Παρασκευή, Μαΐου 15

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί την Κυριακή στις 2:45 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον πρωτοπόρο Λεβάντε (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ
                                          
Κάτι σαν "Τελικός" για τους γηπεδούχους ο αγώνας απέναντι στο Λεβάντε
Νίκη και μόνο νίκη θέλει η ομάδα του Γ. Τόγια... Επικίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι και πρωτοπόροι των μπαράζ θέλουν προσοχή
Την Κυριακή το μεσημέρι, στις 2:45 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου ομάδα της Α.Ε. Κεφαλονιάς στον πιο σημαντικό, ίσως φετινό της αγώνα, φιλοξενεί τον νταμπλλούχο Ζακύνθου, Α.Ο. Λεβάντε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Ενώσεων για άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς μετά την ήττα στην Πάτρα την προηγούμενη αγωνιστική, από τον Κεραυνό, βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σχεδόν επιτακτική, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει τα αρκετά τα πράγματα στη συνέχεια.
Με πίστη λοιπόν και το ανάλογο πάθος, όπως αυτό της 1ης αγωνιστικής, οι «κιτρινόμαυροι» του Γ. Τόγια, με την βοήθεια των φιλάθλων τους αλλά και την κατάσταση του γηπέδου, θα μπουν από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πιέσουν, να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο αλλά να πετύχουν και το γρήγορο γκολ που θα τους απαλλάξει από το άγχος και θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα.
Από την άλλη η πρωταθλήτρια του γειτονικού μας νησιού, ομάδα του Α.Ο. Λεβάντε που φιγουράρει αήττητη στην κορυφή προέρχεται από μια σπουδαία ισοπαλία στην Αμαλιάδα και δείχνει ικανή να κάνει την ζημιά αν δεν προσεχθεί ιδιαίτερα από την ομάδα της Κεφαλονιάς.
Στην ομάδα του Σάκη Μουζάκη όλοι γνωρίζουν την κρισιμότητα αυτού του παιχνιδιού αφού με μια νίκη στην Κεφαλονιά, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα και μια δυνατή έδρα, σίγουρα θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ιδιαίτερα αν τα νέα στην Πάτρα είναι ευχάριστα.
Ο νταμπλούχος Ζακύνθου Λεβάντες είναι μια δεμένη και πολύ καλή αγωνιστικά ομάδα, διακρίνεται για το ομαδικό της παιχνίδι ενώ στις τάξεις της διαθέτει πολύ έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές. 
Τα πιο γνωστά ονόματα είναι τα ξαδέλφια Κομιώτη (Χρήστος, Γιάννης, Αλέξης), ο πρώτος σκόρερ της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου τα τελευταία τρία χρόνια Δ. Μαλαφούρης, ο ντελικάτος μέσος Ν. Ματαράγκας, ο Καλαματιανός Γ. Αριστομενόπουλος και ο «αρχοντικός» αμυντικός Π. Λογοθέτης.
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στο συγκρότημα του Γ. Τόγια αφού και ο Κ. Χασάι ξεπέρασε τον τραυματισμό  του και συμμετέχει κανονικά στον «τελικό» της Κυριακής. 
Έτσι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη, που εκτός του ότι θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες ανόδου της στην Γ' Εθνική, θα την επαναφέρει ξανά στη κορυφή.
Τα ίδια ισχύουν και για το νέο προπονητή της Ζακυνθινής ομάδας Σάκη Μουζάκη που δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσει. Αντίθετα μπορεί να χαμογελάει με την επιστροφή του πρώτου σκόρερ της ομάδας του αλλά και του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Ζακύνθου τις τρεις τελευταίες περιόδους, τον επιθετικό Διον. Μαλαφούρη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Ρούσσος-Μπεκερτζής με βοηθούς τους κ.κ. Ηλ. Κωνσταντίνου και Ηλ. Γκαρτζονίκα από την Πρέβεζα.
Δηλώσεις:
Ας δούμε τι δήλωσαν για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής ο ισχυρός άντρας των "κιτρινόμαυρων" του Αργοστολιού Δημήτρης Κουμαριώτης και ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας Χάρης Λαμπρόπουλος.
Δημήτρης Κουμαριώτης
«Είναι ένα δύσκολο όσο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι στην αντίστοιχη της Ζακύνθου που δείχνει καλά στοιχεία έως τώρα.
Οι ποδοσφαιριστές μας, μας έδειξαν ότι μπορούν την υπέρβαση και έκαναν μάλιστα τον κόσμο να τους πιστεύει όπως τους πιστεύαμε και εμείς από την αρχή.
Είμαι σίγουρος ότι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού και αυτή την Κυριακή θα γεμίσει το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και θα είναι πάλι ο δωδέκατος παίκτης μας, για να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία».
Χάρης Λαμπρόπουλος
"Η ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική στην Πάτρα, με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου έκανε ένα κακό παιχνίδι..... με αποτέλεσμα όπως ήταν φυσιολογικό να γνωρίσει τελικά την ήττα.
Πλέον προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το ερχόμενο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Α.Ο. Λεβάντε.
Είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο και αυτή την φορά θέλουμε κοντά μας, θα φτάσουμε στη νίκη".
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ 
Αποτέλεσμα εικόνας για αστερας αμαλιαδας πανοπουλο









Η νίκη θα φέρει τους γηπεδούχους πιο κοντά στη Γ' Εθνική 
Τελευταίο τους "χαρτί" οι φιλοξενούμενοι
Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου φιλοξενεί στην έδρα του, στις 5 το απόγευμα, τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο σε έναν αγώνα με τον πρωταθλητή Ηλείας να παίζει το τελευταίο του "χαρτί" και την πλάτη στον τοίχο.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για την ομάδα του Ζ. Ανδριόλα, αφού σε διαφορετική περίπτωση το όνειρο της ανόδου στην Γ' Εθνική παίρνει οριστικά τέλος πριν ολοκληρωθεί καλά καλά το μισό του μίνι πρωταθλήματος και η χρονιά θα είναι μια από τις πιο αποτυχημένες για την Αμαλιαδιώτικη ομάδα!
Από την άλλη η Πατρινή ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να συνεχίσει το σερί της, μετά τη νίκη της 3-1 επί της Α.Ε.Κ.. Μια νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στο στόχο της που είναι η άνοδος  στη Γ΄Εθνική.
Να θυμίσουμε ότι οι γηπεδούχοι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής επικράτησαν στην έδρα τους της δικής μας ομάδας, της Α.Ε.Κ. με σκορ 3-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν εντός έδρας ισόπαλοι 1-1 με το Λεβάντε.
Τέλος από την ομάδα του Ζ. Ανδριόλα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Λυμπέρης.
Διαιτητής ο κ. Ευαγγ. Κορδολαίμης με βοηθούς τους κ.κ. Ηλ. Μυτάρη και Ρ. Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Ατική.
                
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ
4
2
1
1
0
3
2
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
3
2
1
0
1
4
3
3.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3
2
1
0
1
4
3
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠ.
1
2
0
1
1
1
4
                
Η επόμενη 4η αγωνιστική των μπαράζ
(Τετάρτη  20/5/2015)
α/α
Ομάδες
1.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου