Δευτέρα, Μαΐου 18

Ασταμάτητος ο ΝΕΟΛ... Νέα εκτός έδρας νίκη 64-68 τον Ποσειδώνα


Προτελευταία αγωνιστική και με εξασφαλισμένη την άνοδό του, ο ΝΕΟΛ στάθηκε στο ύψος του νικώντας -έστω και δύσκολα- με 64-68 τον Ποσειδώνα.
Ήταν μια δύσκολη νίκη, αφού στην Πάτρα πήγαν μόνο 7 παίκτες, με τον αρχηγό Νίκο Πρεντάνο να  ακολουθεί   παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά  από τους  8 έφηβους   μόνο 3 ακολούθησαν την αποστολή λόγω των εξετάσεων.
Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο είχε ισορροπία και ο ΝΕΟΛ πήρε μια μικρή διαφορά 6 πόντων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν εύστοχοι, πατήσαμε γκάζι και η διαφορά κάποια στιγμή άγγιξε και τους 19 πόντους. Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτες του Ποσειδώνα αντέδρασαν και το ημίχρονο τελείωσε με 30-42.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ποσειδώνα συνέχισαν να πιέζουν και κατόρθωσαν να περιορίσουν τη διαφορά στους 2 πόντους (48-50), μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι.
Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία, αλλά οι παίκτες μας έδειξαν ψυχραιμία και ωριμότητα. Τρία λεπτά πριν το τέλος και ενώ ήμασταν πίσω με δύο πόντους, ο Χρήστος Συνοδινός πέτυχε δύο τρίποντα από τα 7,5 μέτρα σε διαδοχικές επιθέσεις κόβοντας τον ενθουσιασμό των αντιπάλων, ενώ στη συνέχεια οι Αλεξόπουλος και Παναγής Συνοδινός πέτυχαν ότι βολές κέρδισαν από τα φάουλ των αντιπάλων, εδραιώνοντας τη νίκη του ΝΕΟΛ.
Για το ΝΕΟΛ, όσοι αγωνίστηκαν, τα έδωσαν όλα αφού και οι αλλαγές ήταν πολύ περιορισμένες.
Ο προπονητής μας Μάρκος Τζουγανάτος, απαλλαγμένος από την πίεση  έχει πλέον τη δυνατότητα σε αυτά τα παιχνίδια να περάσει μια διαφορετική νοοτροπία στους  παίκτες και το πετυχαίνει!
Ο ΝΕΟΛ,  συνεχίζει με τον τελευταίο αγώνα μπαράζ την ερχόμενη Κυριακή 24/5 και ώρα 13:00 στα Ροίτικα με την  ομάδα της Νίκης Προαστείου.
Τα δεκάλεπτα: 14-20, 16-22, 18-8, 16-18. Τελικό 64-68.
ΝΕΟΛ:(Μάρκος Τζουγανάτος), Αντωνάτος 14, Μπακούρος 3, Παναγής Συνοδινός 12, Χρήστος Συνοδινός 19 (3), Αλεξόπουλος 17 (3),  Μπελίτσης 2, Πρεντάνος.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Βούλγαρης 6 (2), Παπαδόπουλος, Τυροπάνης 16 (1), Μανωλόπουλος 5 (1), Κατσιγιάννης 8, Κανελλόπουλος 6 (1), Προβιζιονάτος 11, Μπιλιάνης 10, Γκότσης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου