Τετάρτη, Μαΐου 20

Κολυμβητικοί αγώνες την Κυριακή ο Ν.Ο.Α. με την συμμετοχή του Α.Ν.Ο. Ζακύνθου


Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου με το τμήμα κολύμβησης, για 2η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει αγώνες κολύμβησης την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015  στις 12:00 μ.μ., στο Δημοτικό κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς με συμμετοχή του Ομίλου μας και του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου. 
Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν αγωνίσματα για ηλικίες 6-7-8-9 ετών.  Σκοπός των αγώνων είναι ο έλεγχος κατάστασης της ποιότητας των αθλητών μας προ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ώστε να είμαστε γνώστες, αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει χρόνος,  να βελτιώσουν τυχόν ελλείψεις τους.
Ευχαριστούμε τον ΑΝΟ Ζακύνθου που κατ’ έτος ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα μας  και το Δ.Σ.  της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.,  η οποία διαθέτει το κολυμβητήριο για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Υπ’ όψη σας ότι ως επίσημα αναγνωρισμένα μέλη της Ομοσπονδίας μας, όλοι οι αθλητές που συμμετέχουν αγωνίζονται με  θεωρημένο ατομικό δελτίο υγείας αθλητή.
Καλούμε όλους τους φίλους μας να προσέλθουν και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια όλων των παιδιών με ένα χειροκρότημα. 
Καλούμε όλες τις Αρχές του Τόπου μας να καμαρώσουν τη νέα γενιά αθλητών και είναι ευκαιρία να γνωρίσουν την αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου μας από κοντά και όχι από πληροφορίες.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά κάθε δυνατή προσπάθεια  κάθε επιτυχία, επίσης σε όλους τους μαθητές  που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις,  κουράγιο, δύναμη, καλή επιτυχία!


Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου