 24

(Λεβ)ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!! (Photos)


Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  4-0
                                          Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο
Μάχη με την Α.Ε.Κ. για το ένα και μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στη Γ' Εθνική
Ούτε ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο μπόρεσε να σταματήσει το αήττητο του ΑΟ Λεβάντε, ο οποίος στο νησί επικράτησε με το ευρύ... 4-0!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 6ο  λεπτό είχαν δοκάρι (οριζόντιο) με κεφαλιά του Διονύση Τσουκαλά. Όμως οι γηπεδούχοι στο αμέσως επόμενο λεπτό ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με… τον συνήθη ύποπτο Διονύση Μαλαφούρη και να πάρουν τα πάνω τους. 
Ο πρώτος σκόρερ του Λεβάντε πέτυχε άλλο ένα και τα υπόλοιπα δύο πέτυχαν οι Λογοθέτης και Ματαράγκας. Να τονίσουμε ότι ο Αστέρας έκανε και τις τρεις αλλαγές του στο πρώτο μέρος και οι τρεις αναγκαστικές!!!
Στο άλλο ματς, η ΑΕ Κεφαλονιάς επικράτησε με 1-0 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και τώρα όλα θα παιχτούν στην τελευταία αγωνιστική στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων μεταξύ των δύο νησιωτικών ομάδων!
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
3΄ Μακρινό σουτ του Μπράβου, δύσκολα θα διώξει ο Ανδρέου.
6΄ ΔΟΚΑΡΙ για την Αμαλιάδα. Ο Τσουκαλάς θα εκτελέσει κόρνερ και στο πρώτο δοκάρι ο αδελφός του Διονύσης θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
7΄ ΓΚΟΛ: Ο Τριανταφυλλίδης θα βρει από δεξιά τον Μαρούδα που θα βγάλει τη σέντρα και ο Μαλαφούρης στην καρδιά της άμυνας με προβολή θα ανοίξει το σκορ.
26΄ Ωραία ενέργεια του Σταθάτου που θα μπει στην περιοχή απέναντι στον Ανδρέου, ο τελευταίος θα διώξει σωτήρια.
32΄ Αδύναμο σουτ του Ματαράγκα από ευνοϊκή θέση θα μπλοκάρει ο Ψυχογιός.
47΄ Ο Σίνος (εντός περιοχής) θα επιχειρήσει το σουτ, δύσκολα ο Ανδρέου θα διώξει την μπάλα.
52΄ Ωραία σέντρα του Μαλαφούρη για τον Χρ. Κομιώτη, ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση δεν θα βρει την μπάλα όπως θα ήθελε.
57΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μπινιχάκη από δεξιά ο Λογοθέτης με κεφαλιά το 2-0.
68΄ Μόνος του ο Μπρης θα κάνει το σουτ για να μπλοκάρει ο Ανδρέου.
73΄ Από καλή θέση ο Μπράβος θα κάνει το σουτ για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Ανδρέου!
76΄ ΓΚΟΛ: Ο Ματαράγκας θα βρει με κάθετη πάσα τον Μαλαφούρη που θα φύγει πίσω από τους αμυντικούς, θα μπει στην περιοχή και με πλασέ θα πετύχει το 3-0.
78΄ Ο Σταθάτος από καλή θέση το σουτ και πάλι ο Ανδρέου θα σώσει την εστία του.
85΄ ΓΚΟΛ: Καταπληκτικό (γυριστό) σουτ του Ματαράγκα και 4-0.
87΄ Απίστευτη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Σίνος σε κενή εστία θα σουτάρει άουτ!
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Διονύσης Μουζάκης): Ανδρέου, Σοφός Διον., Μπινιχάκης, Λογοθέτης, Κομιώτης Αλ., Μαρίνος Ι., Ματαράγκας, Τριανταφυλλίδης, Μαλαφούρης (82΄ Τζαφέρης), Κομιώτης Χρ. (88΄ Κουρούμαλος), Μαρούδας (61΄ Κομιώτης Ι.).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ (Ζώης Ανδριόλας): Ψυχογιός (46΄ λ. τρ.  Αλεξανδρόπουλος), Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ., Μαρκόπουλος (39΄ λ. τρ.  Σίνος), Διαμαντόπουλος, Τσουκαλάς Διον., Παρασκευόπουλος, Σταθάτος, Αντωνόπουλος Σαβ. (36΄ λ. τρ.  Μπρης), Μπράβος, Τσουκαλάς Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου